Kur jus gavot pirkti tooki faina manieza??? Jei ne paslaptis, kiek kainavo?

O stai cia tai man labai labai grazus Jusu angelelis

Kazkuriam skyrelyje jau esu minejus, kad man graziausios mieganciu leliuku nuotraukytes
O stai cia tai man labai labai grazus Jusu angelelis

Kazkuriam skyrelyje jau esu minejus, kad man graziausios mieganciu leliuku nuotraukytes

QUOTE (Gvyduta @ 2004 05 23, 22:11) |
Va kaip mes dazniausiai uzmiegam. Labai jau grazi man ta nuotraukyte, ziureciau ir ziureciau. |

Stipruolis jusu vaikiukas

Perziurejau visa jusu nuotraukytes- labai grazi seimynele
, o Dovydukui isvis ner lygiu

Na va nuotraukyciu shiek tiek ish Italijos.
Kelione buvo nuostabi. Atvirai sakant LLLAAAABBBAAAIII bijojau, bet manomama prishnekejo vaziuot. Nebuvo nei vienos kliuties kodel turetumem nevaizuoti. Pasa asidarem, mashina su kondicionieriumi, maitinu krutimi, gyventi buvo kur. O dar reikejo pakrykshtyti.
Cia su teveliu ant pilies krashto matosi Italijos gamta

Buvome Mirabilandijos pramogu parke. Tokiu vaikiuku kaip Dovydas ten buvo daug. Jau teveliai pasilinksmino i valias.

Vien gelynai ir visi zydi, vaizdas nuostabus

Vaikis pamate pirmaja jura Adrijos. Tiesa nieko ipatingo. Tik krabu ir meduzu

Pati paciausia nuotrauka.
Romoje
Su seneliu prie Romos sienos. Tiesa Roma dvelkia tikra senove, net shirpuliukai bega.
Papildyta @ [mergetime]1088452098[/mergetime]
Na va cia krykshtynos musu. Krishtijom NAVITA DI nostro baznycioja netoli Shvento GIOVANNI bazilikos. Kunigelis lietuvis labai malonus zmogus.
http://www1.omnitel....a_diena 023.jpg
Italijoj ishmokome zingsniuoti. Zuikiui labai jau patiko shis uzsiemimas.

Kas galetu atsispirti shiai shypsenai?

Buvo fantastika. VAikis shaunuolis atlaike kelione.
Papildyta @ [mergetime]1088452412[/mergetime]
Fotosesija ish Krikhstynu!

O cia vaikshtukuose.
Kelione buvo nuostabi. Atvirai sakant LLLAAAABBBAAAIII bijojau, bet manomama prishnekejo vaziuot. Nebuvo nei vienos kliuties kodel turetumem nevaizuoti. Pasa asidarem, mashina su kondicionieriumi, maitinu krutimi, gyventi buvo kur. O dar reikejo pakrykshtyti.
Cia su teveliu ant pilies krashto matosi Italijos gamta

Buvome Mirabilandijos pramogu parke. Tokiu vaikiuku kaip Dovydas ten buvo daug. Jau teveliai pasilinksmino i valias.

Vien gelynai ir visi zydi, vaizdas nuostabus

Vaikis pamate pirmaja jura Adrijos. Tiesa nieko ipatingo. Tik krabu ir meduzu

Pati paciausia nuotrauka.

Su seneliu prie Romos sienos. Tiesa Roma dvelkia tikra senove, net shirpuliukai bega.

Papildyta @ [mergetime]1088452098[/mergetime]
Na va cia krykshtynos musu. Krishtijom NAVITA DI nostro baznycioja netoli Shvento GIOVANNI bazilikos. Kunigelis lietuvis labai malonus zmogus.

http://www1.omnitel....a_diena 023.jpg
Italijoj ishmokome zingsniuoti. Zuikiui labai jau patiko shis uzsiemimas.

Kas galetu atsispirti shiai shypsenai?

Buvo fantastika. VAikis shaunuolis atlaike kelione.
Papildyta @ [mergetime]1088452412[/mergetime]
Fotosesija ish Krikhstynu!

O cia vaikshtukuose.

Cia tai geras
Krikstynos Italijoje
Labai grazios siltos nuotraukytes. O Dovydelis keliauninkas bus , jei jau tokiam amziuj keliaut pradejo..
O jau kepures grazumas, ir aisku Dovydukas nepakartojamas
.
Sveikinam su septintuoju menesiuku !

Labai grazios siltos nuotraukytes. O Dovydelis keliauninkas bus , jei jau tokiam amziuj keliaut pradejo..

O jau kepures grazumas, ir aisku Dovydukas nepakartojamas

Sveikinam su septintuoju menesiuku !

Kaip fainai pailsejote!!! O krikstynos net pacioje Romoje! Tikras katalikas jusu vaikis

Saunuoliai teveliai
Labai jau jums fainai buvo!!!Baltai pavydziu!!!

nu jus saunuoliai
, as cia varge 100 kilometru bijau su vaiku pavaziuoti i sona, o jus link Italijos patrauket
Dovydas, kaip ir visada be zodziu bachuriukas, su kriksto rubeliais toks jau fainutis
, ir visose nuotraukose linksmuolis, patenkintas gyvenimu, bet tai kur cia nebus laimingas, jei nuo mazu dienu jau keliauja

Dovydas, kaip ir visada be zodziu bachuriukas, su kriksto rubeliais toks jau fainutis