taip, ligoniuku vietele namie del ju paciu ir kiytu sveikatos.
Sakykit, Mamytes, o koks sarasiukas daiktu einant i lopselinuku grupe siame darzelyje? Jau reiktu pasirupinti man, gal nuo kovo gausim netycia vietele, nepazada dar, bet ir tiketina.
QUOTE(Deimike @ 2010 01 25, 18:09)
taip, ligoniuku vietele namie del ju paciu ir kiytu sveikatos.
Sakykit, Mamytes, o koks sarasiukas daiktu einant i lopselinuku grupe siame darzelyje? Jau reiktu pasirupinti man, gal nuo kovo gausim netycia vietele, nepazada dar, bet ir tiketina.
jei dar su pampersais, tai reik idet pampersu, seilinuka, rubu perrengimui ( visu nuo trusiku iki megztinio). tapkuciu, pizamos. zinau, kad visose grupese praso tualetinio popieriaus poko. o del ugdymo priemoniu tai pasakys.. as nesiau vaikui asmeniskai piestuku, flomasteriu ir popieriaus, nes ten visi vaiai savo turi... o daugiau tai pasakys, nes dazniausiai tai rugseji perkamos priemones grupei

QUOTE(zydruteM @ 2010 01 31, 22:05)
jei dar su pampersais, tai reik idet pampersu, seilinuka, rubu perrengimui ( visu nuo trusiku iki megztinio). tapkuciu, pizamos. zinau, kad visose grupese praso tualetinio popieriaus poko. o del ugdymo priemoniu tai pasakys.. as nesiau vaikui asmeniskai piestuku, flomasteriu ir popieriaus, nes ten visi vaiai savo turi... o daugiau tai pasakys, nes dazniausiai tai rugseji perkamos priemones grupei 

aciu labai uz atsakyma, nuo kovo mus priima tai dabar rupestis kaip suruosti ir kaip prijaukinti maziuka, jis toks naminukas ir bijantis zmoniu. Gal as tik taip pati bijau, kad net negera kaipagalvoju, kad uz menesio skirtis reiks... baisiausia, kad nevalges bus, jis nemoka pat

Geros naujienos http://kauno.diena.l...nsavimas-262211
Lopšelio-darželio Pušynėlis modernizavimo projektui įgyvendinti skirta iki 569 tūkst. 925 litų.
Lopšelio-darželio Pušynėlis modernizavimo projektui įgyvendinti skirta iki 569 tūkst. 925 litų.

QUOTE(Deimike @ 2010 02 03, 15:12)
aciu labai uz atsakyma, nuo kovo mus priima tai dabar rupestis kaip suruosti ir kaip prijaukinti maziuka, jis toks naminukas ir bijantis zmoniu. Gal as tik taip pati bijau, kad net negera kaipagalvoju, kad uz menesio skirtis reiks... baisiausia, kad nevalges bus, jis nemoka pat
o ir gerti is puodelio tik laikant po truputeli... mokiau visko jau nuo metuku, bet nesiseka ir viskas... nezinau i kokia grupe dar eisim, tik zinau, kad prieme.

gal i musu grupe papulsit

QUOTE(Rasagy @ 2010 02 09, 17:29)
gal i musu grupe papulsit
nebijokit, viskas bus gerai. mes ir mamyciukai buvom, sunkokai, bet pripratom. o ka atnest i darzeli reiks pasakys kaip pradesit lankyt.

aciu, dar nezinau, vis nenueinu pakalbeti kuri grupe bus. Na, jau man ramiau, nes vis einam i zmones, po truputi vis maziau bijom... tikiuosi bus gerai, reikia, kad butu gerai, nes kitaip ir vaikui ir man stresas bus, man gal dar didesnis net, nes irgi jautri esu, pagyvenus mamyte, pirmas vaikas - zinot, perdedas saugojimas tos savo atzaleles

Tad iki pasimatymo visiem

Papildyta:
QUOTE(lemurmur @ 2010 02 06, 23:47)
Geros naujienos http://kauno.diena.l...nsavimas-262211

smagu girdeti. komentarai po straipsniu tai visokie, bet zmones pavydus kai kurie - jei ne i ju kisene tai jau blogai... siemet vienus pareme, kita meta kitus. Langai manau jau daugumoje sudeti, tikrai ju niekas nedes. Galu gale reikia tiketis lesos bus panaudotos tinkamai.
QUOTE(Esha @ 2010 02 27, 18:09)
Ilgos eilės, registruokitės jau dabar

QUOTE(laukinukė @ 2010 03 01, 10:50)
Aciu. Susiradau ir perskaiciau sena tema apie si darzeli. Kaip supratau cia dieninis darzelis (tokio ir ieskau). Nes viena mayte sako, kad savaitinis... Kaip yra is tiesu?
QUOTE(Esha @ 2010 03 01, 11:38)
Aciu. Susiradau ir perskaiciau sena tema apie si darzeli. Kaip supratau cia dieninis darzelis (tokio ir ieskau). Nes viena mayte sako, kad savaitinis... Kaip yra is tiesu?
tai yra ir savaitiniu grupiu