Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Vaidilutė

QUOTE(Amžina studentė @ 2010 03 24, 14:15)
Fixa, o į kokią grupę veda?  smile.gif Įdomu, kurios yra budinčios  g.gif

QUOTE(Fixa @ 2010 03 24, 16:12)
į Malūnėlį mirksiukas.gif

I Maluneli veda is Boruzeles matyt tiktai g.gif
O vyresneliu budincios grupes keiciasi kasdien doh.gif reik iskot vaiko po visa darzeli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2010 03 24, 15:12)
į Malūnėlį mirksiukas.gif

Bet Malūnėlis, aš taip supratau, kad ne kasdien budi? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2010 03 25, 08:36)
Bet Malūnėlis, aš taip supratau, kad ne kasdien budi?  g.gif

aš kai klausiau, kur ieškoti vaiko, jei grupėj jau nebėra, tai pasakė, kad Malūnėly rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2010 03 25, 10:30)
aš kai klausiau, kur ieškoti vaiko, jei grupėj jau nebėra, tai pasakė, kad Malūnėly rolleyes.gif

Aišku, ačiū smile.gif
Atsakyti
gal kas žinot, kaip vadinasi grupė 2-3-mečių vaikučių maksimum, kur auklėtoja šviesiais šiek tiek aukščiau pečių plaukais ir visada lauke vakarais būna?
Atsakyti
QUOTE(muvija @ 2010 03 30, 16:45)
gal kas žinot, kaip vadinasi grupė 2-3-mečių vaikučių maksimum, kur auklėtoja šviesiais šiek tiek aukščiau pečių plaukais ir visada lauke vakarais būna?

Kurioj vietoj būna - kiemelyj ar šone paradinės pusės (iš dešinės)? g.gif Ir ar auklėtojos plaukai lygiai kirpti ir su kirpčiukais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2010 03 31, 09:20)
Kurioj vietoj būna - kiemelyj ar šone paradinės pusės (iš dešinės)?  g.gif Ir ar auklėtojos plaukai lygiai kirpti ir su kirpčiukais?  smile.gif

kirpimas toks ale kare, kirpčiukai, jei ir yra, tai nelabai ryškiai išreikšti smile.gif, būna apie centrines įėjimo duris, kartais matau ant mažo kalniuko po kaire, kartais prie medžių po dešine. Tačiau visada matomi ateinant į darželį. lauke būna kiekvieną dieną - kogero vienintelė grupė, kur visada vaikus gali rasti lauke vakarais.
Atsakyti
Man atrodo, kad tu apie Ritą iš Malūnėlio šneki.
Atsakyti
Aš ir apie Ritą pagalvojau, bet pirma, Rita po pietų dirba kas antra diena, antra, niekada nesu mačius ant kalniuko g.gif Ir Rita turi kirpčiukus mastau.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif , įtariu, kad gali būti Malūnėlis, nes kaip ir prie savo grupės langų būtų. Įdomu, ar tas Malūnėlis pagal kažkokią spec. programą dirba, kad jie visą laiką lauke būna?
Atsakyti
Negirdėjau apie jokią programą. Nebūna visą laiką lauke, bet turbūt stengiasi išvesti, kai geras oras būna smile.gif Be to, jie ir "matomi" - jų teritorija ant akių mirksiukas.gif Yra grupių, kurių teritorijos pakampiuose prie tvoros, tai jie retai pastebimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2010 04 06, 23:12)
Negirdėjau apie jokią programą. Nebūna visą laiką lauke, bet turbūt stengiasi išvesti, kai geras oras būna  smile.gif Be to, jie ir "matomi" - jų teritorija ant akių  mirksiukas.gif Yra grupių, kurių teritorijos pakampiuose prie tvoros, tai jie retai pastebimi  smile.gif

na, šita grupė tikrai daug daugiau, nei kitos lauke būna. Netgi žiemą, kai buvo minus 15 grupės, vaikai buvo lauke. Vieninteliai iš viso darželio. Kadangi vėlai vakare atvažiuoju, tai matau visada tik juos. Be abejo, kai geras oras, daug grupių lauke būna, bet šita grupė būna visada, nepriklausomai nuo oro. Ne vieną kartą mačiau ir lietui lyjant ir dideliems šalčiams būnant. Todėl ir įdomu pasidarė, ar ta grupė kažkokia specializuota, nes giminaitė vedė į Valdorfo darželį, tai jie ten irgi visokiu oru į lauką eidavo. Galvoju, gal kokia sveikuolių grupė, jei ne Valdorfo g.gif
Atsakyti