Įkraunama...
Įkraunama...

L/d "Pušynėlis"

QUOTE(zydruteM @ 2011 08 24, 15:47)
Teveliai, kurie parase prasymus anksciau turejo nuvykti i darzeli ir persirasyti is naujo. ka tai padare siemet papuole i darzeli smile.gif
O diagnozes uztenka, kad vaikas daznai serga persalimo ligomis, sloguoja smile.gif

o iš kur reikėjo žinoti, kad tuos prašymus reikia perrašyti? Tiesiog mums buvo paskambinta ir pasakyta, kad dviejų darželių rinktis nebuvo galima , jei prašymas paduotas iki birželio 1 d., nes sistema neleido (ar pan.) įvesti, todėl pasirinkimą nr. 2 reikia braukti. Pamaniau , ką , nauja tvarka, negalima , tai negalima. Jokių pasiūlymų, kad perkelti kitą datą , ar atvykti perrašyti prašymą, tikrai nebuvo. O dabar , kito pasirinkimo kaip ir nebeturi, ir jau vėlu jį turėtį. Kaltų nėra.
Atsakyti
Gal girdejote kada planuojama remontu pabaiga? Nes man jau liezuvis nesivercia is susierzinimo paklausti aukletoju. Nuvedziau po atostogu, o ten dar baisiau nei pries.. ir ar isvis tas darzelis dar turi sanatorinio varda?
Atsakyti
QUOTE(Sunshine_girl @ 2011 08 30, 22:33)
Gal girdejote kada planuojama remontu pabaiga? Nes man jau liezuvis nesivercia is susierzinimo paklausti aukletoju. Nuvedziau po atostogu, o ten dar baisiau nei pries.. ir ar isvis tas darzelis dar turi sanatorinio varda?

Turi si varda mirksiukas.gif
Remontuoja dabar kolidorius.Bent jau kai mes atejom nieko baisaus nemaciau, nes praejimo pro remontuojama vieta nera.
Atsakyti
QUOTE(Sunshine_girl @ 2011 08 30, 22:33)

Siandien pasake : kad spaliu men. pabaigs remonta. Liko tik laiptine.
Atsakyti
Ziuriu temoje ramybe ax.gif Na ka, pradejom keliauti is lopsiuko i Sauluciu grupe doh.gif Aukletoja ja taip gyre, cia irgi neblogu atsiliepimu skaiciau, bet.... vos atejus mazius manes nepaleidzia, dar namuose su dziaugsmu, keliasi, rengiasi, bet atejus i grupe prasideda bedos sad.gif Nu nuo pirmu dienu lopselio grupeje vaikas ejo pasisokinedamas i grupe, draugavo su aukletojom, o dabar kazkokia tragedija blink.gif Siaip ir aukletojos man tokios mazai bendraujancios, saltos atrodo g.gif Nei pasitinka, nei palydi, matyt mus lopselio aukletojos su savo maloniu bendravimu labai islepino rolleyes.gif Zodziu pradejau stresuoti, nes vaikas toks keistas pasidare. Noreciau lankiusiu ar lankanciu sia grupe nuomoniu pasiklausyti, nes pradedu mastyti apie grupes ar darzelio keitima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2011 09 27, 10:56)
Ziuriu temoje ramybe   ax.gif  Na ka, pradejom keliauti is lopsiuko i Sauluciu grupe  doh.gif 

Siaip ir aukletojos man tokios mazai bendraujancios, saltos atrodo  g.gif Nei pasitinka, nei palydi, matyt mus lopselio aukletojos su savo maloniu bendravimu labai islepino  rolleyes.gif  Zodziu pradejau stresuoti, nes vaikas toks keistas pasidare. Noreciau lankiusiu ar lankanciu sia grupe nuomoniu pasiklausyti, nes pradedu mastyti apie grupes ar darzelio keitima  doh.gif

Aš rašiau apie Saulytes ax.gif . Atkentėjom metus ir įsiprašiau pas Skruzdėliukus thumbup.gif
Nebendravo ten niekas - pasislėpę visada būdavo arba pasimetę nežinodavo, ką sakyt. Nebuvo nė vienos normalios šventės, kalėdos išvis tragedija, nesugebėjo net sustatyt vaikų, kad eilėraštukus pasakytų, kuriuos muštravo mokytis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukinukė: 27 rugsėjo 2011 - 12:18
Na va, galiu parasyti atsiliepimus apie "voveriukus" - liuks. Neturiu kuom skustis, gal menkniekiai kokie... bet viskas ir nuo vaiko priklauso... kai laimingas eina - tada ir man atrodo viskas liuks, kai kada susigraudina - atrodo mesti ta darzeli - kam jo reikia, kai yra mociute. Bet realiai ir sveiku protu - darzelis yra gerai. Labai jauciasi vaiko pazanga, grizes dainuoja, zaidzia kitaip visai, pasakoja sklandziau, nors lankome nuo rugsejo ir tai daugiau neiname nei einame, nes vis apserga. Kiti vaikuciai is paziuros lyg vyresni man, tai irgi pliusas maniskiui, jam kai kada padeda kiti vaikai, o ir siaip pasimokyti yra is ko. Didelis dekui aukletojom ir seimininkutei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimike: 09 gruodžio 2011 - 10:37
Gal kas galite pasidalinti patirtim, kaip siame darzelyje paruosia mokyklai? dekui 4u.gif
Atsakyti
Mokyklai paruosia puikiai smile.gif Mes buvome bituciu grupeje, buvau ir likau suzaveta aukletoju darbu smile.gif Tiek visokios veiklos vaikams sugalvoja. Is kur tiek energijos pas jas smile.gif
Atsakyti
user posted image
Visas ir visus su sventemis. Sveikatos ir laimes.
Noriu padekoti mamytem uz grazias isrinktas dovaneles "Voveriuku" grupeje.
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2011 12 15, 10:19)
Mokyklai paruosia puikiai smile.gif Mes buvome bituciu grupeje, buvau ir likau suzaveta aukletoju darbu smile.gif Tiek visokios veiklos vaikams sugalvoja. Is kur tiek energijos pas jas smile.gif

bigsmile.gif O kur jus dabar ? blush2.gif
Atsakyti
Mes jau mokykloje smile.gif
Atsakyti