Sveikos mamytes.Gal galyt patart ka daryt,gal Evelina manes nesupranta gal nesupranta tu zodziu,as jau pati nebesuprantu,visaip aiskinu,o gal paprasciausiai specialei nenori daryt niekaip negaliu pripratint sestis ant puoduko.O jau 3 metai bus

Natali,as galvoju,kad savi vaikai zino,kaip reikia sokdint mamas,tai ir issidirbineja visaip.Maniskis toookius ozius stato,kai reikia mokytis,o mokytoja neturi nusiskundimu nei del mokslo,nei del elgesio. Ji man patare atkakliai siekt savo ir mazdaug po geros savaites maniskiui eme byret rageliai,bet vos tik padarau menka nuolaidele-vel ima kaltis ragiukai.
QUOTE(Natali21 @ 2009 12 04, 12:21)
Sveikos mamytes.Gal galyt patart ka daryt,gal Evelina manes nesupranta gal nesupranta tu zodziu,as jau pati nebesuprantu,visaip aiskinu,o gal paprasciausiai specialei nenori daryt niekaip negaliu pripratint sestis ant puoduko.O jau 3 metai bus 

užuojauta

Mano darbai
Nezinau mano vyras jaunuo dvieju metu pats prasosi ant puoduko. O kaip ismokem, kazkur nuo metuku gal net anksciau paprasciausiai sodindavom ir tiek, pabudo ant puoduko, palakste pavalge ant puoduko. Ir jam patiko paskui pats pradejo rodyk kad nori ant puoduko tai dabar nei mes nei darzeli bedu delto neturim. kantrybes pamatysi pavyks.
Aciu...Kariausim toliau gal paviks

QUOTE(giliuxe @ 2009 12 03, 22:12)
Mano mažasis vaikinas tik pirmąsias dienas KA nešiodavo po keletą valandų, o paskui dėdavau visai dienai, nes jis KA neplėšdavo, matyt pakankamai gerai jautėsi su jais. Žinoma, rezultatai pasimatė tik po kelių mėnesių, nereik norėt kad iš karto tik juos uždėjus vaikas pradėtų reaguoti.
Belekur - man atrodo jūsų mažajam gali būti panaši situacija kaip ir mums. Kai paaugsit audiograma bus geresnė. Ties, ar jums darė audiogramą su KA, nors tokiam mažam kažin kiek tai tikslu.
Belekur - man atrodo jūsų mažajam gali būti panaši situacija kaip ir mums. Kai paaugsit audiograma bus geresnė. Ties, ar jums darė audiogramą su KA, nors tokiam mažam kažin kiek tai tikslu.
Taip, musu maziui dare audiograma ir su KA ir be ju. Kaip vyras sake, aisku, kad nebus tikslu, nes ir mazas, ir is reakcijos sprendzia vienu metu dar ir pyko, bet dziaugesi ten visi, kad kaip pirmam kartui neblogai, ir ausines leidosi detis...bus matyt, kaip ten bus toliau, bet labai noreciau, kad musu situacija butu panasi i jusu, nors jei bus kitaip, bus kaip bus.
QUOTE(Natali21 @ 2009 12 04, 11:21)

