Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Sveikutes!
Toniukui linkim greit pasveikt 4u.gif Saulesmamytei - stiprybes 4u.gif
Musu sveikinimai Dangiriukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Saulesmamyte, o Toniukas ziuriu daznai serga, o jus nebandet kaip nors stiprinti atsparuma ligom? Mano Andriuska irgi daug sirgo, labai daug antibiotiku ir leidziamu ir geriamu yra gaves, tai mes kreipemes pas gydytoja-homeopata, jis paskyre mums gydyma, po dvieju men dar pakoregavo ir viskas. Geriam tuos augalines kilmes vaistukus kasdien, ir zinok tfu-tfu vaikutis labai sustiprejo, jam net sloga praejo kuri buvo vos ne nuo gimimo.Kai dukryte susirgo, Andriuska nuo jos uzsikrete, bet jam viskas praejo labai lengva forma, isvengem antibiotiku.

Džiugilė, Skaiciau apie jusu bedeles, nepergyvenk labai console.gif , buk stipri, nes vaikuciai labai jaucia mamos nuotaika. Mano Andriuska turejo tokia pat yda kaip ir jus, operavo ji 4 men, viska sutvarke vienos operacijos metu. Operacija truko apie 4 val, reanimacijoj isbuvo 3.5 paras. Ir jums viskas bus gerai mirksiukas.gif

O del liezuviuko- tai nemanau, kad soske yra iseitis, kai Andriuska kaisiojo liezuviuka, as su pirstu ikisdavau ji atgal i burnyte, tai ir atprato kaisiot su laiku. Aisku kai buna labai susikaupes, vartydamas spinteles rolleyes.gif , tai kartais iskisa, bet tai buna nedaznai, ir nelabai suku sau galva del to.

Gero visiems savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Aciu mamytes uz palaikyma wub.gif wub.gif wub.gif

lenusia as irgi Toniukui duodu homeopatinius zirniukus imunitetui stiprinti ir is Vokietijos buvo mums atveze labai neblogu vitaminu,bet mes niekaip nesustiprinam jam imuniteto doh.gif Kai gulejom Klinikose,tai mums dare imuniteto tyrima,tai sake jis pas ji labai silpnas doh.gif Ko mes tik neisbandem as jau nebezinau ka dar butu galima jam duoti doh.gif O man,kaip sunku ziureti i ji toki ir as jam niekuom negaliu padeti cray.gif
Papildyta:
Ligonineje man pasake,jeigu Toniukas susirgtu tuo kiauliu gripu,tai jis neatlaikytu,nes jo plauciai yra silpni doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2009 11 28, 13:33)
Sveikutes 4u.gif

Aciu mamytes uz palaikyma wub.gif  wub.gif  wub.gif

lenusia as irgi Toniukui duodu homeopatinius zirniukus imunitetui stiprinti ir is Vokietijos buvo mums atveze labai neblogu vitaminu,bet mes niekaip nesustiprinam jam imuniteto doh.gif Kai gulejom Klinikose,tai mums dare imuniteto tyrima,tai sake jis pas ji labai silpnas doh.gif Ko mes tik neisbandem as jau nebezinau ka dar butu galima jam duoti doh.gif O man,kaip sunku ziureti i ji toki ir as jam niekuom negaliu padeti cray.gif

O tuos zirniukus jums individualiai parinko? O nebandet keist zirniuku?
Nes kai man homeopatas aiskino, jei nera poveikio tai reiskia vaistai netinka, reikia bandyt kitus g.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Cia Toniukui. o nebandet RIBOMUNYL? mes visi pradejom ji gerti .cia tokie miltukai imuniteto sudarymui. mano sese is kazkur suzinojo as gydytojai parodziau sake labai geri. lapelyje raso : pasikartojanciu ausu nosies gerkles ir kvepavimo taku infekciju profilaktikai.
Atsakyti
QUOTE(kissaule @ 2009 11 27, 13:15)
O nuo Mazeikiu iki Telsiu nelabai toli  ax.gif  Kokio jusu saulute amziaus?

As dabar namie savo mazyle masazuoju, kiek sugebo, kol mums dar niekas neskyre.

Arnučiui penki metukai.
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2009 11 27, 13:24)
Mano saulyte jau didelis vyras...jokiu mankstu ir masazu jam tikrai nebereikia....O va kai jusu visu dar mazuliukai,tai jiems tikrai reikia masaziuku ,manksteliu ....Kaip ten pas jus Mazeikiuose ,ar yra koks dienos centras neigaliukams,ar yra koks baseinas...nes tikrai visa tai butu labai i nauda ....Galu gale jei nera ,tai masaziste i namus galima issikviesti.....

