QUOTE(Larissse @ 2011 01 21, 19:03)
Tik nuo siol atsidesiu nors po 10euru per savaite tam atvejui, jei neiseitu.
Pagarbos vertas sprendimas!
QUOTE(Erendira @ 2011 01 20, 12:55)
Nuolatinį siuntinėjimą kuo toliau aš laikau ne šiaip sau nesutarimu. Išauklėta buvau skaitytis su žodžiais ir šeimoje kurioje užaugau ir mano dabartinėje šėimoje žodžiai nėra pigūs. Ir jei reiškia būtent tai, ką reiškia...
Aš temos autorės poste matau daugiau, nei kaprizingos mergos svačiojimus, nes po tokiais dalykais kaip taisyklė slepiasi
psichologinis smurtas 
Jis sunkiai apčiuopiamas, jo neįrodysi, nei kam pasiskųsi dėl jo, bet
jo griaunamoji jėga yra baisi. Ir tikrai nesutinku, kad su tuo reikia taisktytis. Ti neišspręsi, nei jei smurtaujantis pajunta jo skonį, kaip ir alkoholio, greičiausiai neatsikratys... ir tai tikrai
nera geriau, nei mušti fiziškai...
Tiesiog mano mintys.
Yra du keliai.
Jei esi stipri ir stengiesi išlaikyti šeimą, - daug kur užmerki akis, užsikemši ausis ir paisai savo interesų (būstas, maistas, vaikų gerovė ir t.t.)...
Jei esi romantiška ir jausminga, jei nesugebi grubiai ir ciniškai atsilyginti tuo pačiu pinigu, bėk neatsigręždama, nes tie siuntinėjimai, įžeidinėjimai niekada nesibaigs.

Psichologinis smurtas yra baisesnis už finansinius/materialinius nepriteklius.
Aš pasirinkau I-mąjį variantą: rūpinuosi vaikais, namų tvarka, dirbu "za siebia i za togo parnia", o diedas, jei nori ėst, pasitenkina tuo pačiu, kas vaikams paduota. Arba
pasidaro pats!
Paklausit, kaip gyvenu?
Atsakysiu: "Kaip ant parako statinės!"

Bet visuomet esu pasirengus: kaip pašauks, taip atsiliepsiu.