Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Vaidilutė

Mamos, priminkit, iki kada reikia patvirtinti, kad lankysim darželį - iki gegužės mėnesio ar per gegužės mėnesį? g.gif g.gif
Atsakyti
juokinga, kada mamos raso jeigu jau garsesnis zmogus veda cia vaika, tai darzelis geras, bet nepamirskit, kad apie garsiu tevu vaikus yra atitinkamai ir sokinejama, o i eilinius nieks neziuri, nebet tevai dovaneles nuolat nesa...Tai priklauso nuo darbuotoju saziningumo, labai noriu tiketi, kad dar yra kur nors bent viena sazininga aukletoja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(letuciukas @ 2012 05 07, 14:24)
juokinga, kada mamos raso jeigu jau garsesnis zmogus veda cia vaika, tai darzelis geras, bet nepamirskit, kad apie garsiu tevu vaikus yra atitinkamai ir sokinejama, o i eilinius nieks neziuri, nebet tevai dovaneles nuolat nesa...Tai priklauso nuo darbuotoju saziningumo, labai noriu tiketi, kad dar yra kur nors bent viena sazininga aukletoja. 4u.gif

mastau.gif nenešu, bet į vaiką tikrai dėmesį kreipia bigsmile.gif ir kaip nekeista, auklėtojos sąžiningos biggrin.gif

o jūsų vaikas lanko "Vaidilutės" darželį? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki, siandien suzinojau, kad nuo rudens turime vieta siame darzelyje.Smagu, nes nesitikejome-kai uzrasem pries gerus metus jokiu vilciu nedave. Dukrytei bus 3 metukai, tai i darzelinuku grupe eis. O ju dvi? Perskaiciau visa tema, tai apie lopselinukus aisku, o su darzelinem grupem kazkaip nelabai. Ziogelis, varpelis, ar dar kokia nors?Ir kokios aukletojos trimeciu keturmeciu grupese, ar patenkinti vaikai ir mamos jomis?
Atsakyti
QUOTE(Dinushka @ 2012 06 19, 21:14)
Sveiki, siandien suzinojau, kad nuo rudens turime vieta siame darzelyje.Smagu, nes nesitikejome-kai uzrasem pries gerus metus jokiu vilciu nedave. Dukrytei bus 3 metukai, tai i darzelinuku grupe eis. O ju dvi? Perskaiciau visa tema, tai apie lopselinukus aisku, o su darzelinem grupem kazkaip nelabai. Ziogelis, varpelis, ar dar kokia nors?Ir kokios aukletojos trimeciu keturmeciu grupese, ar patenkinti vaikai ir mamos jomis?

Sveika, geras! Man taip pat vakar paskambino darzelio vedeja ir pasake, kad patekome. Tai musu vaikai bus "grupiokai".

Nuvaziavau pas ja is karto pasikalbeti kas ir kaip. Pasikalbejome, pokalbio gale iteikiau buteli prabangaus konjako ir didele deze AJ sokolado.
Susidare ispudis, kad mano dekinguom israiska nepateisino vedejos lukesciu...
Nors siaip vedeja moteris tikrai maloni, bet jausmas, kad pazeidziau kazkokius nerasytus kanonus manes neapleidzia.

Merginos, kokia Jusu nuomone/patirtis siuo klausimu.
Atsakyti
Mes patekome be tokių atsidėkojimų smile.gif Gal pasijuto nejaukiai.
O grupiokai būsit nebūtinai, kiekvieno amžiaus yra po 2 grupes mirksiukas.gif Kartais net pasitaiko trečia.
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2012 06 20, 20:11)
1. Mes patekome be tokių atsidėkojimų  smile.gif  Gal pasijuto nejaukiai.

2. O grupiokai būsit nebūtinai, kiekvieno amžiaus yra po 2 grupes  mirksiukas.gif Kartais net pasitaiko trečia.

1. Na mes irgi patekome iseitu, kad be konkrecios pinigu sumos. Taciau visgi, jaučiu, kad darželio vadovę mes nuvylėme. Kita vertus mano vyras teisus, sakydamas, kad nereikia kreipti dėmesio į besiraukančią vadovę, o gėriau galvoti kaip draugauti su auklėtoja, kuri kasdieną tiesiogiai bendraus su mūsų vaiku.

2. Visgi manau, kad greičiausiai bus grupiokai smile.gif Darželio vadovė pirmadienį, kai pas ją nuvykau, man paaiškino, kad netikėtai (?!) buvo sudaryta papildoma grupė ( atseit ten kažkaip ikimokyklinukų daug pirma laiko į mokyklą išėjo ir buvo panaikinta viena ikimokyklinukų grupė ir vietoj jos sudaryta papildoma darželinė ar kažkas tokio). Taigi į tą naują grupę dabar kviečia 20 pirmų nepatekusių. Man ir Dinushkai paskabino 06.19, tai jaučiu, kad abu vaikai bus toje papildomoje grupėje.

