Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Vaidilutė

QUOTE(sause @ 2012 06 25, 12:09)
Bet  jums  dar nebus dviejų metukų  g.gif

Nebus ax.gif
Vidurinėlei irgi nebuvo 2 metų, kai pradėjo į darželį po truputi eiti (visagalis SMas padėjo susivokti, kad gi kartu ir pradėjom savo dukras prie darželio pratinti ir net spinteles merginos greta gavo biggrin.gif ), bet kažkaip visai neblogai jai ten sekėsi ir adaptavosi tikrai lengviau, nei vyresnėlė, kuri pradėjo daržą lankyti nuo 2.3 m smile.gif
Taigi, aš tikiuosi, kad ir šį kartą, vis po truputi, po truputi ir "įsilankys" ir mažiausioji darželį, kad kai jau stuktels jai 2 m. ramiai galėčiau į darbą grįžti smile.gif

QUOTE(Fixa @ 2012 06 25, 12:14)
tada ir aš jau rami biggrin.gif

biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vis paskaitau apie šį darželį, nes ir man aktualu - leisim savo pirmagimę. Mums metai ir 4 mėn., buvom įsirašę į eilę, tačiau vietos nuo 2012 rugsėjo negavom - direktorė pareiškė, kad mums priklauso tik nuo 2013 rugsėjo, nes gimėm 2011 metais (nesvarbu, kad metų pradžioje). Tai ir esam nežinioje - į darbą gi reikėtų grįžti, sėdėti pusmetį namie, kol vaikui sukaks 2,5m nesinori..

Zazu, jei gerai supratau, pradėjot leisti savo atžalą pusantrų metukų? (Reiškia direktorė nevisai tiesą sakė - į lopšelius priima ir jaunesnius nei 2 metukai g.gif ). Kada pradėjot pratinti vaikutį prie darželio? Nuo pat 2011 rugsėjo, ar keliais mėnesiais vėliau?
Ačiū už atsakymą 4u.gif

Turbūt pagal naują tvarką mums jau reikia bėgti į savivaldybę dėl laisvų vietų g.gif

Atsakyti
QUOTE(jautuke21 @ 2012 06 25, 22:29)
Zazu, jei gerai supratau, pradėjot leisti savo atžalą pusantrų metukų? (Reiškia direktorė nevisai tiesą sakė - į lopšelius priima ir jaunesnius nei 2 metukai  g.gif ). Kada pradėjot pratinti vaikutį prie darželio? Nuo pat 2011 rugsėjo, ar keliais mėnesiais vėliau?
Ačiū už atsakymą  4u.gif

Dukra pradėjo lankyti darželį kai jai buvo 1.8 m. (nuo 2011 m. spalio). Norėjom nuo vėliau pradėti leisti, bet direktorė sakė, kad galima max vienu mėnesiu lankymo pradžią pavėlinti.
Tačiau ta pradžia pas mus tokia užsitęsusi buvo, nes pradžioje ėjo po pusdienį, tada sirgo, vėl ėjo, vėl sirgo biggrin.gif Tada beveik 2 mėn namuose buvo, kad galutinai išsveiktų ir imunitetas "atsigautų"... Žodžiu, realiai tai lankyti daržą pradėjo kažkur nuo 2012 m. sausio vidurio, t.y. kai buvo jau be keliolikos dienų 2 m. smile.gif

O dėl to lankymo tik nuo 2 metų, tai net nežinau ar tikrai taip griežtai ten viskas blush2.gif Nes mums sakė, kad svarbiausia, jog vaikas atitiktų tam tikrus reikalavimus. t.y. mokėtų pats pavalgyti, apsirengti (bent minimaliai), eitų/prašytųsi į WC ir bent jau kažkaip būtų galima su juo "susikalbėti" smile.gif Tai, nors dukra ir buvo viena iš jaunaiusių grupėje, tačiau kažkaip visai neblogai jai ten sekėsi atitikti tuos reikalavimus ir didesnių bėdu tikrai nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2012 06 22, 16:09)
Ane?  g.gif Per 7 mūsų lankymo šitam darže metus niekad ten nebūdavo priešmokyklinukų. Reiškia, keičiasi paklausa  smile.gif

