QUOTE(Amžina studentė @ 2012 06 20, 20:11)
1. Mes patekome be tokių atsidėkojimų

Gal pasijuto nejaukiai.
2. O grupiokai būsit nebūtinai, kiekvieno amžiaus yra po 2 grupes

Kartais net pasitaiko trečia.
1. Na mes irgi patekome iseitu, kad be konkrecios pinigu sumos. Taciau visgi, jaučiu, kad darželio vadovę mes nuvylėme. Kita vertus mano vyras teisus, sakydamas, kad nereikia kreipti dėmesio į besiraukančią vadovę, o gėriau galvoti kaip draugauti su auklėtoja, kuri kasdieną tiesiogiai bendraus su mūsų vaiku.
2. Visgi manau, kad greičiausiai bus grupiokai

Darželio vadovė pirmadienį, kai pas ją nuvykau, man paaiškino, kad netikėtai (?!) buvo sudaryta papildoma grupė ( atseit ten kažkaip ikimokyklinukų daug pirma laiko į mokyklą išėjo ir buvo panaikinta viena ikimokyklinukų grupė ir vietoj jos sudaryta papildoma darželinė ar kažkas tokio). Taigi į tą naują grupę dabar kviečia 20 pirmų nepatekusių. Man ir Dinushkai paskabino 06.19, tai jaučiu, kad abu vaikai bus toje papildomoje grupėje.
Bendrai paėmus, merginos, džiaugiuosi, kad dukra pateko į šį darželį. Pagal atsiliepimus atrodo viskas su juo tvarkoje. Šiaip jau kažkokių iliuzijų dėl buitinių sąlygų neturiu, kaip, kad teko skaityti kitų postus, esą baisus tenais skurdas. Svarbiausia man vaiko psichologinis komfortas. Visa kita antraeilės detalės. Galū gale, tegu vaikai mano koks yra tikrasis gyvenimas ir situacija

Tegu supranta, kad yra ir gali būti gyvenime visokių sąlygų, galų gale tegu mokosi prisitaikyt ir nuo mažųdienų spranta, kad ne visur ir ne visada bus šildomos grindys vonuoje ir nuosavas atskiras kambarys...žodžiu, gal skamba žiauriai, bet aš už tai, kad vaikai grūdintūsi visomis prasmėmis