Sveikutės visos mamytės,
QUOTE(ram1 @ 2010 01 01, 12:24)
sveikos,,prisijungsiu prie jusu

,,as ir viena auginu vaikuti jau bus 4 metukai,,taipogi siekiu savo gyvenimo tikslo..nesakau kad lengva ,,bet jai su bet kokiu gyventi,,tai tikrai nieko gero nebus..mes nuo pradziu,,vienisos,nes nuo vaikelio uzsimezgimo,,jis patepe batus ,,nors vis negaliu patiketi......ir dar tuo.,,kad zmogus sedi siltoje kedeje,,ir net nerupi,kaip jo vaikelis

Mes taip pat vieni nuo pat pradžių, bet mes tuo nesiskundžiame ir mums tikrai netrūksta tėvelio (čia mano vaikio žodžiai). Nėra lengvai vienai augint, bet tikrai nebus lengviau ir dviese (na iš finansinės pusės lengviau būtų, bet iš kitos pusės...). Aukščiau nosytę ir viskas bus gerai
QUOTE(mgane @ 2010 01 01, 16:42)
Sutikdama naujus metus sau priekiau, kad paskutinį kartą verkiu dėl jo...Kad 2009 metai, buvo paskutiniai kada liūdėjau, ir iš nevilties nežinojau ką daryti.
Kokia tu šaunuolė

jei jūs jam nesate reikalingi, tai nėr ko dėl jo ir verkti. Aš prisimenu kiną "Maskva ašaromis netiki". Tai visų mūsų vienišų mamų istorija (bent jau mano), kuri mus pamoko, kad nėr jau taip blogai kas mums nutiko ir, kad nereikia kristi į neviltį, o tapti stipriai ir imti iš gyvenimo viską, ką tik jis duoda. Mums neduota sunkiau nei mes galime pakelti. Tad jei tapai viena, tai dar nereiškia, kad tai gyvenimo pabaiga.
QUOTE(radviliux @ 2010 01 02, 16:06)
As taip pat labai nusivyliau. Praejo visos sventes, o nei vaiko tevas, nei seneliai (nuo ex vyro puses) net nepaskambino.
Kazkaip keista man
Bet juk kažkas prisiminė ir pasveikino su šventėmis, tai tegul tie žmonės, kurie tave prisiminė, ir lieka tavo gyvenime, nes būtent jūs jiems rūpite.
QUOTE(nasata @ 2010 01 02, 18:09)
Su Naujais
vyrai dažnai rūpinimąsi vaiku supranta tik iš finansinės pusės...kaip man buvo pasakyta: finansiškai negaliu padėt, todėl iš vis išsižadu, atsisakau savo vaiko ir iš vis, kodėl turėčiau tikėt, kad čia mano vaikas
kažkur čia gamta suklydo
Nors auginu berną, bet sutinku - gamta kažkur suklydo
Jei tu negirdi, tai dar nereiškia, kad tylu, ir jei nematai, tai dar nereiškia, kad ten nieko nėra