QUOTE(Džiugilė @ 2009 11 19, 12:40)
Aišku

O ar yra jūsų mieste daugiau tokių vaikučių, ar bendraujate? Aš irgi galvoju, kad lengviau, kai yra panašaus likimo žmonių šalia, kai gali pabendrauti. Kažkaip drąsiau, o ir supranta gi labiau nei kiti
Dar noriu paklaust, kokia žmonių reakcija, kai būnat su savo vaikučiais mieste ar kitur, kur daugiau žmonių? Gal nuskambės kvailai, bet aš šiek tiek bijau žmonių požiūrio

Mes maži dar (1,5 mėn.) ir nesam susidūrę, bet pati jaučiu, kad dar nesu susitaikius su tuo, kad mažiukas turi DS. Tai net vengiu žmonių, net kartais nenoriu bendraut, kad neklausinėtų... Žinoma, artimieji ir geriausi draugai viską žino ir bendrauja, bet kalbu apie pažįstamus, bendradarbius ir t.t.
Pries 20 metu kai gime mano sunus ,tai patikek,buvo visokiu klausimu ir zvilgsniu - vieni nusistebejimo,kiti gal uzuojautos,o kiti tiesiog su sypsena....kai paaugs tada labiau matysis ,kad su DS,bus visokiu zvilgsniu....daugiausia vaikai(8-13m)beveik visada pasijuokia,ziuri kaip i koki is kitos planetos...aisku dabar kiti laikai,zmones daugiau ispruse....Bet prie visko priprantama...tik neuzsidaryk savyje,tegu visi mato ir nera ko gedijasi savo vaiko....Tik pirmyn

Zmones ziurejo ir ziures,kalbejo ir kalbes...juk lietuviai tokie - kitam blogai -dziaugiuosi....o kai man tas atsitinka- tada ir paluzta
Darzelyje buvo gal 5-6 vaikuciai su DS,bet is viso rajono...tai tik su viena mama pasikalbam- pas ja dukryte 24metu su DS...
Mano akys daug matė, tačiau nepavargo. Mano ausys girdėjo daug, bet trokšta daugiau. [R.Tagorė]