Įkraunama...
Įkraunama...

Mano Dovydas

QUOTE (violence @ 2004 05 23, 21:37)
aha tikrai, kam tas laikrodis, gal zaidziat? blink.gif grazu kai grazios mamos saunius vaikucius augina wub.gif

ASh ziuriu i laikroduka kiek valandu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kur jus gavot pirkti tooki faina manieza??? Jei ne paslaptis, kiek kainavo?
user posted image

O stai cia tai man labai labai grazus Jusu angelelis wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Kazkuriam skyrelyje jau esu minejus, kad man graziausios mieganciu leliuku nuotraukytes thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
koskai patenkintas sedi laugh.gif laugh.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
maniezas tai superinis, as saviskiui kazka panasaus ieskojau, bet nieko gero cia pas mus nera wink.gif gal dar pavyks ka rasti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Gvyduta @ 2004 05 23, 22:11)
user posted image

Va kaip mes dazniausiai uzmiegam. Labai jau grazi man ta nuotraukyte, ziureciau ir ziureciau.

wub.gif wub.gif wub.gif man miegantys leliukai irgi patys graziausi wink.gif
Stipruolis jusu vaikiukas clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgitaM: 27 gegužės 2004 - 14:33
Perziurejau visa jusu nuotraukytes- labai grazi seimynele thumbup.gif , o Dovydukui isvis ner lygiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Gvyduta @ 2004 05 23, 21:12)
--Resize_Images_Alt_Text--

Buvome lenktynese, liuks patiko. Tik tetukas pavargo ziuki neshioti. O ash jam ir sakau: ash devynis menesius praneshiojau dabar tavo eile biggrin.gif

Sveikiname Dovyda su uogytem happybday.gif happybday.gif happybday.gif Grazuoliukas maziukas wub.gif
O del nesiojimo tai tu teisingai pastebejai tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text-- Liuks daiktas jokiu budu neparduokit rolleyes.gif O mazylio jame juo lab laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Na va nuotraukyciu shiek tiek ish Italijos.
Kelione buvo nuostabi. Atvirai sakant LLLAAAABBBAAAIII bijojau, bet manomama prishnekejo vaziuot. Nebuvo nei vienos kliuties kodel turetumem nevaizuoti. Pasa asidarem, mashina su kondicionieriumi, maitinu krutimi, gyventi buvo kur. O dar reikejo pakrykshtyti.
Cia su teveliu ant pilies krashto matosi Italijos gamta

Buvome Mirabilandijos pramogu parke. Tokiu vaikiuku kaip Dovydas ten buvo daug. Jau teveliai pasilinksmino i valias.

Vien gelynai ir visi zydi, vaizdas nuostabus

Vaikis pamate pirmaja jura Adrijos. Tiesa nieko ipatingo. Tik krabu ir meduzu blink.gif --Resize_Images_Alt_Text--

Pati paciausia nuotrauka. biggrin.gif --Resize_Images_Alt_Text-- Romoje

Su seneliu prie Romos sienos. Tiesa Roma dvelkia tikra senove, net shirpuliukai bega.
Papildyta @ [mergetime]1088452098[/mergetime]
Na va cia krykshtynos musu. Krishtijom NAVITA DI nostro baznycioja netoli Shvento GIOVANNI bazilikos. Kunigelis lietuvis labai malonus zmogus. --Resize_Images_Alt_Text--
http://www1.omnitel....a_diena 023.jpg

Italijoj ishmokome zingsniuoti. Zuikiui labai jau patiko shis uzsiemimas.

Kas galetu atsispirti shiai shypsenai? wub.gif --Resize_Images_Alt_Text--

Buvo fantastika. VAikis shaunuolis atlaike kelione.
Papildyta @ [mergetime]1088452412[/mergetime]
Fotosesija ish Krikhstynu!--Resize_Images_Alt_Text--

O cia vaikshtukuose.
Atsakyti
Cia tai geras thumbup.gif thumbup.gif Krikstynos Italijoje wub.gif thumbup.gif
Labai grazios siltos nuotraukytes. O Dovydelis keliauninkas bus , jei jau tokiam amziuj keliaut pradejo.. clap_1.gif
O jau kepures grazumas, ir aisku Dovydukas nepakartojamas wub.gif .
Sveikinam su septintuoju menesiuku ! happybday.gif
Atsakyti
Kaip fainai pailsejote!!! O krikstynos net pacioje Romoje! Tikras katalikas jusu vaikis laugh.gif
Atsakyti
Saunuoliai teveliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai jau jums fainai buvo!!!Baltai pavydziu!!! tongue.gif
Atsakyti
nu jus saunuoliai thumbup.gif , as cia varge 100 kilometru bijau su vaiku pavaziuoti i sona, o jus link Italijos patrauket thumbup.gif

Dovydas, kaip ir visada be zodziu bachuriukas, su kriksto rubeliais toks jau fainutis rolleyes.gif wub.gif , ir visose nuotraukose linksmuolis, patenkintas gyvenimu, bet tai kur cia nebus laimingas, jei nuo mazu dienu jau keliauja laugh.gif
Atsakyti