Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Sveikutes 4u.gif

mazzyla sveikinam Mantuka su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif Daug sveikateles.Kaip jums sekasi?Jau seniai buvai uzejus.Kaip tavo nestumas?O gal jau turi mazyli?

user posted image

trude,kaip smagu,kad Gabytei patinka pas logopede thumbup.gif Tikrai gera mintis sukasi pasidaryti ilgas atostogas nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
mazzyla - tavo suneli su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izabele111: 06 spalio 2009 - 17:15
QUOTE(Marmuriuk @ 2009 10 04, 18:34)
Mes esam vilnieciai, kaip jau ir rasiau kad gimem vasario menesi, iskart buvo mums atlikta stemles atrezijos operacija ir po menesio sugrizom namo  smile.gif Dabar mums 8 menesiai, visai smagiai augam, jau bandom ropoti sedeti, stoveti , sakyti skiemenukus ir dar daug daug visokiu smagiu daliku  smile.gif
Karts nuo karto lankomes raidos centre pasitikrint musu raida. Lankom yamahos mokykla, suneliui labai patinka, tik gaila kad viena karta i savaite buna uzsiemimai.
Vat taip po biski bet smagiai gyvenam  smile.gif
Papildyta:
o kaip Jus uzsiminejot su savo vaikuciais?

Sveika prisijungus Marmuriuk group.gif Mes irgi vilnieciai.Mano vaikui jau beveik 7 metukai(irgi turi DS).Tikiuosi bendrausim 4u.gif
Visus gimtadieninkus SU GIMTADIENIU birthday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Sveika Superjulia smile.gif kaip faina, galesim kada susitikti. O kaip jums sekasi?
Papildyta:
Vasara5 nepergyvenk kad tavo mazyle dar nesedi, ne visi sveiki vaikuciai 6 men sedi, o mano sunelis 8 menesiu irgi pats dar nesedi, tik tada kai ji posodini, tada jis su melu noru pasides. Bet mes vaikstom postoviai i manksteles, kad stiprintu jo kuneli. Musu kinozeterapeute sake kad iki 11 men kartais uztrunka ju savarankiskas sedimas.
O del kardiochirugo konsultacijos, Jus jau uzsiraset, nes as jau kaip dvi savaites bandau prisikambinti niekaip negaliu, visada regestraturoje uzimta, o internetu nera vietu verysad.gif Kaip imanoma dar ten uzsirasit i konsultacija? g.gif
Atsakyti
Su tortadieniais visus ir visas, kam priklauso 4u.gif

QUOTE(vasara5 @ 2009 10 05, 18:53)
Sveikos mamytes! SU PRAEJUSIAIS GIMTADIENIAIS VISUS 4u.gif  4u.gif  4u.gif rudenelis jau isibegejo,o laiko vis nera ir nera kada prisest parasyt...vis paskaitau,pasidziaugiu jusu saulytem,jusu kantrybe,jus saunios mamos...Musu Emute po truputi auga,jai 6 men.,bet dar pati nesedi,tik kai pasiimi ant ranku-rieciasi,labai nori sedeti,gerai sedi prilaikoma,o siaip raumenukai dar silpnoki...Gal Jus mamytes patartumet is savo patirties kas padejo jusu vaikuciams atsisesti,ar tai ivyko savaime...nuo kada pradejot ieskoti logopedo paslaugu...labai bijau ko nors nepraziureti...tiesa,po antro sirdeles echoskopavimo mus siuncia konsultuotis su kardiochirurgu,nes pas mus yra PPD apie 4,6-5mm,o kai gime-7mm,taip,kad kogero operacijos neisvengsim...

Oi, kaip pažįstami Tavo jausmai - ir džiaugiesi savo špokučiu, ir nuogąstauji, ir liūdi... Dėl širdelės - ne skylučių dydyje esmė, kiek supratau iš savos patirties, - svarbu, kaip širdelė dirba, ar kompensuota jos veikla, ar vaikiukas auga, nedūsta ir panašiai... Kad ir kaip baisu, bet reikia klausyti kardiochirurgų - jie tikrai be reikalo neskubės operuoti... laikykitės 4u.gif

dėl sėdėjimo - mano aristokratė dvigubai vyresnė už Emutę, bet pati nei atsisėda, nei pasėdi tvirtai... Tik vartytis neseniai pradėjo ir kojytėmis šiek tiek remtis... Bet manoji po širdelės operacijos jau pusmetis, tai nesistebiu, kad vėluoja viskas labai... Skirtingi vaikiukai visi... O dėl logopedo - mes jau lankome dukart per savaitę. Rašiau anksčiau, kad puiki logopedė, masažuoja veiduką, burnytę, liežuvį, visokius paviršius liečia, spygliuotais kamuoliukais ir t.t. Lietimus, judesių koordinaciją, smulkiąją motoriką skatina, visą pusvalandį intensyviai atidirba mano mažoji...

