Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ir alkoholis

QUOTE(miurdock @ 2009 09 14, 22:55)
Gal geriau pasidkutuokime apie alkoholio reklamą TV ekranuose.
Aludariai šsigudravo, reklamuoja nealkoholinį alų.

Tai,kad paaugliai dazniausiai ne alu,o sidra,mixus visokius geria
Atsakyti
Na va radau kur pasireiksti rolleyes.gif Manikskiu kitamet jau bus 18. Pirma karta girtas parejo siemet. Patikekit, mano reakcija buvo siaubinga, norejosi ir pridazt ir uzsmaugti blush2.gif , bet save pergalejau prarijau ir ne zodzio nesakiau. Suneliui pirma patirtis turbut buvo laaaaaabai nesekminga, maciau, kad pagiros buvo labai sunkios, taciau as nepajudinau ne pirsto neisleidau ne garso. Po kiek laiko teko su juo apie tai pakalbeti. Juk niekur nedingsi, nes viena auginu du bernus. Pakalbejom labai ramiai be riksmu. Tik paprasiau, kad jei geria tai, kad gertu "su protu". Ir dekui Dievui, po to karto daugiau nebemaciau joi tokio girto. Gal but Jus manes ir nesuprasit, bet niekada nedraudziu draugu atsivesti i namus. Geriau jau mano pasonej ir mano kontroliuojami, nei kur patvory. O va jau kai iseina kur pas draugus, tada jau tenka pasinervuoti ir ne todel, kad gris girtas, o todel, kad pakeliui namo nenutiktu kas blogo. Galbut as ir neteisi. Bet juk jie paaugliai, kuo daugiau draudi tuo jie labiau atvirksciai daro. Uzdraustas vaisius visada saldesnis. Kazkur skaiciau labai gudria minti, jei nezinai kaip su tuo kovoti, ismok su tuo gyventi!

Tikiuosi labai manes nenulinciuosit! verysad.gif
Atsakyti
Beje mano nicas su tuo visai nesusijes schmoll.gif . Cia mano triusytes vardas, nes kiti man patike nicas buvo uzimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 09 14, 22:37)

netiesa. biggrin.gif geria viska. ir alu, ir degtine, ir alu su degtine kartu. tik kai girtus nutveria, belieka teisintis, kad "as tik biski, tik sidro, mixo paragavau". negi sakysi kad gerei kaip didelis kandis. laugh.gif o suauge tiki, nes galvoja, kad mixas tolygus limonadui, nes jiem atrodo kad vaikas juk dar "nepatyres" pijokas.
Atsakyti
Labiausiai liūdina tas faktas, jog televizija ir alkoholio "mafija" yra kaip viena komanda, jie vienas kita papildo milijonais, alų gaminančios įmonės neklėstėtų be TV pagalbos , o TV neišsilaikytų be alkoholio reklamų. Kaip dažnai per televiziją mes matom laidas apie alkoholį, jo žalą ir neigiamą poveikį organizmui, visuomenei. Išvis nematom! Mes tik matom kokie laimingi žmonės rankose laikantys alaus butelius! Jau kelių metuku vaikas žino kad alus yra tai dėl ko būna linksma, neretas tėvas leidžia lyžtelėti alaus, o kartais ir gurgšnelį atsigerti... juk alus pilnas vitamino B!!!!!! Absurdas!
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 09 14, 23:37)

Paaugliai tik pradeda nuo sidrų, mixų, nuo taip vadinamų "silpnų" gėrimų į kuriuos primaišoma kvapiklių, skaniklių ir visokio š... . Tokių būdu organizmas pratinamas prie alkoholio nuodo palaipsniui, vėliau alus, degtinė ir visi kiti... O kadangi alus pagal kaina yra prieinamas net ir biedniausiam, tai tampa kone pirmo būtimo produktu.

Beja kam įdomu čia straipsnis yra toks Kam naudinga alkoholio gamyba ir pardavimas?
Atsakyti
QUOTE(Šnapsė @ 2009 09 21, 12:10)
Beje mano nicas su tuo visai nesusijes schmoll.gif . Cia mano triusytes vardas, nes kiti man patike  nicas buvo uzimti g.gif

zadejau, kazka rimto i tema atsakyti, bet perskaicius jusu komentara labai juoktis pradejau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif cia nieko blogo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2010 10 14, 17:52)
zadejau, kazka rimto i tema atsakyti, bet perskaicius jusu komentara labai juoktis pradejau biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  cia nieko blogo thumbup.gif

friends.gif
Atsakyti
Nors mano mažylei dar tik metai trys menesiai , bet jau dabar pagalvoju, kokie sunkumai laukia kai ateis paauglystes metas . Na , vaikas vaikui nelygus, bet as prisimenu apie save, savo paauglyste, ir tikrai buvo audringa . Draugai , vakareliai, sokiai, gyvenau savaitgaliais ir ne mieste gyvenau, paprastam miestelyje .. Kai subrendau, pagalvoju kad nenoreciau kad mano dukryte taip gyventu, ir matau savo tevu spraga auklejime , uzimtumo jokio. Draugai ir daro didziule itaka, bet paaugliui nepasakysi kokius draugus rinktis. ir pritariu kazkuriai cia issakytai nuomonei, kad geriau jau tegul draugai ateina i namus ir buna mamos pasonej, nei kazkur slaistosi.
Atsakyti
Vistiek nieko nėra žiauria už tokį neatsakingumą... http://www.zinios.lt...ikui--vos-dveji
Atsakyti
QUOTE(draugai @ 2014 07 03, 10:04)
Vistiek nieko nėra žiauria už tokį neatsakingumą...

ziauru, kas per tevai... doh.gif jiems dar budavo juokinga kad vaikas viena buteli istustines nebudavo girtas unsure.gif
Atsakyti
čia jau turi ne mama, bet tėtis savo griežtą charakterį šiuo klausimu parodyti smile.gif
Atsakyti