Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Vaidilutė

QUOTE(Francė @ 2011 06 21, 17:12)
Oi, ziuriu cia reikia sveikinti mamyte  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O berniukas panasaus amziaus su musiske dukra. I kokia grupe einate? Kaip aukletojos?  blush2.gif Gal busime, kaip cia pasakyti, - bendragrupiokai  biggrin.gif

ačiū 4u.gif mes Rūtelėj ax.gif auklėtojom labai patenkinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2011 05 12, 16:58)
jei busit malunelio grupej, tai dvi aukletojos- rita ir dalia. Pirmoji man baisiai patinka, matosi, kad svelnus, ramus ir rupestingas zmogus, apie Dalia nieko blogo irgi negaliu pasakyt, gal maziau su vaikais tik uzsiima, mano vaikas  ja maziau megsta, bet cia subjektyvu. Siaip, saunios moteriskes smile.gif

Mazius papuole i Malunelio grupe. Oi, kaip tikiuosi, kad bus viskas gerai ir kad aukletojos bus tokios, kaip rasote... Musiskis antroje metu puseje gimes, tai mazas dar bus.

QUOTE(Amžina studentė @ 2011 06 21, 21:30)
Lopšelis tai arba Boružėlė, arba Malūnėlis. Darželinė priklausomai nuo gimimo metų. Mes čia nemažai rašėm - ar perskaitėt nuo pradžių temą?

Oi, viska perskaiciau nuo pat pradziu. Tik va apie Ziogelio grupe nieko neradau unsure.gif O vakar kaip tycia sutikau kieme viena mama, kuri skundesi buten Ziogelio aukletojomis. Tik vardu konkreciu nesake. Tai man siandien stresas unsure.gif, nes suzinojau, kad didzioji buten i Ziogelius ir irasyta.

Mamytes, kaip ten yra su Ziogelio grupe? Ka daryti, jei ne kas? Vaikui naujas darzelis, adaptacija bus, o jei dar aukletojos nekokios... Vedeja nesako, kokios bus, neva dar gali keistis, atseit, ateikit rudeni ir viskas. Numirsiu as iki to rudens lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Francė: 22 birželio 2011 - 14:40
Ką žinau, man tai susidarė įspūdis, kad pagrindinė Žiogelio auklėtoja gera smile.gif Aš net norėjau, kad mano mažas pas ją papultų, bet būsim kitoj grupėj.
Atsakyti

Mamytes, kaip ten yra su Ziogelio grupe? Ka daryti, jei ne kas? Vaikui naujas darzelis, adaptacija bus, o jei dar aukletojos nekokios... Vedeja nesako, kokios bus, neva dar gali keistis, atseit, ateikit rudeni ir viskas. Numirsiu as iki to rudens lotuliukas.gif
[/quote]

Laba diena, mano vaikas lanko Ziogelio grupe. Esu super patenkinta. Mazoji niekada nesiskunde aukletojom... Nezinau, kokiu ten kitos mamos turi nusiskundimu, bet man atrodo viskas tvarkoj.

Nepykit, bet Jusu stresavimas del kiekvieno gando atrodo siek tiek juokingai... Ziurekit paprasciau, jei netiks grupe, visada galesit ja pakeisti. O gali buti, kad Jums kazkas nepatiks, o Jusu vaikui bus super! Juk vaikai lankys darzeli, o ne Jus... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jiepka @ 2011 06 23, 07:30)
Laba diena, mano vaikas lanko Ziogelio grupe. Esu super patenkinta. Mazoji niekada nesiskunde aukletojom... Nezinau, kokiu ten kitos mamos turi nusiskundimu, bet man atrodo viskas tvarkoj.
Nepykit, bet Jusu stresavimas del kiekvieno gando atrodo siek tiek juokingai... Ziurekit paprasciau, jei netiks grupe, visada galesit ja pakeisti. O gali buti, kad Jums kazkas nepatiks, o Jusu vaikui bus super! Juk vaikai lankys darzeli, o ne Jus...  blush2.gif

irnesakyk.gif ka jau cia pyksi per interneta. Aciu uz info. Tiesiog mes jau turime viena patirti, tai labai nenoriu kitos panasios. O problema buvo butent aukletojoje (bet cia ne Vaidiluteje), kuria iki siol vis meta is darbo del netinkamo elgesio su vaikais ir teveliu skundu, bet ji vis dar dirba.... Todel ir svarbu issiaiskinti, zinoma zinant, kad tos nuomones yra subjektyvios.

