Įkraunama...
Įkraunama...

Mano Dovydas

na kaip laikotes?
gal sliauztai jau per mazi? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
mes tai jau tai isaugom..... wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1084394303[/mergetime]
gaila bet mes jau ju nededam..gal ir geri butu bet turim visokiu sukniu tai jas ir nesiojam..... laugh.gif
Atsakyti
Oi koks Dovydukas didelis! Ir pats jau sedet moka. Labai aciu uz grazia gelyte. Mes siunciam jums dideli butuka!!! wub.gif

P.S. O mamos vestuvine suknele kokia grazi!!! Atsiziuret negalejau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chicony: 14 gegužės 2004 - 18:56
user posted image
Va kokiam mes manieze bandem linksmintis, bet dar per mazi tikriausiai ir per mazas musu kambariukas nes netelpa jis pas mus doh.gif tikriausiai reiks parduot.

user posted image
O taip mes jau sedim ant puodo, nu ka... kartais pagaunu to gero.... clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (Gvyduta @ 2004 05 18, 21:59)

user posted image
O taip mes jau sedim ant puodo, nu ka... kartais pagaunu to gero.... clap_1.gif

Koks saunuolis Dovydas,jau ant puodo sedi thumbup.gif smile.gif ,o maniskiui nepatinka tie puodai mad.gif jau geriau i wc g.gif .O jau koks visas pasitenkintas vyriokas biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Gvyduta @ 2004 05 10, 20:49)

Cia panelytemsuser posted image

nu labai grazu ir ne tik panelytems wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Pauga @ 2004 05 19, 15:26)

user posted image
O taip mes jau sedim ant puodo, nu ka... kartais pagaunu to gero.... clap_1.gif [/QUOTE]

Saunuolis pustazandis Dovydukas clap.gif clap.gif O i ta puoda daug pribega? biggrin.gif
Atsakyti
Oho! Dovydukas jau ir ant puodo sedet moka! Ir dar koks patenkintas! Ne vaikas , o pasaka. Mama juokiu problemu neturi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Gvyduta @ 2004 05 18, 21:59)
user posted image
Va kokiam mes manieze bandem linksmintis, bet dar per mazi tikriausiai ir per mazas musu kambariukas nes netelpa jis pas mus doh.gif tikriausiai reiks parduot.

Gvyduta, maniezas tikrai tinka tokio amziaus lialiams! Maniske ten sliauzioja kiauras dienas. Ir man saugiau ir dukrai idomu, kol viska istyrineja. Be to, paaugs. Oi kaip duosis! Musu draugai pasakojo jog ju vaikas nuo 2 iki 6 metu tokiam manieze uzaugo. Bet jeigu vietos kambary nera, tai tada sunkiau. Bet juk cia toks originalus baldas. wink.gif Gal jus dar pagalvokit ir neskubekit parduot!
Atsakyti
Gvyduta, aš irgi manau, kad maniežo neparduokit. Pažiūrėk gi kaip mažulis džiaugiasi. O vietos niekada nebūna per daug. Kaip nors pakentėkit metelius kitus tongue.gif Mes, jei tokį turėtumėm, tai tikrai neparduotumėm tongue.gif
Atsakyti
user posted image

Va kaip mes dazniausiai uzmiegam. Labai jau grazi man ta nuotraukyte, ziureciau ir ziureciau.

user posted image

O cia nuostabiosios alyvos sode. Dabar ir kambarys visas kvepia.

user posted image

Buvome lenktynese, liuks patiko. Tik tetukas pavargo ziuki neshioti. O ash jam ir sakau: ash devynis menesius praneshiojau dabar tavo eile biggrin.gif
Atsakyti
Nu miega kaip koks miego princas thumbup.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Ti va, nesupratau, tas zadintuvas kam? g.gif g.gif g.gif

man labai grazi ta nuotrauka prie alyvu..mamyte tokia pat nuostabi kaip ir sunaitelis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
aha tikrai, kam tas laikrodis, gal zaidziat? blink.gif grazu kai grazios mamos saunius vaikucius augina wub.gif
Atsakyti