Įkraunama...
Įkraunama...

L/d "Pušynėlis"

Mes užsirašę į šį daržiuką, tikiuos neteks nusivilti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydruteM @ 2011 03 06, 11:33)

ir tikrai matau didziuli skirtuma tarp sio ir kitu darzeliu..
Nes persikraustem ir pervedziau vaika i kita darzeli, tai dabar galiu pasakyti, kad ziauriai gailiuosi pervedusi, geriau jau buciau vazinejusi...
nes cia aukletoja leidzia sau vaikus purtyti, zeminti, vadinti melagiais ir t.t. netgi prie tevu. vaikai laisvai musasi prie jos akiu, ir ji nieko nesako, kol jos numyletiniai negauna gerai atgal.
Zodziu mnau kad Pusynelis pats geriausiais darzelis.
Pritariu laukinukei, kad saulutese kiek buvo sunkiau, bet manau ten aukletojos reik is naujo susidirbti po dekreto... bet voveriuku grupe buvau labai patenkinta, skruzdeliukai gal labiau laikosi drausmes, bet vaiku meninins ugdymas ten labai geras. o priesmokyklines grupes irgi labai geros,ypac bitutes. ten aukletojos tikrai atsidaviusios vaikams ir savo darbui  thumbup.gif

Vaje, maniškės draugas išsikraustė verysad.gif Liūdna...

Nežinau, mano judrioji panelė yra tiesiog laiminga Skruzdėliukuose.
Kaip ten bebūtų - aš už drausmę ir tvarką grupėje. Saulytėse to nebuvo.

Galvoju apie mažėlę - ar būtų galimybė iš Drugelių keliauti tiesiai pas Skruzdėliukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2011 03 11, 13:13)

Galvoju apie mažėlę - ar būtų galimybė iš Drugelių keliauti tiesiai pas Skruzdėliukus g.gif

nuaikit pas direkto ir prasykit.pagirkit jei jums patink ta grupe pasakykit del ko norite ir mazaja ten vesti.manyciau direktore atsizvelgtu.jug malonu jei teveliai pagiria.
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2011 03 11, 12:13)

Seniau skruzdeliukai augindavosi vaikus nuo 3m iki mokyklos. taip kad patirties jos tikrai turi. reiktu prasyti pa ukvede ( sesele) is karto ir ji kazka pagalvotu... smile.gif
na netoli issikraustem, dabar jau gales ir Simute atvaryt pas mus pazaisti i kiema, pagaliau ji turim thumbup.gif tik va gaila, kad dar karta reiks darzeli keist...
Atsakyti
O labai nepatenkinta darzelyje vykstanciais remontais. Nesuprantu, kaip galima remontuoti ka nors, neuzdarius grupes. Juk bus tam rugpjucio menesis visas. Sazine grauzia paliekant vaika dulkese, prasidejo alergine sloga, o galimybiu nevesti kol kas neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Sunshine_girl @ 2011 05 21, 07:44)
O labai nepatenkinta darzelyje vykstanciais remontais. Nesuprantu, kaip galima remontuoti ka nors, neuzdarius grupes. Juk bus tam rugpjucio menesis visas. Sazine grauzia paliekant vaika dulkese, prasidejo alergine sloga, o galimybiu nevesti kol kas neturiu.

g.gif Kurioje cia grupeje taip remontuoja? Kiek zinau, tai remontuojama grupe uzdaro, remonto metu vaikuciai saleje gyvena. Tai kurgi tos dulkes. Visi norime, kad darzelis butu kuo grazesnis, tobulesnis, naujesnis, todel visi kazkiek turi patirti tu nepatogumu. O suremontuoti per 1 menesi n grupiu tai tikrai nelabai realu, bent kazkokia super duper firma pasamdzius, bet okiu atveju kalba eitu ir apie kitokius finansus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2011 05 21, 13:19)
g.gif Kurioje cia grupeje taip remontuoja? Kiek zinau, tai remontuojama grupe uzdaro,  remonto metu vaikuciai saleje gyvena. Tai kurgi tos dulkes. Visi norime, kad darzelis butu kuo grazesnis, tobulesnis, naujesnis, todel visi kazkiek turi patirti tu nepatogumu. O suremontuoti per 1 menesi n grupiu tai tikrai nelabai realu, bent kazkokia super duper firma pasamdzius, bet okiu atveju kalba eitu ir apie kitokius finansus  doh.gif

Dabar pradėjo Skruzdėliukų tualetus remontuoti, bet grupė veikia, tik su reikaliukais kitur eina.
Aišku, nepatogumų yra, gaila, kad nebuvo užsiėmimų salėje, švenčių, bet ką padarysi, tikrai norisi, kaip geriau. O tas mėnesiukas dideliems remontams tai toks trumputis...
Atsakyti
QUOTE(Sunshine_girl @ 2011 05 21, 07:44)

bigsmile.gif ir vel remontas. Pernai visa vasara ir rudeni remontavo.
Mano kol buvo Eziukuse tai skersvis ir smarve vaika paragavo.

Mano laikinai ne lanko,nuo rudens vel keliaus jai atgal preims smile.gif
Derzelis geras, no aukles ne visos, tekdavo pagaut rekanciu ir neggrazei snekanciu (cia ne eziuke gr.)
Atsakyti
QUOTE(zydruteM @ 2011 03 07, 20:53)
Reikia nueiti i seseles kabineta, pas ukvede. pas ja parasai prasyma ir viskas.
Siaip esu girdejusi labai blogu atsiliepimu tik apie viena aukletoja girdejusi, Auge lyg ar kazkas panasaus... dabar net tiksliai neatsimenu kurioje ji grupeje dirba...

Augute smile.gif . Ji dirba Eziuku grupej. Man ji nepatinka, bet mano vaikas apie ja gerai atsiliepia g.gif
Atsakyti
Sveikutes

As su klausimu:ar sunkiai patekti galima i sy darzely? cool.gif
Mes neuzsirase tai man aktualus klausimas ar imanoma pakliut greitesniu budu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2011 06 16, 19:27)
Sveikutes

As su klausimu:ar sunkiai patekti galima i sy darzely? cool.gif
Mes neuzsirase tai man aktualus klausimas ar imanoma pakliut greitesniu budu? ax.gif

Ir man si klausimas labai aktualus. Buciau dekinga uz bet kokia info, kad ir AZ 4u.gif
Atsakyti
greitesniu budu nelabai imanoma, nes dabar centralizuotos eiles smile.gif greiciau galima kai yra kazkokiu prioritetu arba turite gydytoju rekomendacija...
Atsakyti