Įkraunama...
Įkraunama...

L/d "Pušynėlis"

QUOTE(Esha @ 2010 03 01, 22:21)
Aciu.

Gal dar atsakysite kaip del sveikatos pazymos? Ja reikia nesti is karto uzrasant vaikuti, ar tada kai jau prasyma pidysiu (po metu)? O dabar tik nuvaziout isitraukt i sarasus be pazymos?

Laba, na is savo patirties taip pat galiu paskyti, jog tik uzrasant maziuka i darzeli pazymu jokiu mums nereikejo. As savo suneli uzrasiau i si darzeli kai jam buvo vos 3 menesiai, nes visi prigasdino jeigu delsiu, kai bus laikas eiti nebus vietu. Taigi paklausiau pamokymu, nors beieskodama kabineto kuriame rasiau prasyma, sutikau viena aukletoja, ji man pasakojo, jog istikruju nera taip svarbu is taip anksti uzrasyti maziu, pasak jos uztektu pries gera pusmeti uzrasyti iki to laiko kai jau norite vesti maziuka i darza, taigi kiek cia tos tiesos tai ir nezinau, niu bet atsarga gedos nedaro..... biggrin.gif Taigi ruosiames keliauti mes i si darzeli dar po geru metu, kai mano maziukui bus 2,5 metu. Tikiuosi iki sio laiko busim savarankiski, atsisakysim pamperiu, draugausim su puodu, mokesim savarankiskai bent kiek pavalgyti ir su miegu neturesim problemu, nes dabar kol kas uzmiegam tik su pasupimais ant pagalves:oh Na cia optimistiskai tikiuosi.... 4u.gif O siaip jeigu kas ir nesisektu is Jusu mamytes pasakojimu supratau ir nusiraminau, jog esant reikalui del visu situ dalyku su lauksim pagalbos is aukletoju.... mirksiukas.gif Sekmes visoms....
Atsakyti
manau kad ta eile reiktu pasitikslinti, nes kiek suprantu greitu laiku, vietos darziukuose bus skirstomos per svietimo skyriu ar savivaldybe. Pats darziukas vietu neskirs. Bijau sumeluot, nes tiksliai tikrai nezinau, bet manau vertetu pasidometi, ar tikrai ta vietele gausit smile.gif
Atsakyti
As pati buvau pries kelias dienas uzrasyt i eile sunelio (irgi vos virs 3 men). Rasiau 2012 rugsejui, kai taip pat bus truputi daugiau nei 2,5 metuku smile.gif Prigasdino mane, kad vistiek pateksime sunkiai. Siaip noreciau anksciau poapulti. Tad 2011 metu gale kreispiuos dar karta.
Ziuresim kaip tas eiles apeit... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2010 04 16, 14:39)
manau kad ta eile reiktu pasitikslinti, nes kiek suprantu greitu laiku, vietos darziukuose bus skirstomos per svietimo skyriu ar savivaldybe. Pats darziukas vietu neskirs. Bijau sumeluot, nes tiksliai tikrai nezinau, bet manau vertetu pasidometi, ar tikrai ta vietele gausit smile.gif

Mes vieta 1.5 metu laukem mirksiukas.gif Ir dar per metus buvo musu pavarde dingus uzrasose,tai gerai kad as kas pusmeti vis uzsukdavau ir tikslindavau kaip su eile.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cudo: 16 balandžio 2010 - 13:43
cudo as ta suprantu, bet kad ne darziukas turetu skirstyti tas vietas, nebent perduos sarasus eiliu.
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2010 04 16, 14:39)

Na taip. Ta jau nuo rudens kiek girdejau ketinama padaryti. Tik nesuprantu kaip tai lies sanatorinius darzelius. Ne jau ir bendra eile?
Na bus matyt. As kai uzrasinejau mane del to perspejo ir pasiule nuolat dometis.
Papildyta:
QUOTE(cudo @ 2010 04 16, 14:41)
Mes vieta 1.5 metu laukem  mirksiukas.gif Ir dar per metus buvo musu pavarde dingus uzrasose,tai gerai kad as kas pusmeti vis uzsukdavau ir tikslindavau kaip su eile.

O kaip jus del tu eiliu tikslindavotes? Skambinote? Man net nepasake kelinti mes uzsiraseme...
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 04 16, 15:11)
Na taip. Ta jau nuo rudens kiek girdejau ketinama padaryti. Tik nesuprantu kaip tai lies sanatorinius darzelius. Ne jau ir bendra eile?
Na bus matyt. As kai uzrasinejau mane del to perspejo ir pasiule nuolat dometis.
Papildyta:

O kaip jus del tu eiliu tikslindavotes? Skambinote? Man net nepasake kelinti mes uzsiraseme...

Ne skambinau,o tik pro sale vaziodama uzsukdavau mirksiukas.gif Mes bandem eit i darzeli kur prie bibliotekos,no ziaurei mum nepatiko (man ir vyrui) tai savaite pabandem ir daugiau ne.

Nu mano berna perkeli i Voveraite grupe,visai fainos liktai aukles. Tik jau ira maziuku kuri keikise,idomu ar greit ir maniskes namo parnes "nauiena"
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2010 04 16, 18:10)
Ne skambinau,o tik pro sale vaziodama uzsukdavau  mirksiukas.gif  Mes bandem eit i darzeli kur prie bibliotekos,no ziaurei mum nepatiko (man ir vyrui) tai savaite pabandem ir daugiau ne.

Reiks ir man tada rudeniop uzvaziuot pasidomet eilemis smile.gif
Atsakyti
Na mano sese, i eile uzsirase praeita vasara ir ruosiasi nuo 2011 jau leisti i darziuka...
O as pati uzsirasiusi buvau vasara, kad po metu vesiu vaika, bet atsitiko beda su aukle, tai nuejau pas sesele ir paprasiau, kad priimtu i darzeli anksciau.. taigi penktadieni buvau pas sesele, o kita antradieni mano mazius pradejo lankyti darzeli... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydruteM @ 2010 04 16, 20:13)
Na mano sese, i eile uzsirase praeita vasara ir ruosiasi nuo 2011 jau leisti i darziuka...
O as pati uzsirasiusi buvau vasara, kad po metu vesiu vaika, bet atsitiko beda su aukle, tai nuejau pas sesele ir paprasiau, kad priimtu i darzeli anksciau.. taigi penktadieni buvau pas sesele, o kita antradieni mano mazius pradejo lankyti darzeli... smile.gif

Gal pasiseke ar "atsidekojai" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2010 04 17, 12:34)
Gal pasiseke ar "atsidekojai"  mirksiukas.gif

Nea... atnesem dovanu tik tada, kai jau vaikas ejo i darzeli.. bet ir tai nenorejo imti... kad siaip ji labai faina... beveik visus darzelio vaikus pazista smile.gif
Maniskis kai toks judrus ir drasus, tai su sesele kaip su drauge bendrauja lotuliukas.gif o ji jam irgi visada sako, kad mano draugas lotuliukas.gif
Atsakyti
O tai darzelyje sesele apziuri vaikus?Cia pries priimant.. nelabai supratau wink.gif
Atsakyti