Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Vaidilutė

QUOTE(Francė @ 2011 08 01, 18:55)
Tema nurimusi, visi turbut atostogauja. O musu planai netiketai pasikeite, tai i Vaidilutes darzeli vaikai neis. Liks vietos kitiems stovintiems eileje. Sekmes visiems ir geros likusios vasaros  4u.gif

O mes nepapuolemi darzeli unsure.gif ,Buvom uzsirase nuo 2metuku eiti,bet poto persirasem nuo 3metuku,liepos menesi nuejo vyras su dukryte pas direktore,tai nji pasake,kad nepapuolem,nes neatejom parasyti patvirtinimo,kad tikrai eisim nuo rudens,nors eileje buvom 17niolikti.Kazkaip as suabejojau direktores pasakymu,turbut kazka kita i musu vieta prieme unsure.gif ,gaila,kad vis dar buna tokiu dalyku,poto paskambino man direktore,ir pasake,kad situacija tokia,nepapuolem,dar sake paskambinti rugsejo vidury.Tokios musu naujienos unsure.gif
Atsakyti
O kada tą patvirtinimą parašyti reikia? g.gif
Mes savo mažąją į eilę pastatėme nuo gimimo. Ketiname pradėti lankyti nuo 2012 m. rugsėjo.
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2011 08 18, 00:02)
O kada tą patvirtinimą parašyti reikia?  g.gif
Mes savo mažąją į eilę pastatėme nuo gimimo. Ketiname pradėti lankyti nuo 2012 m. rugsėjo.

tada patvirtinimą reiks parašyti iki 2012-05-31 4u.gif t.y. pranešti, kad tikrai tais metais eisit
Atsakyti
Ačiū, Daivad. Būčiau tik kokį birželį nuėjusi...
Kai sūnau išleidau į šitą darželį (2006 m.), man rodos, jokių patvirtinimų nereikėjo.
Atsakyti
Su Rugsėjo Pirmąją yahoo.gif 4u.gif

Gražiai pradėjo šiuos metus- koncertas kieme buvo, vaikučiai šoko ir dainavo thumbup.gif
Net mažučiukai neverkė, labai visiems patiko wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mes irgi ruošiamės į šį darželį po metų eiti, bet esam 87 eilėje doh.gif kažin, ar papulsim.. kažkaip iš pradžių nepagalvojom ir susiruošėm užsirašyti tik kai mums suėjo pusė metukų.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jautuke21 @ 2011 09 05, 14:12)
Sveikos  4u.gif
mes irgi ruošiamės į šį darželį po metų eiti, bet esam 87 eilėje  doh.gif kažin, ar papulsim.. kažkaip iš pradžių nepagalvojom ir susiruošėm užsirašyti tik kai mums suėjo pusė metukų..  doh.gif

Sveika smile.gif
mes papuolem, nors uzrasiau kai vaikui buvo 1,5 metuku. Pasiseke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jiepka: 05 rugsėjo 2011 - 13:14
QUOTE(jiepka @ 2011 09 05, 14:13)
Sveika smile.gif

o, tai gal ir mums pasiseks bigsmile.gif sakė, kad kelias vietas turėtume prašokti, nes yra ir vaikučių iš kitų miesto rajonų, kuriems pagal gyvenamą vietą šis darželis nepriklauso..

tikiuosi, turėsiu su kuo čia pabendrauti ir įgyti žinių apie darželį blush2.gif

mamytės, ar dažnai jūsų vaikiukai serga? mane visi tik ir gąsdina, kad atiduosiu vaiką į darželį 2 metukų ir sirgs ištisai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jautuke21 @ 2011 09 05, 14:20)
o, tai gal ir mums pasiseks  bigsmile.gif sakė, kad kelias vietas turėtume prašokti, nes yra ir vaikučių iš kitų miesto rajonų, kuriems pagal gyvenamą vietą šis darželis nepriklauso..

tikiuosi, turėsiu su kuo čia pabendrauti ir įgyti žinių apie darželį  blush2.gif

mamytės, ar dažnai jūsų vaikiukai serga? mane visi tik ir gąsdina, kad atiduosiu vaiką į darželį 2 metukų ir sirgs ištisai  unsure.gif

Mane irgi gasdino... Pykau del to... Bet taip ir buvo, deja... Netgi ieskojau aukles, kad per visus sirgimus nereiktu imti nedarbingumo...
Sia vasara isoperavo adenoidus (polypus), tai kol kas TFU TFU TFU....
O seniau, tik maziausia infekcija ir ligos tada viena po kitos - sloga, kosulys, temperatura...
Yra suprantama, kad teveliai tikrai negali buti namie su vaiku, jei jis tiesiog sloguoja... Bet tada jau serga didzioji dalis grupes....
Atsakyti
Mamytės, o kiek dabar už mėnesį mokėti reikia? ir kiek suprantu, už sirgtas dienas nereikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jiepka @ 2011 09 05, 14:13)

sūnų užrašiau, kai jam buvo 3 mėn, dukrą - kai 5 dienos biggrin.gif

QUOTE(jautuke21 @ 2011 09 05, 14:20)
mamytės, ar dažnai jūsų vaikiukai serga? mane visi tik ir gąsdina, kad atiduosiu vaiką į darželį 2 metukų ir sirgs ištisai  unsure.gif

iš pradžių sirgo ŽIAURIAI-kas mėnesį anginos pūlingos, ausų uždegimai, antibiotikai ir biuleteniai doh.gif paskui sugirdžiau Ribomunylio kursą, paskiepijau Pneumo 23 skiepu ir tfu tfu tfu, rimtų ligų nebėr thumbup.gif

QUOTE(jiepka @ 2011 09 05, 15:25)
Sia vasara isoperavo adenoidus (polypus), tai kol kas TFU TFU TFU....

ir aš galvoju, kad kitą vasarą reikėtų rolleyes.gif

QUOTE(jautuke21 @ 2011 09 08, 14:57)
Mamytės, o kiek dabar už mėnesį mokėti reikia? ir kiek suprantu, už sirgtas dienas nereikia?

tiksliai ir nežinau biggrin.gif už sirgtas dienas nemoki, jei atneši pažymą, bet vis tiek moki 2 lt per dieną ugdymo mokestį. vien už jį gaunasi 50 lt per mėn, nesvarbu, eina vaikas į daržą ar ne.
Atsakyti
Jeigu vaikas serga, nemokate už maistą, jei pristatote pažymą iš med. įstaigos. Tačiau vistiek turėsite mokėti po 2,50 Lt už kiekvieną darbo dieną, kurie skirti ugdymo reikmėms smile.gif
Atsakyti