Su tortadieniais visus ir visas, kam priklauso
QUOTE(vasara5 @ 2009 10 05, 18:53)
Sveikos mamytes! SU PRAEJUSIAIS GIMTADIENIAIS VISUS

rudenelis jau isibegejo,o laiko vis nera ir nera kada prisest parasyt...vis paskaitau,pasidziaugiu jusu saulytem,jusu kantrybe,jus saunios mamos...Musu Emute po truputi auga,jai 6 men.,bet dar pati nesedi,tik kai pasiimi ant ranku-rieciasi,labai nori sedeti,gerai sedi prilaikoma,o siaip raumenukai dar silpnoki...Gal Jus mamytes patartumet is savo patirties kas padejo jusu vaikuciams atsisesti,ar tai ivyko savaime...nuo kada pradejot ieskoti logopedo paslaugu...labai bijau ko nors nepraziureti...tiesa,po antro sirdeles echoskopavimo mus siuncia konsultuotis su kardiochirurgu,nes pas mus yra PPD apie 4,6-5mm,o kai gime-7mm,taip,kad kogero operacijos neisvengsim...
Oi, kaip pažįstami Tavo jausmai - ir džiaugiesi savo špokučiu, ir nuogąstauji, ir liūdi... Dėl širdelės - ne skylučių dydyje esmė, kiek supratau iš savos patirties, - svarbu, kaip širdelė dirba, ar kompensuota jos veikla, ar vaikiukas auga, nedūsta ir panašiai... Kad ir kaip baisu, bet reikia klausyti kardiochirurgų - jie tikrai be reikalo neskubės operuoti... laikykitės
dėl sėdėjimo - mano aristokratė dvigubai vyresnė už Emutę, bet pati nei atsisėda, nei pasėdi tvirtai... Tik vartytis neseniai pradėjo ir kojytėmis šiek tiek remtis... Bet manoji po širdelės operacijos jau pusmetis, tai nesistebiu, kad vėluoja viskas labai... Skirtingi vaikiukai visi... O dėl logopedo - mes jau lankome dukart per savaitę. Rašiau anksčiau, kad puiki logopedė, masažuoja veiduką, burnytę, liežuvį, visokius paviršius liečia, spygliuotais kamuoliukais ir t.t. Lietimus, judesių koordinaciją, smulkiąją motoriką skatina, visą pusvalandį intensyviai atidirba mano mažoji...
QUOTE(trude @ 2009 10 05, 20:43)
Gabija pradėjau vesti pas logopedę privačiai. Labai patinka

Užsiima visas 30 min, neleidžia tinginiauti, dirba kartu griežtai, bet ir žaismingai

Esu labai patenkinta. Taip pat matau, stebiu ir namie tą patį galiu su ja kartoti. naktis puodas vis dar nedraugas

Bet dabar neimu į galvą, juk bus kažkada tas laikas kai išmoks. Tik labai gaila jos užpakaliuko...Pradėsim kuriant ir vėl be pampersų leisiu lakstyt
O aš tai su nostalgija prisimenu tas dienas kai sedėdavau su Gabyte namie

Išsimiegodavom, niekur neskubėjom, aš ir knygą galėjau paskaityti. O dabar

toks tempas, darbe baisiai daug darbo, pavargstu, namo grįžus nieko nebesinori

tik į lovą ir viskas.
Reiktų vėl sau atostogas ilgas pasidaryti

Bet kad ne taip paprasta
Nu va pas mus tokios naujienos
Smagu dėl Gabijos , kad patinka logopedė

O su tuo poilsiu, kai bus mažylis, tai neapsigauk

Bus koks berniukas rėksniukas, tai nepatinginiausi

O jei rimtai - tai sėkmės jums viliojant gandrus