Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Vaidilutė

QUOTE(sandrule11 @ 2013 02 04, 12:56)
na darželio grupėse būna apie 25 vaikučius, tai teoriškai, bent 10 naujų vaikučių turėtų priimti...  ax.gif

kai mes eilėje toliau negu 60 vieta, tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jautuke21 @ 2013 02 04, 10:44)
Sveikos, Vaidilutės mamos.
Noriu paklausti, kiek grupių šiame darželyje yra kiekvienoje amčiaus grupėje? Ir po kiek vaikučių priima į vieną grupę?

Darželyje yra 11 grupių . Tiesa- lopšelinės grupės yra dvi. O dar 2-paruošiamosios, į kurias ateina 6-mečiai iš kaikurių darželinių grupių. Vat pvz. mūsiškio grupė globos vaikus iki mokyklos(t.y. ji pati ir paruošiamoji yra). Tai, preliminariai, darželinės yra 7 grupės 4u.gif
mano darželinuko grupėje- 21 žmogutis smile.gif
Atsakyti
Sveikos,mamytes! Gal yra vedanciu vaikucius i si darzeli nuo 2metuku.Gal galite parasyti ,kokia ten atmosfera, ar daznai serga vaikuciai.Kokios aukletojos,kaip juos priziuri? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpe5 @ 2013 02 12, 11:53)
Sveikos,mamytes! Gal yra vedanciu vaikucius i si darzeli nuo 2metuku.Gal galite parasyti ,kokia ten atmosfera, ar daznai serga vaikuciai.Kokios aukletojos,kaip juos priziuri? Aciu 4u.gif

Mes einam i Maluneli. Sergam daug. Kiti sveiki kaip ridikai, nes visada daug vaikuciu. Daug kosinciu, snargliuojanciu - bet mes sugeriam viska ir apsergam su lovos rezimu. Atmosfera? Nzn dziaugiames gave darzely, bet yra ir nepatinkanciu dalyku. Kai kam kantrybes pritruksta, parekua druciai, bet...
Atsakyti
Kita mama dirba iki 18 val samde moteri, kad pasiimtu vaika is darzelio, nes net spaudziant saltukui rasdavo vaika vakare lauke betrepsinti su nebutinai sava aukletoja.
Darzelio darbas nuo 6,30, budinti Malunelio grupe, bet aukletojos pasakys, kad ju darbas tik nui 7!
Atsakyti
Nuo 6.30 dirba tik budinčios grupės. Jos kaitaliojasi kažkaip. Vienom savaitės dienom vienos, kitom kitos. Vakare ilgiau irgi tik kelios grupės. Jei aktualu, reikia eiti pas direktorę ir klausti. Mums aktualu tik 7.00 - 18.00, tai mūsų grupė visada tokiu metu dirba.
Atsakyti
Mano pirmas vaikas atlankė Malūnėlį (tai lopšelinė grupė) ir antras sėkmingai ten šuoliuoja. Eina į darželį noriai, neserga. Auklėtoja sakė, kad tokių "sveikuolių", kurie iš esmės neserga, yra 6 vaikai. Man patinka tiek abi auklėtojos, tiek jų padėjėja (vaikui, rodos, taip pat).
Man atrodo, kad Rita dažniau veda į lauką, nei Dalia. Bet niekada neveda, kai didelis vėjas, sninga, labai šalta.
Atsakyti
Aš atsiimu visus ankstesnius žodžius apie Malūnelį! Visus! 4u.gif

Kai vaikas sako myliu auklėtojas, myliu šeimininkutę - tai yra didžiausias komplimentas joms! Pareina ir pasakoja, kad auklėtoja apkabina, paima į glėbį. Gal pradžia kiek buvo išgąsdinus ne vaiką, bet mamą. O kad riktelna - tai gerai smile.gif Kasdien beveik 17 vaikų. Šukuoja, maitina ir dar apkabina. Super! Leisčiau ir kitą vaikiuką!
Kuo daugiau pamatau jų darbą, tuo labiau vertinu - ir piešia, ir dainuoja, ir paukščiukus lesina, ir pasakas skaito, ir į lauką eina. Liuks liuks liuks!
Atsakyti
Sveikos,mamytės! Ar yra čia rašančių mamyčiuų ,kurios i Vaidiletę leidote vaikus nuo 2m.? Ką manote, ar ne per anksti nuo 2m,ar geriau nuo 3m.leisti?Ačiū už komentarus...
Atsakyti
QUOTE(tulpe5 @ 2013 04 23, 20:16)
Sveikos,mamytės! Ar yra čia rašančių mamyčiuų ,kurios i Vaidiletę leidote vaikus nuo 2m.? Ką manote, ar ne per anksti nuo  2m,ar geriau nuo 3m.leisti?Ačiū už komentarus...

laba diena,

sūnų leidau 1 m. ir 10 mėn. mano akim viskas normaliai buvo biggrin.gif dukrą leisiu 2 m. ir 2 mėn, nes tiesiog anksčiau nepriims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pragiedruliukas @ 2013 04 19, 10:15)
Aš atsiimu visus ankstesnius žodžius apie Malūnelį! Visus!  4u.gif

Kai vaikas sako myliu auklėtojas, myliu šeimininkutę - tai yra didžiausias komplimentas joms! Pareina ir pasakoja, kad auklėtoja apkabina, paima į glėbį. Gal pradžia kiek buvo išgąsdinus ne vaiką, bet mamą. O kad riktelna - tai gerai smile.gif Kasdien beveik 17 vaikų. Šukuoja, maitina ir dar apkabina. Super! Leisčiau ir kitą vaikiuką!
Kuo daugiau pamatau jų darbą, tuo labiau vertinu - ir piešia, ir dainuoja, ir paukščiukus lesina, ir pasakas skaito, ir į lauką eina. Liuks liuks liuks!

Žinau, nes ten ėjom. Apie ankstesnius jūsų postus pagalvojau, kad kažkoks nesusipratimas čia. Rita ir Dalia puikios, vaikus mylinčios, atsakingos auklėtojos 4u.gif

QUOTE(tulpe5 @ 2013 04 23, 20:16)
Sveikos,mamytės! Ar yra čia rašančių mamyčiuų ,kurios i Vaidiletę leidote vaikus nuo 2m.? Ką manote, ar ne per anksti nuo  2m,ar geriau nuo 3m.leisti?Ačiū už komentarus...

Kiekvienam skirtingai. Vieną leidau nuo 1 m. ir 8 mėn. Buvo tikrai per anksti. Kitą nuo lygiai 2 m. - ir buvo pats tas. Tik reikėtų pradžiai kokį mėnesį kitą pačiai turėt atostogas. Kad pamažu ir nespaudžiant įvest vaiką į darželinį gyvenimą.
Atsakyti
Mamos, gal žinot, kada gausim informaciją, ar patekom ar ne? Iki birželio 1 d.? T.y. jei negaunam pranešimo iki to laiko, tai turbūt nepatekom? g.gif
Atsakyti