yra tokia svetaine,,mazoji sirdele,, ten bebdrauja mamytes auginancios vaikucius su sirdies ydomis,tan net gyd.V.Tarutis kuris dazniausiai ir operuoja vaikucius, atsako i mamyciu klausimus,uzsuk ten,gal kiek ramiau bus tavo sirdelei kai pabendrausi su mamytem kuriu vaikuciams buvo atliktos operacijos tokiu ydu kaip tavo mazylio...
Dziugile labai tave suprantu ka dabar isgyveni,bet tikrai viskas bus gerai
nes kaip hermita sake,kad tikrai musu saulytes kazkas is auksciau globoja,,,
yra tokia svetaine,,mazoji sirdele,, ten bebdrauja mamytes auginancios vaikucius su sirdies ydomis,tan net gyd.V.Tarutis kuris dazniausiai ir operuoja vaikucius, atsako i mamyciu klausimus,uzsuk ten,gal kiek ramiau bus tavo sirdelei kai pabendrausi su mamytem kuriu vaikuciams buvo atliktos operacijos tokiu ydu kaip tavo mazylio...
QUOTE(Džiugilė @ 2009 11 25, 22:18)
Sausio 6 d. važiuojam vėl į konsultaciją, o tada jau pasakys kada guldo, bet planuoja apie sausio vid. Mažiukui bus 3,5 mėn., nes sakė, kad turi išoperuot iki 4 mėn.
O mums dabar nustatė "Atrioventrikulinę komunikaciją". Plius AAL (kaip suprantu tai Atviras arterinis latakas) ir PA hipertenzija
O pirmą sykį kai buvom, tai pastebėjo tik SPD ir PPD
Ir operacija bus sudėtingesnė nei SPD ir PPD operuotų
Gailo mažiuko, jau vieną operaciją vargšiukas ištvėrė trečią savo gyvenimo dieną
O mums dabar nustatė "Atrioventrikulinę komunikaciją". Plius AAL (kaip suprantu tai Atviras arterinis latakas) ir PA hipertenzija
Gailo mažiuko, jau vieną operaciją vargšiukas ištvėrė trečią savo gyvenimo dieną
sveikutes.
musu diagnoze buvo tokia kaip jusu. nepergyvenk viskas bus gerai, tavo mazylis stiprus, ir dziaukis juo, jis taves neturi matyti nuliudusios. o po to abu dziaugsites ir mazylis sustipres, galesi, daugiau kuom padeti. laikykis viska sbus gerai. siuncium kad pralinksmetumet irneliudekit
pabendrauk su mamom
QUOTE(ausra123 @ 2009 11 26, 10:00)
sveikutes.
musu diagnoze buvo tokia kaip jusu. nepergyvenk viskas bus gerai, tavo mazylis stiprus, ir dziaukis juo, jis taves neturi matyti nuliudusios. o po to abu dziaugsites ir mazylis sustipres, galesi, daugiau kuom padeti. laikykis viska sbus gerai. siuncium kad pralinksmetumet irneliudekit
pabendrauk su mamom
pabendrauk su mamom
Ačiū visoms mamytėms
ausra123, o jūsų mažylį kada operavo? ir kaip jis po operacijos jautėsi ir dabar kaip jaučiasi? Ar viskas dabar tvarkoje? Aš viliuosi, kad mūsų mažyliui lengviau bus po operacijos, nes dabar atrodo, kad kartais sunku jam net kvėpuoti
QUOTE(Džiugilė @ 2009 11 26, 11:08)
Ačiū visoms mamytėms
Kas geriau supras jei ne jūs
ausra123, o jūsų mažylį kada operavo? ir kaip jis po operacijos jautėsi ir dabar kaip jaučiasi? Ar viskas dabar tvarkoje? Aš viliuosi, kad mūsų mažyliui lengviau bus po operacijos, nes dabar atrodo, kad kartais sunku jam net kvėpuoti
nepergyvenk, galvok kad maziukui reikia tos operacijos, ir kad gyvenimas po jo visiskai pasikeis.mums operavo kai su ejo 5men, ta diena, gydytojas tarutis. po operacijos labai greit atsigavo, daktarai net stebejosi, kad is po tokios sunkios operacijos, tai greitai bunda. is renimacijos isleido po 4dienu, ir palatoje isbuvom savaite. po operacijos man buvo keista paciai, kad nebegirdzio jo baisaus kvepavimo,kad valgo normaliai, nei ikito. kaip buvo iki tol, kaip tu rasai, toks jausmas kad dusta.po operacijos, prasidejo normalus jo gyvenimas. galejo laisvai judeti, nepavargdavo. dabar viskas
laikykis, pamatysi ir jums viskas bus gerai, galvok tik kaip mazyliui pageres.
Sveika Jurate
papasakokit daugiau apie savo saulyte,,,
QUOTE(*Vilte* @ 2009 11 26, 22:04)
Arnutis judrus vaikas,tik labai mažai kalbam. Lankom darželį spec. grupe.Niekaip negaliu apsispręsti gal pereiti į sveikų vaikų grupe.
QUOTE(jūrate @ 2009 11 26, 22:56)
Arnutis judrus vaikas,tik labai mažai kalbam. Lankom darželį spec. grupe.Niekaip negaliu apsispręsti gal pereiti į sveikų vaikų grupe.
Kokia jūsų nuomonė? 
Sveika prisijungusi prie musu Jurate
Papasakok is kur tu ....
Sveikos mamytes, man taippat iskilo klausimas, ar yra galima musu vaikuciams eiti i sveiku vaikuciu grupe, (darzeli), esu uzrasiusi i sveiku vaiku darzeli, kai suzinojau kad musu mergyte turi DS prasymo neatsiemiau, nezinau kaip elgtis.
Ir dar norejau paklausti kokio amziaus, nustato musu vaikiukam kokio laipsnio negalia yra?
Ir dar norejau paklausti kokio amziaus, nustato musu vaikiukam kokio laipsnio negalia yra?
QUOTE(kissaule @ 2009 11 27, 11:26)
Sveikos mamytes, man taippat iskilo klausimas, ar yra galima musu vaikuciams eiti i sveiku vaikuciu grupe, (darzeli), esu uzrasiusi i sveiku vaiku darzeli, kai suzinojau kad musu mergyte turi DS prasymo neatsiemiau, nezinau kaip elgtis.
Sveika mes buvome 2 mėn. kai susitvarkėme neigaluma.
QUOTE(Džiugilė @ 2009 11 26, 10:08)
Aš viliuosi, kad mūsų mažyliui lengviau bus po operacijos, nes dabar atrodo, kad kartais sunku jam net kvėpuoti 
Pamatysi,kaip jam pageres...tikrai...maniskis irgi net pieno is buteliuko negalejo ciulpti iki operacijos,darydavom gimnastika ir pavargdavo...O po operacijos sustiprejo,valgyti gerai pradejo,jau ir pats sestis norejo...Ta operacija mums pakeite gyvenima..:Suprantu,kad baisu,bet viskas tik i gera...
Mamytes,Ispanijoje DS vaikai eina i paprastas mokyklas ir darzelius...Tokia cia ju politika,kad DS vaikai turi buti integruoti ir mokytis su sveikais vaikuciais
QUOTE(izabele111 @ 2009 11 26, 23:26)
Sveika prisijungusi prie musu Jurate
Jei tik yra galimybe - pereikite i sveiku vaiku grupe....tikrai geriau bus...
Papasakok is kur tu ....
Papasakok is kur tu ....
Sveika mes esame iš Mažeikių. Kokia jūsų nuomonė dėl masažų ir mankštos? Gal lankote kokius užsiėmimus?