Patarciau pirma issiaiskinti kokios to priezastys : ar mergaite psichologiskai bijo to ,,kieto daikto,,, ar tiesiog nesupranta, ko is jos norima, ar nebus jau perlenkta lazda ( nu gal esate kada pastoviai su pykciu primygtinai prasiusi sesti, gal net prievarta kiek esate su jega palaikiusi, jei ne, tai ir nedarykite tos klaidos). Patarciau rodyti su zaisliukais, kur galima tai daryti, po to sodinti, kad ir su kelnem, kad pasedetu, apsiprastu, sauskelniu turini kratyti i puoduka ir aiskinti, kur tai turi buti daroma. Dar labai veiksmingas ( mano sunui butent tai padejo) paveiksliuku, kuriuose pavaizduoti laimingi ant puodo sedintys vaikai, su nusmauktom kelnem, rankoje dar baranka, rodymas. Tiesiog rodomi tie paveiksliukai, patariama vaikui atsisesti, rodyti, aiskinti, kad tai yra gerai , kokie linksmi vaikai ir panasiai, net pataria juos iskabinti kur matomoje vaikui vietoje. Dar patariama, jei bijosi to daikto, minkyti ruda modelina, kad per geras emocijas vaikas nukreipiamas teisinga linkme, na nemoku paaiskinti, bet tai siek tiek panasu su tuo ,,daiktu,, ir minkydamas vaikas psichologiskai nebebijo to.
O jei ir tokie patarimai nepadeda, vis tik triju sulaukus siulyciau kreiptis i raidos centra, ten konsultuoja ir tokiais klausimais, bet pabandykite, gal pravers tie patarimai, tik patarciau neperlenkti lazdos, nepykti, nemustruoti, ir dideles kantrybes!
QUOTE(belekur @ 2009 12 06, 20:59)
Patarciau pirma issiaiskinti kokios to priezastys : ar mergaite psichologiskai bijo to ,,kieto daikto,,, ar tiesiog nesupranta, ko is jos norima, ar nebus jau perlenkta lazda ( nu gal esate kada pastoviai su pykciu primygtinai prasiusi sesti, gal net prievarta kiek esate su jega palaikiusi, jei ne, tai ir nedarykite tos klaidos). Patarciau rodyti su zaisliukais, kur galima tai daryti, po to sodinti, kad ir su kelnem, kad pasedetu, apsiprastu, sauskelniu turini kratyti i puoduka ir aiskinti, kur tai turi buti daroma. Dar labai veiksmingas ( mano sunui butent tai padejo) paveiksliuku, kuriuose pavaizduoti laimingi ant puodo sedintys vaikai, su nusmauktom kelnem, rankoje dar baranka, rodymas. Tiesiog rodomi tie paveiksliukai, patariama vaikui atsisesti, rodyti, aiskinti, kad tai yra gerai , kokie linksmi vaikai ir panasiai, net pataria juos iskabinti kur matomoje vaikui vietoje. Dar patariama, jei bijosi to daikto, minkyti ruda modelina, kad per geras emocijas vaikas nukreipiamas teisinga linkme, na nemoku paaiskinti, bet tai siek tiek panasu su tuo ,,daiktu,, ir minkydamas vaikas psichologiskai nebebijo to.
O jei ir tokie patarimai nepadeda, vis tik triju sulaukus siulyciau kreiptis i raidos centra, ten konsultuoja ir tokiais klausimais, bet pabandykite, gal pravers tie patarimai, tik patarciau neperlenkti lazdos, nepykti, nemustruoti, ir dideles kantrybes!
Aciu jums labai uz patarimus.

Laba diena,
gal kas nors galite pasakyti tel.nr ar siaip kokius kontaktus kur siuo metu dirba gyd Gradauskiene, norim prisiregistruoti.
Aciu
gal kas nors galite pasakyti tel.nr ar siaip kokius kontaktus kur siuo metu dirba gyd Gradauskiene, norim prisiregistruoti.
Aciu

QUOTE(inita @ 2009 12 07, 12:04)
Laba diena,
Aciu
Aciu

Gyd. Gradauskiene siuo metu dirba Santariskese, VaikŲ skyriuje, Klausos tyrimu poskyris (Santariskiu 7) Internete rasite visus kontaktus
laba diena
ir mes jugiamės į jūsų būrį - šiandien darė pakartotinį OAE, kuri buvo neigiama
Mėnesio gale laukia Bero (atrodo taip jis vadinasi) tyrimas, o tada sprendimai kas toliau.
Manyje tiek daug klausimų, bet nenoriu išgirsti jokių atsakymų... bijau.. noriu tikėti stebuklais, nors žinau, kad tai kas mano mažikei ne pasaulio pabaiga. bet jau taip liūdna

Manyje tiek daug klausimų, bet nenoriu išgirsti jokių atsakymų... bijau.. noriu tikėti stebuklais, nors žinau, kad tai kas mano mažikei ne pasaulio pabaiga. bet jau taip liūdna

QUOTE(LedAsta @ 2009 12 07, 22:33)
laba diena
Mėnesio gale laukia Bero (atrodo taip jis vadinasi) tyrimas, o tada sprendimai kas toliau.

sveika, paverk, nes manau visos cuia esančios verkėme ir laukėme stebuklo. Nežinau kokai situacija pas jus bet aš pasakysiu mes stebuklo sulaukėm, po implantacijos tik 3 mėnesiai o jau isgirdau ir mama ir tete, ir ate, ir teta, ir ne ir panasiai, ko daugiau kaip trys metus negirdėjau niekad ir galvojau kad neisgirsiu bent metus po operacijos.

Stiprybės dar karta. Tik ilgai neverk nes reiks vistiek nustot verkt ir kažka daryti.