Tai smagu, kad geras atsiliepimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Francė @ 2011 06 22, 15:38)
Mazius papuole i Malunelio grupe. Oi, kaip tikiuosi, kad bus viskas gerai ir kad aukletojos bus tokios, kaip rasote... Musiskis antroje metu puseje gimes, tai mazas dar bus.
Oi, viska perskaiciau nuo pat pradziu. Tik va apie Ziogelio grupe nieko neradau  unsure.gif O vakar kaip tycia sutikau kieme viena mama, kuri skundesi buten Ziogelio aukletojomis. Tik vardu konkreciu nesake. Tai man siandien stresas  unsure.gif, nes suzinojau, kad didzioji buten i Ziogelius ir irasyta.

Mamytes, kaip ten yra su Ziogelio grupe? Ka daryti, jei ne kas? Vaikui naujas darzelis, adaptacija bus, o jei dar aukletojos nekokios... Vedeja nesako, kokios bus, neva dar gali keistis, atseit, ateikit rudeni ir viskas. Numirsiu as iki to rudens  lotuliukas.gif

viena Ziogelio aukletoja ,tokia sviesi, man labai patinka, labai gaila, kad pas ja vaikas nepateko. labai rupestinga ir svelni. Kitos nepazistu, bet jei tokia pagyvenus apkunoka, tai nelabai man patiko, "valdiskai" atliekanti savo darba.. bet nedaug jas pazistu, galiu del antrosios ir apsigaut...
Atsakyti
Aciu, Nada, uz pastebejimus 4u.gif O kur yra Ziogelio grupe darzelyje ir kokie aukletoju vardai? Klausiau vedejos, tai gavau atsakyma, kad dabar vis tiek ju nera, su vaikais dirba praktikantai (negi taip ir yra???) ir nera cia ko su tom aukletojom susipazinti. Daugmaz - ateisit rudeni ir pamatysit. Nesupratau, kam cia tas ''islaptinimas'' g.gif Na, bet nesvarbu. Kas iesko info - tas randa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Francė @ 2011 06 26, 08:43)
Aciu, Nada, uz pastebejimus  4u.gif O kur yra Ziogelio grupe darzelyje ir kokie aukletoju vardai? Klausiau vedejos, tai gavau atsakyma, kad dabar vis tiek ju nera, su vaikais dirba praktikantai (negi taip ir yra???) ir nera cia ko su tom aukletojom susipazinti. Daugmaz - ateisit rudeni ir pamatysit. Nesupratau, kam cia tas ''islaptinimas''  g.gif Na, bet nesvarbu. Kas iesko info - tas randa  smile.gif

ziogelio grupe tiesiai pries malunelio, tik priesingoj koridoriaus pusej...
na, praktikantai visur buna vasara, musu darziuke irgi maciau mergina jauna, bet musu grupes tai tikrai ne, buna arba aukletoja, arba seimininkute, kuria mano dukra isimylejus tiesiog biggrin.gif turbut skaniai maitina biggrin.gif atostogauja tik viena is aukletoju.
Bet gal taip yra todel, kad musu grupe neapjungta, lanko labai daug vaiku, skirtingai , nei kitose grupese g.gif
Del vardu galiu apsirikt, juk ziogelis ne musu grupe wink.gif viena lygtais Zita, o ta sviesioji nepamenu g.gif

nesijaudinkit, normalus tas darzelis .Man labai patinka, kad nereikalauja litu , kas retenybe , kaip suprantu. buvo vienas susirinkimas rudeni ( tiesa, ziema nelankem), tai pinigu reikalavo ne aukletojos, o mamos cool.gif . atseit, jus neskit pinigus, o mes nuspresim, ka pirkt lotuliukas.gif nei lito nedaviau, tik aukletoju vis pakalusiu, gal ko truksta, ka nors nupirkt? bet jom" visko yra, nieko nereikia" biggrin.gif