QUOTE(trude @ 2009 10 05, 20:43)

Gabija pradėjau vesti pas logopedę privačiai. Labai patinka thumbup.gif Užsiima visas 30 min, neleidžia tinginiauti, dirba kartu griežtai, bet ir žaismingai thumbup.gif Esu labai patenkinta. Taip pat matau, stebiu ir namie tą patį galiu su ja kartoti. naktis puodas vis dar nedraugas schmoll.gif Bet dabar neimu į galvą, juk bus kažkada tas laikas kai išmoks. Tik labai gaila jos užpakaliuko...Pradėsim kuriant ir vėl be pampersų leisiu lakstyt 

O aš tai su nostalgija prisimenu tas dienas kai sedėdavau su Gabyte namie ax.gif Išsimiegodavom, niekur neskubėjom, aš ir knygą galėjau paskaityti. O dabar
karsta.gif toks tempas, darbe baisiai daug darbo, pavargstu, namo grįžus nieko nebesinori schmoll.gif tik į lovą ir viskas.

Reiktų vėl sau atostogas ilgas pasidaryti nestuke.gif  Bet kad ne taip paprasta rolleyes.gif

Nu va pas mus tokios naujienos ax.gif

Smagu dėl Gabijos , kad patinka logopedė smile.gif O su tuo poilsiu, kai bus mažylis, tai neapsigauk tongue.gif Bus koks berniukas rėksniukas, tai nepatinginiausi wink.gif O jei rimtai - tai sėkmės jums viliojant gandrus 4u.gif
Atsakyti
Sveikute 4u.gif

izabele111 sveikinam Tomuka su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2009 10 07, 10:10)
Sveikute 4u.gif

izabele111 sveikinam Tomuka su gimtadieniu happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif

user posted image

LABAI ACIU!!!!!Jau toks patenkintas siandien ,nes visas demesys JAM 4u.gif 4u.gif Vaje,nejaugi as jau tokia sena,saulytei mano 20 metu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
prisidedam ir mes prie sveikinimu Tomukui happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Sveikinam visus jubiliatus happybday.gif happybday.gif happybday.gif
O mazzyla tikrai retai buvo, kaži kaip jai sekasi? nestuke.gif blush2.gif

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Deduosi ir aš prie sveikinimukų visiems jubilijatams! happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Trude, o kad man pavyktu taip kada susitupėt, normaliai išbūti namuose, rasti laiko taip kažkada mėgtom knygom, tvarkytis, arba jau pradėt planuot kažka rimto, šeimą, vaikučius. doh.gif Paskutinių metu išvis taip pasiutau ant darbų visokių ir gastrolių, kad per juos visiskai nebejaučiu kaip laikas eina. doh.gif doh.gif doh.gif
Saulės mamyte, kaip laikosi Toniukas? Kaip sekasi darželį? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mamytes,labai aciu uz sveikinimus ax.gif ax.gif ax.gif
Na va pagaliau nebereikes eiti tu visu komisiju del Tomuko, iki 2052metu gavau vaikui nedarbinguma. Na pagaliau juk musu liga ta pati nuo gimimo,niekas nesikeicia.....
Va jusu mazyliai tai auga ,viskas dar pas juos keiciasi i geraja puse 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sekmes mamytes,auginant musu saulytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 10 07, 22:47)
Sveikutės  4u.gif
Deduosi ir aš prie sveikinimukų visiems jubilijatams!  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif
Trude, o kad man pavyktu taip kada susitupėt, normaliai išbūti namuose, rasti laiko taip kažkada mėgtom knygom, tvarkytis, arba jau pradėt planuot kažka rimto, šeimą, vaikučius.  doh.gif Paskutinių metu išvis taip pasiutau ant darbų visokių ir gastrolių, kad per juos visiskai nebejaučiu kaip laikas eina.  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Saulės mamyte, kaip laikosi Toniukas? Kaip sekasi darželį?  smile.gif

Sveikute 4u.gif

Labai saunu,kad turi veiklos ir nesedi namuose uzsidarius thumbup.gif O vaikuciu bus pas tave tikrai,tik viskas savo laiku mirksiukas.gif Toniukui sekasi neblogai darzely.Is pradziu sunkiai adaptavosi ir pietu nemiegodavo ir piktas budavo,o dabar labai susidraugavo su aukletojom ir vaikais,tai eina noriai ir sauniai isbuna ir pamiega jau thumbup.gif Su juo daug dirba ir matosi rezultatas jau thumbup.gif Labai patenkinta esu,kad jis ten eina ir tikiuosi,kad viskas bus gerai ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti