Įkraunama...
Įkraunama...

Anglu Mastifai

Geras biggrin.gif biggrin.gif Pirmą kartą girdžiu, kad šuo toks bailus... Atrodo, kad kuo didesnis, tuo drąsesnis turėtų būti, bet yra atvirkščiai-kuo mažesnis tuo drąsesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(incredible @ 2010 01 04, 21:31)
1,prancuzu mastifai
2, neopolitano
3,gal irtoki pirksim jai, tik kad jeigu susilauktu jie vaikuciu, tai  suniukai nezinia kokie gautusi blush2.gif

1. Bordo dogai irgi labai labai faini, iš išvaizdos,nelabai charakteriu domėjaus.. blush2.gif
2.http://foty.ifd.pl/sb.asp?w=520&p=2/images2005/20051129150510.jpg tokie jie? g.gif
3. O kam maišyt veisles? Ar tai leidžiama? blush2.gif
Atsakyti
Na mūsų iki tiek nėra bailiukė. Man veisėjas aiškino, kad tie šunys turi labai išvystytą savos teritorijos apsaugos jausmą ir eiti iš jos visai nenori. Mūsiškė svetimoj vietoj nei tuštinasi nei šlapinasi. Taip daro ir jos sesuo (ji liko pas veisėjus). O atėjus svečiams tai jai labai įdomu ir mes niekad jos neuždarom. Ji pati apuosto ir nueina į šalį ir stebi be jokių lindimų.
Be to manoji auga su dviem kitais šunimis (labradoru ir maža taksyte)-tai labai padėjo jos socializacijai. Ir jei einam pasivaikščioti į miestą ir eina taksas, mes patys matom, kad jai daug drąsiau. Kuo daugiau mūsų šeimos narių ir šunų eidavo-tuo bordosas geriau jausdavosi. Bėgti ji niekur nebėgdavo, tik atsisėsdavo ir sėdėdavo (net vidury gatvės vieną kartą). Tai iš pradžių eidavom visa "gauja", o po to mažinom mažinom skaičių, kol išmoko savim pasitikėti. Pamatytumėt kaip dabar puikiai eina šalia.
Atsakyti
del to ir noretusi dar vieno sunio, kad ir jai drasiau butu, ir linksmiau..as tai noreciau bet kokio zinoma(jo bordo dogai ziauriai grazus wub.gif )
bet vaikinas nori tik anglu mastifo.
o sunys gali susikryzminti tik tada kai rujoja?nes jeigu taip tada galima bet koki turet, o kai rujos atskirai laikyt,kad nebutu misrunu poto smile.gif
Atsakyti
Na žinoma, šunys kergiasi tik per rują, o kalės rujoja (dažniausiai) du kartus per metus.
Mano vyras irgi norėjo bordo patino, bet pagalvojom, kad koks bus cypimas beveik po mėnesį laiko du kartus per metus-tai atsisakėm tos įdėjos. Geriau jau pasiliksim kalytę iš savo Nasros vados (jei pasiryšim ją sukergti). Dėl tos priežasties pas mus namuose yra tik kalės-nenorim nei šunų sterilizuoti, nei stresuoti.
Atsakyti
o kaip kales kartu sugyvena?nes mano draugas turejo du dvi boxerio kalytes, tai labai pesdavosi
Atsakyti
Na mano bordosas sugyventų su bet kuo, aš ją taip ir vadinu-Mano geroji. Labradoras visiškai neturi agresijos, ji tik labai judri, bet ją vis kiti šunys apkandžioja (svetimi), o ji net nesupranta, kad gintis reikia. Laimei, taksas atėjo į namus vėliausiai, jai dabar dar tik 7 mėn., bet su kitais taksais susitikus jau kimbasi kaip reikalas, net tenka skirti. Bet niekada dar nėra suurzgusi ant savo "didžiųjų tetulių", tos viską iš mažės atimti gali. Matos, pas mus taip sėkmingai susidėliojo pavaldumo "laiptai", kad tas šuo, kuris gali sukelti riaušes-atėjo į namus vėliausiai, ir jis savaime stovi ant žemiausio laiptelio.
Atsakyti
puiku, kad jusu suniukai taip sutaria.na kai surasim suniuka bus matyt kaip musiske reaguos, nes labai pavydi yra.turim dar iguana, tai kai paemai ja ant ranku, tai baisu kas darosi biggrin.gif
Papildyta:
. smile.gif
Atsakyti
Labuka, norėjau pasiteirauti ar Lietuvoje galima įsigyti anglu mastifa ir kur tai butu, buciau dekinga, jeigu pasufleruotumete, kur galima butu isigyti? smile.gif
Atsakyti
Būtų labai smagu, jeigu atsirastų plepančių šioje temoje smile.gif taip norisi daugiau info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(incredible @ 2010 01 04, 23:31)
doh.gif
beje man labai patinka prancuzu mastifai, ir dar neopolitano , jie labai grazus,gal irtoki pirksim jai, tik kad jeigu susilauktu jie vaikuciu, tai  suniukai nezinia kokie gautusi blush2.gif
[

pilnos prieglaudos tokiu 'nezinia' kokiu sunu, argi jums ju negaila?.. jau verciau atsakingiau paziurekit i ta reikala schmoll.gif
Atsakyti
Ar yra LT oficialus mastifu klubas koks nors ? Niekaip nerandu doh.gif
Atsakyti