Mes turime daržely kur yra visos procedūros,bet ten buvome spec. grupėje.Dabar perėjome į sveikų vaikų grupe kurioje nėra jokių procedūrų,tik turime logopede.
kaip seksis nežinau,nerimo yra. g.gif
Atsakyti
lenusia pas mus yra homeopatine vaistine,tai as pasikonsultavau su vaistininke ir nupirkau zirniuku.Dukrytei jie labai padeda.Siemet nei karto nesirgo angina,nes pernai,tai ji labai daznai sirgo angina.

vmm32 mes pries metus sugerem RIBOMUNILA ir nieko gero mums verysad.gif As jau jam tiek visko esu davus doh.gif Ir IMUNALI IR IMUNOTROFINA esam gere doh.gif
Atsakyti
Saulėsmamyte, o jus ar mėginot skiepytis Pneumo23, mes skiepijomės 2002 ir 2005 m. nuo to laiko iki plaučių bronchitas nebuvo daėjęs. Nors , kai 2005 m. išsioperavom angina ir polipus aišku bronchitas padažnėjo, nes neliko slogos ir anginos.Bet esant sunkesniam bronchitui padeda tie patys antibiotikai pastoviai , amoksicilinas su klavulinu. Martyno imunitetas irgi labai silpnas, bet pats niekad nesuserga net peršalęs, kol nėra kontakto su kitais vaikais, t.y. kol neišeina į darželį. Kartais net nežinau kas geriau ar kokia raidelė išmokta, ar šerti tai antibiotikais? Dar prie bronchito labai mums padeda gelomirtolis, bet tik nesenai išmokom jį prayti biggrin.gif

Toniukui stiprybės ir greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lstan: 29 lapkričio 2009 - 11:24
QUOTE(saulesmamyte @ 2009 11 29, 11:14)
lenusia pas mus yra homeopatine vaistine,tai as pasikonsultavau su vaistininke ir nupirkau zirniuku.Dukrytei jie labai padeda.Siemet nei karto nesirgo angina,nes pernai,tai ji labai daznai sirgo angina.

Bet gi vaistininke nera gydytojas g.gif , mes tai konsultavomes pas gydytoja, ir jis atsizvelgdamas i vaiko gyvenimo buda parinko jam tinkamus vaistus. Mes vartojam triju rusiu zirniukus. Manau vaistininke tiesiog neatitaike jums vaistuku. Ir jei tinka vienam vaikui- nereiskia kad tiks ir kitam. Mano dukrytei gyd paskyre visai kitus zirniukus. Jis juos parenka individualiai. Gal ir jums vertetu pasikonsultuot? g.gif
Nes skirdamas vaistukus Andriuskai , gyd net atsizvelge i tai - kad mano vaikis visiskai negeria pieno, kad nevalgo jauienos ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lenusia: 29 lapkričio 2009 - 12:50
Lstan sita skiepa mes daremes,kai Toniukui suejo du metukai.Gydytoja mums ji iskarto rekomendavo 4u.gif Toniukui isoperuota angina,tai dabar jis labai daznai pradejo dusti doh.gif O po dusimo iskarto viskas i plaucius nueina doh.gif

lenusia musu gydytoja homeopate labai faina isejus dekretiniu reikes man pas drauge pasiklausti kada ji zada grizti ir butinai uzsiregistruoti pas ja,kad Toniukui parinktu vaistukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesmamyte: 29 lapkričio 2009 - 14:56
QUOTE(Džiugilė @ 2009 11 27, 16:30)
Tai vat kad nenori to žinduko, tai ir galvoju, ar čia jį pratinti  unsure.gif Paskutinėmis dienomis vis pastebiu, kad tą liežuviuką pakaišioja, ypač prieš valgant. Matyt taip parodo, kad valgyt nori  smile.gif Anksčiau lyg taip nekaišiojo  unsure.gif

Labas,
Dėl žinduko tai mums logopedė griežtai pasakė, kad iki 1 mėn jis vaikui reikalingas, o poto tai daugiau tėvų nei vaiko poreikis. Ir jei vaikas nenori nereikia jam jo kišti, jis nepadeda dėl liežuvio, tik aišku tuo metu jis jo nekaišioja ir tėvams ne taip baisu mirksiukas.gif
mano Gabytė visai jio neėmė į burną, bet užtad dabar kažkada rado tai nebeištraukė visą dieną iš burnos. Net miegot paguldžiau su čiulptuku lotuliukas.gif O paskui paslėpiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saulesmamyte @ 2009 11 27, 19:55)
O Toniukui vel blogai doh.gif pradejo koseti ir negraziai kvepuoti,tai vakar nuveziau pas gydytoja,tai paciu laiku,nes jam vel i plaucius viskas metasi.Israse stiprius antibijotikus jau tabletem,nes skysti jo visai neveikia doh.gif Pasirodo mus ligonineje ne iki galo isgyde ir jis atkrito doh.gif Tikiuosi,kad si karta pades sitie antibijotikai ir nereikes vel vaziuoti i ligonine doh.gif Jau pradedu bijoti,kad ligonine taps vel musu antrais namais verysad.gif

Toniukui daug daug sveikatytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
jau seniai ziurejau nuotraukytes.buvau uzsukus dabar.visi grazuoliukai.linusia5 saunus mokinukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vmm32 @ 2009 11 30, 13:01)
jau seniai ziurejau nuotraukytes.buvau uzsukus dabar.visi grazuoliukai.linusia5 saunus mokinukas 4u.gif

Sveikos mamytės,
o kaip galima pažiūrėti nuotraukytes? Aš čia dar naujokė, tai nelabai žinau... blush2.gif
Atsakyti