Sveiki visi ir visos,SM esu dar visiska naujoke ir tik uzsiregistravus ejau skaityti temu apie suniukus.
Taip tikejausi kazka rasti apie Anglu Mastifus ir pasidalinti ziniomis,bet deja,kiek zinau Lietuvoje si veisle yra gan reta!
Taigi nusprendziau sukurti nauja tema,gal but atsiras daugiau sios veisles myletoju ir augintoju
Norejau idet savo augintines foto,bet....nezinau kaip:durnas:
niu bet su laiku viska ismoksiu
Labas, mes turim mastifą, tik prancūzų, jei tai paguos nors šiek tiek. O nuotraukas kaip dėti labai gerai išaiškinta Taksų mylėtojų forume, aš pati ten mokiausi dėti.
Zinau sia veisle,taip pat labai nuostabus sunys ir beje labai panasaus charakterio kaip ir anglu mastifai
Taip pat dekui uz info apie nuotrauku ikelima
Taip pat dekui uz info apie nuotrauku ikelima
QUOTE(Egliukas IRL @ 2009 09 08, 12:50)
koks didelis grožis
Taip ir stenkitės laikyti temą nuolat aktyvią ir tikiu, kad po kurio laiko atsiras auginančių šiuos milžinus. Turėkit kantrybės taip būna visoms retesnėms veislėms. O jei ne -tai puikiai pritapsit prie kitų mastifų, mes turim net savo atskirą forumą. Aš pati ir žaviuosi ir baisiuosi anglais. Tai gal papasakokit apie savo merginą.
http://www.bone.lt/v...Anglu-mastifas/
cia rasit truputi informacijos apie Anglu Mastifus
http://www.bone.lt/bone-parkas/Mona/
o cia dar daugiau mano augintines Monos nuotraukyciu
Pradziai truputi papasakosiu apie savaja panele ir pagrindines sios veisles sunu savybes,o toliau jei kam bus idomu tai tik klauskit
Mona yra beveik 14 menesiu,o sveria jau 62-65kg,tikra milzine
Sie sunys yra labai ramaus charakterio,ziauriai svelnus,reikalauja daug demesio,bet tikrai nelieka skolingi
Yra gan lengvai dresuojami,bet taip pat turi savo charakteri,kuri labai megsta rodyti.jeigu ta minute kai yra prasomi nenores kazko daryt,tai patikekit niekaip neiseis prisiprasyt (niu bet jau Mona taip elgiasi ir skaiciau kad yra uzsispyre sunys)
Mums pavyko labai greitai pradet pasytis i lauka,nepatyrem jokiu nuostoliu namie,neskaitant keliu poru batu,kurie metesi ne vietoj
Tai ka siam kartui gal viskas,jei kas nori pabendrauti as visa laika pasiruosus
cia rasit truputi informacijos apie Anglu Mastifus
http://www.bone.lt/bone-parkas/Mona/
o cia dar daugiau mano augintines Monos nuotraukyciu
Pradziai truputi papasakosiu apie savaja panele ir pagrindines sios veisles sunu savybes,o toliau jei kam bus idomu tai tik klauskit
Mona yra beveik 14 menesiu,o sveria jau 62-65kg,tikra milzine
Mums pavyko labai greitai pradet pasytis i lauka,nepatyrem jokiu nuostoliu namie,neskaitant keliu poru batu,kurie metesi ne vietoj
Tai ka siam kartui gal viskas,jei kas nori pabendrauti as visa laika pasiruosus
o Jūs jį bute laikot?
QUOTE(archeologe @ 2009 09 08, 11:14)
o Jūs jį bute laikot?
Nea ne bute,kai nusipirkom kalyte gyvenom tikrai dideliam name su milzinisku kiemu,o stai visai nesenai isigijom savo kotedzo tipo nama,tai is pat pradziu vietos jai truputi mazoka buvo,bet pripratom ir dabar jau gerai
Bute manau butu tikrai anksta su tokio dydzio sunimi
QUOTE(Egliukas IRL @ 2009 09 08, 16:11)
aš taip irgi galvojų
Man kažkodėl atrodo, kad veiksmas ne Lietuvoj vyksta. O gal aš neteisi?