Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradeda juoktis balsu?

maniske pirma karta nusijuoke 3,5 men.
dabar kasdien vis lengviau isgauti jos juoka... ypac juokinga jai atrodo teta, nesuprantu, tik pamato ir juokias taip, kad net ikvept oro pamirsta doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 09 17, 13:26)
Mum beveik du menesiai smile.gif  ir pora dienu atgal mazius pradejo juoktis, paguldytas ant vystimo stalo thumbup.gif  wub.gif  buvo toks laimingas, vajezau kaip fainiai biggrin.gif  wub.gif
Dabar jau juokiasi kiekviena karta, kai yra geroj nuotaikoj ir kai kalbina mamyte ar tevelis wub.gif

kazkaip nelabai tiketina man kad juokiasi balsu toks maziukas... schmoll.gif
gal greiciau sypsos ir koki garsa isleidzia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 09 17, 12:32)
maniske pirma karta nusijuoke 3,5 men.
dabar kasdien vis lengviau isgauti jos juoka... ypac juokinga jai atrodo teta, nesuprantu, tik pamato ir juokias taip, kad net ikvept oro pamirsta  doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:

kazkaip nelabai tiketina man kad juokiasi balsu toks maziukas...  schmoll.gif
gal greiciau sypsos ir koki garsa isleidzia?  g.gif

zinojau, kad kas nors taip parasys lotuliukas.gif aisku nesijuokia kaip didelis jau vaikas....bet juokiasi...skiriu, kai mano vaikas sypsosi ar juokiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolala @ 2009 09 17, 13:04)
pirma karta nusijuoke budama 3,5 men. labai to laukiau smile.gif

sveikinu!!!!  4u.gif

Dekui mirksiukas.gif Mums tai didelis ivykis bigsmile.gif
Atsakyti
Pirma karta nusijuoke garsiai nepilnai 3 men budmas. Dabr 3,5 men. VVakar., pvz., zvenge vaikas padetas ant vystymo lentos vonioje pries maudynes smile.gif
Atsakyti
Maniškei lygiai 3 mėn, šypsosi daug, bet garsu dar nesijuokia, bet labai laukiu. 4u.gif
Atsakyti
Mano mazoji garsiai ir ilgai nusijuoke jau ketvirta savo gyvenimo diena. Pries naktini miega laikiau ant ranku ir tamsoje pasisvieciau telefonu (is apacios i savo veida) keleta sekundziu paziurejo ir kad eme juoktis balsu, labai nustebau bigsmile.gif tikriausiai isivaizduojat koks jausmas smile.gif Dabar jau ketvirta savaite, kol kas tai buvo vienintelis kartas. Priversti nusisypsoti galiu, tam tikrais zodeliais, meiliais tonais, o prajuokint ne.
Atsakyti
Dukryte juokiasi, kai su savo plaukais veiduka pakutenu. Pradejo su garsu 3,5 men.
Atsakyti
mano mazylei 3 men ir savaite....vakar ji pirma karta nusijuoke balsu kai ja kalbino vyresnioji sesute(5 metai)...siandien as bandziau ja prajuokinti kaip tai dare dukra,bet man tik sypsojosi...truputi apmaudu pasidare kad pirma karta ji garsiai nusijuoke sesutei ir tuo paciu linksma,tikiuosi rysys artimas bus tarp ir ju ir toliau biggrin.gif
Atsakyti
Mano abu vaikai garsu juoktis pradejo 3 menesiu ir savaites smile.gif
Atsakyti
balsu juokiasi nuo 4men kazkur, dazniausiai kai "gaudom" suniuka arba kai kutenu pilvuka wub.gif biggrin.gif
Atsakyti

user posted image

smile.gif
Papildyta:
rolleyes.gif
Papildyta:
cool.gif
Atsakyti
na o mano mergyte pradejo juoktis su garsu visai nesenai 4men tongue.gif
Atsakyti