QUOTE(saulesmamyte @ 2009 09 30, 16:46)
sveikutyte,sveikinu saulesmamyte su gimtadieniuku,daug sveikatytes,daug stiprybes visur ir visada,buk visuomet laiminga,daug dziaugsmo gyvenime,buckis.Mes jau namie mus ant kitos dieneles paleido,visus tyrimus padare,viska kruopsciai istyre,operuoti nereikejo,pagal Dainutes situacija katarakta netrukdo,dabar labai stebes,prirase vaisteliu,manksteliu akytems,desine akyte labiau progresuoja katarakta,bet dar neoperuoja,sake dar nereik,svarbiausias dalykas kad progresuotu,tuo labiausiai tikiuosi.Viska issamiai paaiskino,kas ir kaip,na man dabar ramiau,o namuose jauciuosi dar geriau.

Papildyta:
QUOTE(Dainyte @ 2009 10 01, 13:10)
sveikutyte,sveikinu saulesmamyte su gimtadieniuku,daug sveikatytes,daug stiprybes visur ir visada,buk visuomet laiminga,daug dziaugsmo gyvenime,buckis.Mes jau namie mus ant kitos dieneles paleido,visus tyrimus padare,viska kruopsciai istyre,operuoti nereikejo,pagal Dainutes situacija katarakta netrukdo,dabar labai stebes,prirase vaisteliu,manksteliu akytems,desine akyte labiau neprogresuoja katarakta,bet dar neoperuoja,sake dar nereik,svarbiausias dalykas kad progresuotu,tuo labiausiai tikiuosi.Viska issamiai paaiskino,kas ir kaip,na man dabar ramiau,o namuose jauciuosi dar geriau.
kaip gera namie.

Papildyta:
QUOTE(Dainyte @ 2009 10 01, 13:11)
sveikutyte,sveikinu saulesmamyte su gimtadieniuku,daug sveikatytes,daug stiprybes visur ir visada,buk visuomet laiminga,daug dziaugsmo gyvenime,buckis.Mes jau namie mus ant kitos dieneles paleido,visus tyrimus padare,viska kruopsciai istyre,operuoti nereikejo,pagal Dainutes situacija katarakta netrukdo,dabar labai stebes,prirase vaisteliu,manksteliu akytems,desine akyte labiau progresuoja katarakta,bet dar neoperuoja,sake dar nereik,svarbiausias dalykas kad progresuotu,tuo labiausiai tikiuosi.Viska issamiai paaiskino,kas ir kaip,na man dabar ramiau,o namuose jauciuosi dar geriau.
kaip gera namie.
Papildyta:

Papildyta:
na ir parasiau,svarbiausias dalykas kad neprogresuotu,matai is to dziaugsmo kad namie ir nebemoku aiskiai parasyti.