Bendrai paėmus, merginos, džiaugiuosi, kad dukra pateko į šį darželį. Pagal atsiliepimus atrodo viskas su juo tvarkoje. Šiaip jau kažkokių iliuzijų dėl buitinių sąlygų neturiu, kaip, kad teko skaityti kitų postus, esą baisus tenais skurdas. Svarbiausia man vaiko psichologinis komfortas. Visa kita antraeilės detalės. Galū gale, tegu vaikai mano koks yra tikrasis gyvenimas ir situacija ph34r.gif Tegu supranta, kad yra ir gali būti gyvenime visokių sąlygų, galų gale tegu mokosi prisitaikyt ir nuo mažųdienų spranta, kad ne visur ir ne visada bus šildomos grindys vonuoje ir nuosavas atskiras kambarys...žodžiu, gal skamba žiauriai, bet aš už tai, kad vaikai grūdintūsi visomis prasmėmis ax.gif
Atsakyti

Man atrodo, cia ne vedejoj kazkokios problemos, o tuose, kas vis mano kad visur ir visiems reikia kazka duoti smile.gif Trecius metus laimingai lankome darzeli be jokiu dovanu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Maria Mersedes @ 2012 06 21, 09:06)
Šiaip jau kažkokių iliuzijų dėl buitinių sąlygų neturiu, kaip, kad teko skaityti kitų postus, esą baisus tenais skurdas. Svarbiausia man vaiko psichologinis komfortas. Visa kita antraeilės detalės. Galū gale, tegu vaikai mano koks yra tikrasis gyvenimas ir situacija  ph34r.gif Tegu supranta, kad yra ir gali būti gyvenime visokių sąlygų, galų gale tegu mokosi prisitaikyt ir nuo mažųdienų spranta, kad ne visur ir ne visada bus šildomos grindys vonuoje ir nuosavas atskiras kambarys...žodžiu, gal skamba žiauriai, bet aš už tai, kad vaikai grūdintūsi visomis prasmėmis  ax.gif

nu tikrai, kad neskurdas daržely biggrin.gif viskas labai tvarkoj su juo, na bent mano vaiko grupėj viskas liuks, viskas tvarkinga ir tikrai neskurdu schmoll.gif

o dėl dovanų - mes patekom be jų.
Atsakyti
QUOTE(Dinushka @ 2012 06 19, 22:14)

Aukletojos neblogos, bet nieko ir blatno- man atrodo gan "valdiskos", bet cia tik mano nuomone...

o del skurdo- vidutinis darzelis, sakyciau...praeitais metais lanke vaikas darziuka Seskinej, atrodo, neprestizinis rajonas, tai ir lankyt turetu neturtingu tevu vaikai, bet ir tvoros naujos buvo, ir danga kiemo keiciama po truputi, ir lovos ne 20 metu senumo....

kysiu ir dovaneliu, iskyrus sventes, nenesiau nei vienam darziuke, geda man butu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrioska: 21 birželio 2012 - 11:37
QUOTE(Maria Mersedes @ 2012 06 21, 10:06)

2. Visgi manau, kad greičiausiai bus grupiokai smile.gif Darželio vadovė pirmadienį, kai pas ją nuvykau, man paaiškino, kad netikėtai (?!) buvo sudaryta papildoma grupė ( atseit ten kažkaip ikimokyklinukų daug pirma laiko į mokyklą išėjo ir buvo panaikinta viena ikimokyklinukų grupė ir vietoj jos sudaryta papildoma darželinė ar kažkas tokio). Taigi į tą naują grupę dabar kviečia 20 pirmų nepatekusių. Man ir Dinushkai paskabino 06.19, tai jaučiu, kad abu vaikai bus toje papildomoje grupėje.

Na, kad ir turėtų būt manau 3 grupės trimečių pagal tai, kokio amžiaus vaikai lanko - Voveraitė, Žibutė ir Saulutė. Nebent kokie performavimai vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2012 06 21, 16:58)
Na, kad ir turėtų būt manau 3 grupės trimečių pagal tai, kokio amžiaus vaikai lanko - Voveraitė, Žibutė ir Saulutė. Nebent kokie performavimai vyksta  g.gif

Ane? Nu vadinasi tada darzo vadove rimtai uziima spekuliacijomis. Nes kai buvau pas ja geguzi, sake, kad yra 2 grupes trimeciu. Mes nepatekome. Dabar paskambino, isdeste, kad atsirado trecia grupe naujai sudaryta. Mistika kazkokia g.gif
Del to ir sakau, kad idomi man ta vadove ir elgesys jos idomus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maria Mersedes: 22 birželio 2012 - 08:02