Na, va, šiandien paaiškėjo, kad vis tik keičiasi ne paklausa, o direktorės preliminarūs sprendimai apie ateities planus hihihi.gif
"Voveraitės" grupės vaikai vis tik buvo "išmėtyti" į "Ažuoliuką" ir "Žemuogėlę", o "Voveraitė" palikta naujai darželinukų kartai smile.gif

Sause, o kaip jums su dukros perkelimu gavosi? Auklėtoja šiandien minėjo, kad lyg ir lieka jūsiškė "Boružėlėse"? Ar ji kažką sumaišė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazu: 26 birželio 2012 - 21:06
Nu kaip tik šiandien ir užtaikiau nueiti pati pakalbėti su direktore, nes kai vyras pakalbės- tai vėl viskas liks neaišku hihihi.gif

Žodžiu, ji man parodė sąrašą 2009 m gimimo "boružėlių" kurios keliasi į "Saulučių" grupę. Taigi, nuo rugsėjo - mes "Saulutėse" . Liepą mes atostogausime. O rugpjūtį bus matyti, nes pasakė , kad darželyje dirbs 4 grupės. Davė suprasti, kad jos gali būti labai pilnos cool.gif

O dėl mažylio -tai prašymų priimti jau bebepriima. Ir dar kai pakalbėjau, kad norėčiau nuo 2013 m. rugsėjo - tai sakė, kad neturėčiau vilčių, nes nepriklauso. Tipo tik nuo 2014 m. rugsėjo....
Atsakyti
QUOTE(sause @ 2012 06 27, 22:06)
Davė suprasti, kad jos gali būti labai pilnos  cool.gif

be sitos frazes pokalbis su vedeja man neisivaizduojamas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zazu @ 2012 06 26, 21:05)
Sause, o kaip jums su dukros perkelimu gavosi? Auklėtoja šiandien minėjo, kad lyg ir lieka jūsiškė "Boružėlėse"? Ar ji kažką sumaišė?

Ne, čia ne apie mus. Čia apie mūsų spintelių kaimynę Saulę. Aš su jos mama kalbėjau, ji sakė, kad nenori likti "antriems metams" boružėlėse.
Atsakyti
QUOTE(sause @ 2012 06 27, 22:11)
Ne, čia ne apie mus. Čia apie mūsų spintelių kaimynę Saulę. Aš su jos mama kalbėjau, ji sakė, kad nenori likti "antriems metams" boružėlėse.

Taip, taip, auklėtoją ir ją minėjo, bet ir jūsiškę buvo priskirusi prie tų, kurie lieka lopšelyje. Arba mano vyras, kuris su auklėtoja kalbėjo ir tą info namo parnešė, bus vaikų vardus supainiojęs, nes auklėtoja minėjo dvi mergaites lotuliukas.gif

Na, tai šaunu tada, bus mūsų merginos ir toliau grupiokės thumbup.gif Nes mūsiškė dažnai pasakoja, kad darželyje vis kažką su jūsiške veikė, tai, matyt, draugės jos ten biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sause @ 2012 06 27, 22:06)
Liepą mes atostogausime. O rugpjūtį bus matyti, nes pasakė , kad darželyje dirbs 4 grupės.

Mes irgi atostogausim visą liepą. Tai reiks tada skubiai susižinoti kur po atostogų vesti vaikus, kai tas visas grupes sujungs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazu: 28 birželio 2012 - 10:39
o jei vasarą kelias dienas vaikas neina į darželį reikia pažymos, kad sveikas? ar vasarą tas negalioja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2012 06 28, 11:14)
o jei vasarą kelias dienas vaikas neina į darželį reikia pažymos, kad sveikas? ar vasarą tas negalioja? g.gif

Vasarą nereikia. Reikia mokėti už faktinį lankomumą ir nepriklausomai nuo lankymo 2,5 Lt už ugdymą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sause @ 2012 06 28, 11:21)
Vasarą nereikia. Reikia mokėti už faktinį lankomumą ir  nepriklausomai nuo lankymo 2,5 Lt už ugdymą  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
O rugsejo pirmosios (siemet treciosios) svente darzeliuose buna? Vyks kazkoks renginukas ar paprastai viskas?
Atsakyti