QUOTE(naughty123 @ 2010 05 21, 15:11)
Na, o man dar tik 16 metu ir jau eina 37 nestumo savaite

Ir zinoma, kad tevelio Vaikutis netures.. Zinoma skaudu..Is pat pradziu tiek asaru, kad jis Vaikucio nenori, bet dabar jau nebeimu y galva , nes turiu nuostabia mama, kuri viska padarytu del manes ir mano Stebuklelio

Ar taip ar taip is to tevelio jokios naudos, nes tik paciam 17.. Bet taip noretusi, kad nors karta paklaustu kaip mano sveikata, kaip auga vaikelis.. Bet jam jis visai nerupi ir kai pradedu kalbeti apie vaikuti jis nukreipia tema.. Galbut kai Vaikutis gims ir jis ji pamatys pirma karta, tykiuosiu suminkstes jo sirdute ir jis supras, kad tas Vaikutis yra pati didziause Dievo dovana

Labai Myliu savo Vaikeli ir labai jo laukiu.. Pati esu dar vaikas ir man viskas dar pries aki, bet stengsiuosiu del savo Stebuklelio is visu jegu
ziauru, vaikai vaikus daro

O paskui visi stebisi is kur tie vaiku namai pilni vaiku. O cia panelei vos papai pradejo kaltis, jau busima motina

Ir dar stebisi, kad pacanas 17 metu visai neatsakingas

kai tokiam dar rupi paprasyt vyresniu, kad alaus kioske nupirktu

Kazkokia blyn degeneracija vyksta
Papildyta:
Ka as visa laika ir sakiau. Auga tokie vaikai be tevo, motinos aria visa diena, kad tam vaikui ka nors padoresnio nupirkt, o tie vaikai be grieztos tevo prieziuros ir prisimasto visokiu nesamoniu filmu prisiziureja. O paskui ziurek, vaiksto 13-16 metes motinos