Tiesa, dar didelis minusas- grupiu dydis. pas mus labai daug vaiku, neskaiciavau, tiesa, bet tikrai per daug.... isivaizduoju, koks jovalas bus kitais metais, kai mazai vaiku jau sirgs, ir aukletoja viena tures 25 vaikus suziuret g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 26 birželio 2011 - 08:44
QUOTE(Nada... @ 2011 06 26, 09:42)
na,  praktikantai visur buna vasara, musu darziuke irgi maciau mergina jauna, bet musu grupes tai tikrai ne, buna arba aukletoja, arba seimininkute, kuria mano dukra isimylejus tiesiog  biggrin.gif  turbut skaniai maitina  biggrin.gif atostogauja tik viena is aukletoju.
Bet gal taip yra todel, kad musu grupe neapjungta, lanko labai daug vaiku, skirtingai , nei kitose grupese  g.gif
Del vardu galiu apsirikt, juk ziogelis ne musu grupe wink.gif viena lygtais Zita, o ta sviesioji nepamenu  g.gif

nesijaudinkit, normalus tas darzelis .Man labai patinka, kad nereikalauja litu , kas retenybe , kaip suprantu. buvo vienas susirinkimas rudeni ( tiesa, ziema nelankem), tai pinigu reikalavo ne aukletojos, o mamos  cool.gif . atseit, jus neskit pinigus, o mes nuspresim, ka pirkt  lotuliukas.gif  nei lito nedaviau, tik aukletoju vis pakalusiu, gal ko truksta, ka nors nupirkt? bet jom" visko yra, nieko nereikia" biggrin.gif
Tiesa, dar didelis minusas- grupiu dydis. pas mus labai daug vaiku, neskaiciavau, tiesa, bet tikrai per daug.... isivaizduoju, koks jovalas bus kitais metais, kai mazai vaiku jau sirgs, ir aukletoja viena tures 25 vaikus suziuret  g.gif

Aha, grupes didokos... bet cia dabar turbut visur taip. Net maziuku grupese sake, kad bus po 20 vaiku, kur seniau budavo 10-15.

O sakyk, Nada, gal zinai, ar yra galimybe lankyti darzeli po puse dienos? Man dar aktualu su mazesniu vaiku, nes galvoju, kol pripras - geriau po pusdieni. Zinau, kad kai kur yra galimybe taip lankyti ir moketi tik uz puse dienos. O kazi kaip cia yra?

Mamos, o ta sveikatos pazyma tikrai galioja tik 10 dienu? Nes daktare musu sake, kad 1 menesi, o va kiek skaitau cia - tai tik 10 dienu? Idomu, kur tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Francė @ 2011 06 26, 09:52)
Aha, grupes didokos... bet cia dabar turbut visur taip. Net maziuku grupese sake, kad bus po 20 vaiku, kur seniau budavo 10-15.

O sakyk, Nada, gal zinai, ar yra galimybe lankyti darzeli po puse dienos? Man dar aktualu su mazesniu vaiku, nes galvoju, kol pripras - geriau po pusdieni. Zinau, kad kai kur yra galimybe taip lankyti ir moketi tik uz puse dienos. O kazi kaip cia yra?

Mamos, o ta sveikatos pazyma tikrai galioja tik 10 dienu? Nes daktare musu sake, kad 1 menesi, o va kiek skaitau cia - tai tik 10 dienu? Idomu, kur tiesa?

man rodos, ner galimybes moket uz pusdieni, galit moket uz diena, o lankyt pusdieni , ne ka permokesit biggrin.gif
sveikatos pazyma 10 dienu galioja, mus verte vel lekt i poliklinika doh.gif

pirmus metus nebus jum 20 vaiku- kai kas velaiu pradeda lankyt, pvz. ziema, kai sueina 3m, be to, pirmais metais daug serganciu ( mano dukra irgi ilgai nelange del sergamumo), o va antrais prasides tikras bardakas, plius vaikai aktyvesni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2011 06 26, 09:42)

Tai kad ne - Žiogelis yra virš Malūnėlio smile.gif O kitam koridoriaus gale - Vyturėlis. Jei ta apkūnoka Zita, tai ją daug kas giria smile.gif Žiogelyj dirba lyg Violeta ir Nijolė. Kai kuriose grupėse yra trečia auklėtoja, nežinau kaip Žiogelyj. Mano Mažius lankė mėnesį Žiogelyj per remontus. Man Violeta labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 27 birželio 2011 - 20:41
Tema nurimusi, visi turbut atostogauja. O musu planai netiketai pasikeite, tai i Vaidilutes darzeli vaikai neis. Liks vietos kitiems stovintiems eileje. Sekmes visiems ir geros likusios vasaros 4u.gif
Atsakyti