Įkraunama...
Įkraunama...

Mano Dovydas

QUOTE (Nija @ 2004 06 29, 10:47)
Nu saunuoliai jus thumbup.gif Ir kad keliavot ir krikstijot - net ROMOJE smile.gif Bus ka papasakot vaikuciui, kai paaugs - tikrai ispudingas dalykas. O kaip sugalvojot krikstyt Romoj?

Reikejo kokios tai priezasties, kadangi norejom vaziuoti i Italija, tai tuo paciu sakom ir pakrikshtysim. Kadangi miestelyje kur mes gyvenom parapijos kunigas musu neprieme, tai mes susiradom atstova ish Lietuvos. O jie bazuojasi ROmoje tiktais. Tai teko dar 400km Italijoj iki Romos nukakti. Ishrashe ish Kauno leidima musu parapijos kuniga ir ka gi nuvykome.
Vaikuciui tai man atrodo tas pats.Va teveliams tai faina atarkcija. Aciu Dievui viskas gerai baigesi.
Atsakyti
na ir sauniai jus cia pakeliavot ir dar pakristyt suspejot thumbup.gif clap_1.gif clap_1.gif liuks seimynele, o ir Dovydukas grazuoliukas koks rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šaunuoliukai fainuoliukai thumbup.gif

O jau vyručio gražumas wub.gif

O mes jau 9 kg sveriame tongue.gif Juk matyti, tiesa doh.gif
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text--

wub.gif wub.gif wub.gif
Koks nuostabus zmogeliukas!!!
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif saunuolis dovydukas
Atsakyti
Dovydukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif jusu nuotraukytes ir krikstynos thumbup.gif tik va ,o kur 2.gif kriksto teveliai g.gif
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text--Parduodu kedute.
Atsakyti
kokie jus fainuciai wub.gif o mamyte puikiai atrode vestuviu diena thumbup.gif wub.gif na aisku ir dabar thumbup.gif tongue.gif butu malonu susipazinti wink.gif
Atsakyti
labai labai man patiko tavo sūnaitėlio nuotraukytės thumbup.gif
Atsakyti
Jau mums maza stovet reikia ir shokinet biggrin.gif biggrin.gif

Cia tiems kas megsta humora biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
jau kaip man patinka tokie apvalučiai vaikiukai... wub.gif jau koks fainutis... wub.gif o šypsenėlė tokia miela,tokia tikra... wub.gif
nu jo... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti