Įkraunama...
Įkraunama...

Anglu Mastifai

QUOTE(Mariuxas @ 2009 09 09, 08:32)
Man kažkodėl atrodo, kad veiksmas ne Lietuvoj vyksta. O gal aš neteisi?

aha pagal nurodytą vietą panašu smile.gif
Atsakyti
Ir pagal autores nicka smile.gif

Man sis mastifas i bulmastifa labai panasus, tik kiek stambesnis ir turintis daugiau 'skuros' biggrin.gif Charakteris turbut irgi panasumo turi smile.gif Bulmastifu turetoju ir myletoju cia yra nemazai, turi savo tema
Atsakyti
QUOTE(Mariuxas @ 2009 09 09, 05:32)
Man kažkodėl atrodo, kad veiksmas ne Lietuvoj vyksta. O gal aš neteisi?

Taip gaila bet ne Lietuvoj,mes Airijoj gyvenam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tati @ 2009 09 09, 09:08)
Ir pagal autores nicka smile.gif

Man sis mastifas i bulmastifa labai panasus, tik kiek stambesnis ir turintis daugiau 'skuros' biggrin.gif Charakteris turbut irgi panasumo turi smile.gif Bulmastifu turetoju ir myletoju cia yra nemazai, turi savo tema

Istikruju anglu mastifai ir bulmastifai yra panasus sunys,tik dydis zymiai mazesnis ir skuros ne tiek daug,o ypac jie panasus charakteriu,nes bulmastifu veisle yra isvesta is anglu mastifu ir anglu buldogu. 70% mastifas,30% buldogas.
Ne viena karta bandziau isivaizduot kaip mastifu giganta kerge su mazyliu buldogu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nesidomejau sios veisles istorija, bet jei tas kryzminimas vyko seniai, tai anglu buldogai atrode stipriai kitaip, nei dabar.
Speju, kad senuju laiku buldogai buvo kiek panasesni i dabar gana placiai paplitusius old (olde, old style ir t.t.) bulldog. Tada kergimasis atrodo realesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2009 09 09, 17:09)
Nesidomejau sios veisles istorija, bet jei tas kryzminimas vyko seniai, tai anglu buldogai atrode stipriai kitaip, nei dabar.
Speju, kad senuju laiku buldogai buvo kiek panasesni i dabar gana placiai paplitusius old (olde, old style ir t.t.) bulldog. Tada kergimasis atrodo realesnis smile.gif

Nu jo tada tikrai atrodo realiau,gal tuo metu ir anglu mastifai nebuvo tokie dideli?! g.gif
Atsakyti
labas, as taip pat auginu anglu mastifa, ir beje taip Airijoj?turiu kalyte 14 menesiu, Kamile vardu:) o kuriam mieste gyvenat? smile.gif
Papildyta:
tokia pat kaip mano biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Egliukas IRL,2009 09 08, 10:53]
http://www.bone.lt/v...Anglu-mastifas/
cia rasit truputi informacijos apie Anglu Mastifus smile.gif
http://www.bone.lt/bone-parkas/Mona/
o cia dar daugiau mano augintines Monos nuotraukyciu smile.gif
Pradziai truputi papasakosiu apie savaja panele ir pagrindines sios veisles sunu savybes,o toliau jei kam bus idomu tai tik klauskit smile.gif
Mona yra beveik 14 menesiu,o sveria jau 62-65kg,tikra milzine laugh.gif Sie sunys yra labai ramaus charakterio,ziauriai svelnus,reikalauja daug demesio,bet tikrai nelieka skolingi thumbup.gif Yra gan lengvai dresuojami,bet taip pat turi savo charakteri,kuri labai megsta rodyti.jeigu ta minute kai yra prasomi nenores kazko daryt,tai patikekit niekaip neiseis prisiprasyt (niu bet jau Mona taip elgiasi ir skaiciau kad yra uzsispyre sunys) biggrin.gif
Mums pavyko labai greitai pradet pasytis i lauka,nepatyrem jokiu nuostoliu namie,neskaitant keliu poru batu,kurie metesi ne vietoj lotuliukas.gif
Tai ka siam kartui gal viskas,jei kas nori pabendrauti as visa laika pasiruosus friends.gif
na mes irgi nepatyrem daug nuostoliu, na mano poru batu, kurios nevietoj voliojosi, buvo biski daugiau, gal kokiu desimt rolleyes.gif na dar sugrauze duru rema, nes buvo likus viena namie visai nakciai.charakteri parodo, tada kai nepasiemam kartu kur norss vaziuot, tai tada buna rubai ant grindu isdeliote, kurie irgi ne vietoj gulejo biggrin.gif na dar jai kur nenori eit, tai neikalbesi, i veterinarine klinika, keturiese stumem, zinojo kas jos ten laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukas IRL @ 2009 09 08, 09:50)

stai ir mano grazuoles foto:
http://www.bone.lt/m...e/fotogalerija/
Atsakyti
O kaip su ėdrumu jų? šėrimusi?tvarka namuose?
Atsakyti
seriasi kas puse metu, labai smarkiai, bet taip tai kai sukuoji, maudai, tai nera ziauriai daug tu plauku, na gal tiesiog jau pripratom smile.gif na siurbliot daznokai reikia, kilimus plaut(turim kilimine danga visam name)nes ir seiliejasi labai, kai maista pamato doh.gif na is tikruju toki suni geriau lauke laikyt, jie labai istvermingi, ir pripranta prie bet kokiu oro salygu...mes ja laikom name, miega gulte, kai pirkom galvojom gyvens lauke, bet labai pagailo, nes buvo labai issigandusi, mes ja pirkom kai jai buvo jau 8 menesiai, na taip ir liko name, beto maniskie visai nesargi, bailiuke, net neloja kai kas nors ateina o tik pasislepia po lova biggrin.gif na bet mes ja labai mylim ir nepastebim jos trukumu smile.gif
Papildyta:
pamirsau parasyt kad valgo tikrai daug ir daznai, na ji visada kai alkana, ateina ir loja, kada eini paskui ja nuveda iki virtuves ir parodo i tuscia lekste..taip pat parodo kai gert neturi, arba kai i lauka nori tai nuveda iki balkono duru/(mes ten laiptus iskart kad i kiema eitu padarme)o kai nori vaziuot i parka, tada rodo i priekines duris:)))
Atsakyti
QUOTE(incredible @ 2009 12 29, 15:36)

su dokais ji?

o maistui išrankumas/elergiškumas didelis?
Atsakyti
. wub.gif
Atsakyti