Įkraunama...
Įkraunama...

Klaidų skrynelė

QUOTE(vobla @ 2008 02 26, 11:27)
nesu tikra, kad tas nuolydis mane išgelbės nuo tvano, nu bet vis... viltis- kvailių motina doh.gif

Jei dar nesudėjai plytelių, tai gal galima kokį trapuką į betoną įleisti, o paskui nubėgimą pajungti į drenažą ir viskas. Dabar mašiną laikau garaže be trapo, tai tikrai dažnai balutės telkšo, nors ši žiema ir nebuvo labai "snieginga". Namo garaže būtinai planuojam dėti trapuką su grotelėmis.
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2008 02 26, 11:57)
Jei dar nesudėjai plytelių, tai gal galima kokį trapuką į betoną įleisti, o paskui nubėgimą pajungti į drenažą ir viskas. Dabar mašiną laikau garaže be trapo, tai tikrai dažnai balutės telkšo, nors ši žiema ir nebuvo labai "snieginga". Namo garaže būtinai planuojam dėti trapuką su grotelėmis.

ne, koleikas tik stiažkė išbetonuota. taigi dar bus putplasčio ant viršaus , dar vienas betono sluoksnis- apie 6 cm, ir jau tik tada plytelės. mažu ir eis tą trapuką įkišti g.gif , ale kas bus jei jis užšals g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 26 vasario 2008 - 11:41
Nesikelkit gyventi i nama ar but, kol nebaigti visi darbai
Atsakyti
QUOTE(subtiliai @ 2008 05 19, 12:53)
Nesikelkit gyventi i nama ar but, kol nebaigti visi darbai

oho, koks pastebėjimas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2008 05 19, 13:00)
oho, koks pastebėjimas blink.gif

Nepaisykit irnesakyk.gif Žmogus tiesiog žinutes renkasi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anistėja: 19 gegužės 2008 - 12:10
QUOTE(Anistėja @ 2008 05 19, 14:10)
Nepaisykit irnesakyk.gif Žmogus tiesiog žinutes renkasi rolleyes.gif

Bet žinai, tame yra dalis tiesos. Tik kietiems nėra tokios galimybės. Kai jau įsikeli, tada dažnai nukelinėji darbus, kuriuos tikrai pabaigtum, jei būtum neįsikėlęs. Mes kenčiam ir bandom padaryti kuo daugiau "iki galo" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 05 19, 13:16)
Bet žinai, tame yra dalis tiesos. Tik kietiems nėra tokios galimybės. Kai jau įsikeli, tada dažnai nukelinėji darbus, kuriuos tikrai pabaigtum, jei būtum neįsikėlęs. Mes kenčiam ir bandom padaryti kuo daugiau "iki galo" smile.gif

tai aš tą suprantu, bet šiaip durna žinutė be paaiškinimų.

Man irgi nepatiko gyventi bute, kur vyksta remontai - duklės, svetimi žmonės tarp tavo daiktų, darbininkų batų kvapai ir t.t., na bet kartais neturi galimybės kitaip
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2008 05 19, 14:27)
tai aš tą suprantu, bet šiaip durna žinutė be paaiškinimų.

Man irgi nepatiko gyventi bute, kur vyksta remontai - duklės, svetimi žmonės tarp tavo daiktų, darbininkų batų kvapai ir t.t., na bet kartais neturi galimybės kitaip

o mums atvirksciai toks jausmas, kad jei gyventume name viskas greiciau eitusi, nes po darbo vaziuojam i namo , o tik paskui i statybas. Tai tas vazinejimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 05 19, 15:28)
o mums atvirksciai toks jausmas, kad jei gyventume name viskas greiciau eitusi, nes po darbo vaziuojam i namo , o tik paskui i statybas. Tai tas vazinejimas  doh.gif

Jo aš lygiai taip kaip tu galvoju. Darbe sėdint susiplanuoji kad reiktų tą ir aną padaryt, bet grįžti namo pavalgai, o po to į statybas tai vos ne per prievartą važiuoji baisiai tinginys apima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2008 05 19, 16:55)
Jo aš lygiai taip kaip tu galvoju. Darbe sėdint susiplanuoji kad reiktų tą ir aną padaryt, bet grįžti namo pavalgai, o po to į statybas tai vos ne per prievartą važiuoji baisiai tinginys apima doh.gif

Na, mes patys nedarome, tai tokio poreikio nėra, o jei reikia važiuoti, tai mums 5 min kelio ax.gif Kiekvieno situacija vis kita, tai ir elgiamės skirtingai. Bet iš pažįstamų kiek pastebėjau, tai kol neįsikelia, tai skubinasi daryti, o kai įsikelia, tada jau ir "Iljičiau" lemputė akių nedrasko, ir neužbaigtas vonios kampukas netrukdo, tapetas būtinai bus čia, bet vis atidėliojama, ir pan., ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 05 19, 15:28)
o mums atvirksciai toks jausmas, kad jei gyventume name viskas greiciau eitusi, nes po darbo vaziuojam i namo , o tik paskui i statybas. Tai tas vazinejimas  doh.gif

ir mano tokios pat mintys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 05 19, 14:28)

is patirties paporinsiu - darbai pradejus gyventi juda leciau doh.gif bet velgi tai priklauso koks kiekis ir kokiu nebaigtu darbu yra likes bigsmile.gif

ale cia turbut visgi nuo zmogaus asmeniskai priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti