Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Vaidilutė

QUOTE(Amžina studentė @ 2010 02 11, 11:53)
Oho, tai kas dabar su mažiukais vietoj jos  unsure.gif

tai kaip supratau, iki pietų būna kita auklėtoja (net nežinau kokia), o paskui jau tik šeimininkutė Marytė lieka g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif ,
tokia jau mano situacija, kad ketinu nuo kovo persikelti gyventi į Vilnių, ir savaime suprantama reikia spręsti darželio rūpestėlius. Gal jūs būsite ką daugiau girdėjusios, kokia galimybė būtų dabar pradėti lankyti šį darželį 4 metų mergaitei?

Taip vis žiūrinėjuos, kad ir pagal būsimą gyvenamą vietą patogiausia būtų šis (praktiškai prie namų), bet atkreipiau dėmesį, kad oficialiai skelbiamų vietų nėra.. bet norėčiu tikėti, kad gal kokia galimybė patekti yra, ką jūs manote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2010 02 18, 15:16)
Sveikos mamos  4u.gif ,
tokia jau mano situacija, kad ketinu nuo kovo persikelti gyventi į Vilnių, ir savaime suprantama  reikia spręsti darželio rūpestėlius. Gal jūs būsite ką daugiau girdėjusios, kokia galimybė būtų dabar pradėti lankyti šį darželį 4 metų mergaitei?

Taip vis žiūrinėjuos, kad ir pagal būsimą gyvenamą vietą patogiausia būtų šis (praktiškai prie namų), bet atkreipiau dėmesį, kad oficialiai skelbiamų vietų nėra.. bet norėčiu tikėti, kad gal kokia galimybė patekti yra, ką jūs manote? smile.gif

Sunku pasakyt, turbūt reikia kalbėti su direktore smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri zinote, koks konfliktas pas mus darzelyje buvo susijes su maistu... ax.gif Maciau iskabintus skelbimus direktores. Esme- 'nereik kreiptis iskart i atitinkamas instancijas, o sprest problemas viduje' mirksiukas.gif
Beje, kaip situacija grupese, gydytoja sake didelis protrukis rotu- noru virusu... doh.gif
Atsakyti
Tai tiek ir aš žinau - tik iš skelbimo smile.gif

Nieko negirdėjau apie rotus nei parengiamukų, nei mažiukų grupėse g.gif
Atsakyti
O as viena ausim girdejau, kad vieniems teveliams pasirode, jog darzelyje prastas maitinimas, todel darzeli apskunde, o direktore isizeide, kad mazdaug pirma pas ja reikejo eiti aiskintis, o ne skustis visokioms instancijoms...
Ir dar - vasara darzelis nedirbs maziausiai menesi del remonto, remontuos virtuve kapitaliskai. Paskui grupes, nezinau ar visas. Dar neaisku kuri menesi, greiciausiai birzeli arba liepa. Tai va.
Atsakyti
QUOTE(Grietinėlė @ 2010 03 17, 13:53)
O as viena ausim girdejau, kad vieniems teveliams pasirode, jog darzelyje prastas maitinimas, todel darzeli apskunde, o direktore isizeide, kad mazdaug pirma pas ja reikejo eiti aiskintis, o ne skustis visokioms instancijoms...
Ir dar - vasara darzelis nedirbs maziausiai menesi del remonto, remontuos virtuve kapitaliskai. Paskui grupes, nezinau ar visas. Dar neaisku kuri menesi, greiciausiai birzeli arba liepa. Tai va.

ir aš tą patį girdėjau. kad tėvams pasirodė, kad maistas prastas, kad per mažai jo, todėl ir paskundė. sakė atėjo komisija, nuo bepradedančių valgyt vaikų stalų susirinko lėkštes ir nusinešė sverti doh.gif bet sakė visos normos atitiko smile.gif

o dėl remonto, man jau MB vakar pasakė doh.gif šakės, ką reikės daryt, jei visą mėnesį remontuos doh.gif nes sakė, kad kai virtuvę remontuos tada tikrai darželis nedirbs, o kai grupes, tai kadangi mažiau vaikų eina vasarą, tai grupes sujungs...
Atsakyti
QUOTE(Grietinėlė @ 2010 03 17, 13:53)
Paskui grupes, nezinau ar visas. Dar neaisku kuri menesi, greiciausiai birzeli arba liepa. Tai va.

Klausiau del remonto direktorės, kai darbe atostogas planavomės.... tai man ji pasakė, kad jei remontuos, tai liepa arba rugpjuti...bet irgi tik "greiciausiai" mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Gilele @ 2010 03 17, 14:07)
Klausiau del remonto direktorės, kai darbe atostogas planavomės.... tai man ji pasakė, kad jei remontuos, tai liepa arba rugpjuti...bet irgi tik "greiciausiai"  mirksiukas.gif

kaip skirtingai sako doh.gif o mes jau susidėlioję atostogas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2010 03 17, 14:14)
kaip skirtingai sako doh.gif o mes jau susidėlioję atostogas doh.gif

Jei Jusu info vakarykstė, tada gal mano ir pasenus bigsmile.gif

as irgi bijau net pagalvot, ka reiks daryt g.gif
Matyt teks atostogaut vienam, tada kitam doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Grietinėlė @ 2010 03 17, 14:53)

Ir man naujiena del 'priverstiniu' atostogu blink.gif
Atsakyti
Laba diena,
Planavomi si darzeli eit nuo 2metuku(ir uzsirasem nuo 2),bet musu planai keiciasi,dar metelius galesiu pabut su savo dukryte smile.gif .Noriu paklaust,kokia situacija darzeli,ar daug vaikuciu,tiesiog bijau,kad nuo 3 metuku galim nepapult unsure.gif .Gal kas galetu parasyt,kaip ten su eilemis,kada kas esa uzsirase.Aciu 4u.gif (geguzes menesi eisiu pati kalbet su direktore,bet vistiek butu idomi jusu nuomone).
Atsakyti