Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia gero(-s) kirpejo(-s) Vilniuje

QUOTE(IKkatuks @ 2009 09 23, 14:21)
O nauja sukuosena paciai patinka? O kiek kainavo kirpimas?
Salonas isikures Juozapaviciaus g. jei neklystu?

Na sakyciau, kad man tinka ir patinka. Gal tai nera mano svajoniu sukuosena, bet esu patenkinta (nors esu turejusi pora geresniu variantu, bet ne is tokiu ilgu plauku). Kainavo 80 Lt. Taip, Juozapaviciaus g.
Nors kaip jau anksciau sakiau, sunku butu ji rekomenduoti del jo asmeniniu savybiu...

Atsakyti
Noreciau is sviesiai dazytu sruogelemis plauku susigrazint naturalia spalva, tad ieskau kur kokybiskai galeciau nusidazyti. Is atsiliepimu lyg Irina tiktu, bet nesupratau ar dazai su kuriais dirba chemija ar naturalus - vienos raso vienaip, kitos kitaip..
Gal dar ka nors rekomenduotumete? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labai noreciau pagirti ir rekomenduoti kirpeja Diana is Rutos studijos 4u.gif Vakar sesuo pas ja sviesino galva sruogelemis,nu rezultatas nerealus,zinoma kaina ten kiek didesne,nei iprastoj kirpykloj smile.gif bet matosi,kad darbavosi patyrusi meistre,o ne siaip eiline kirpeja mirksiukas.gif beje,jie dirba wella dazais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 09 23, 17:26)
Noreciau is sviesiai dazytu sruogelemis plauku susigrazint naturalia spalva, tad ieskau kur kokybiskai galeciau nusidazyti. Is atsiliepimu lyg Irina tiktu, bet nesupratau ar dazai su kuriais dirba chemija ar naturalus - vienos raso vienaip, kitos kitaip..
Gal dar ka nors rekomenduotumete? Aciu  4u.gif

Siaip is sruogelemis dazytu plauku paversti i naturalia spalva galima, taciau sruogeles vistiek skirsis nuo kitu plauku spalvos.
Kad visiskai sulyginti visu plauku spalva, reikia dazyti ne viena karta.
Isbandyk dazus be amoniako, pvz.:
http://www.everline.ru/?page_id=16
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaika69: 23 rugsėjo 2009 - 19:45
QUOTE(gaika69 @ 2009 09 23, 20:44)
Siaip is sruogelemis dazytu plauku paversti i naturalia spalva galima, taciau sruogeles vistiek skirsis nuo kitu plauku spalvos.
Kad visiskai sulyginti visu plauku spalva, reikia dazyti ne viena karta.
Isbandyk dazus be amoniako, pvz.:
http://www.everline.ru/?page_id=16

Na kiek domejaus, imanoma atitaikyti spalva ir kad nesiskirtu. Dabar labai domina, ar Irina naudoja augalinius dazus ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 09 24, 17:15)
Na kiek domejaus, imanoma atitaikyti spalva ir kad nesiskirtu.

Na, nebent eksperimentuojant smile.gif kelis kartus dazant, plaukai pradeda siek tiek neprognozuojamai i dazus reaguoti.
Atsakyti
QUOTE(gaika69 @ 2009 09 24, 18:28)
Na, nebent eksperimentuojant smile.gif kelis kartus dazant, plaukai pradeda siek tiek neprognozuojamai i dazus reaguoti.

Tuomet koks jusu nuomone yra greiciausias, saugiausias budas susigrazinti savo spalva? Atsiauginimas netinka 4u.gif
Atsakyti
O kiek kainuoja dazymas pas Laimi?> Ar gerai dazo?
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 09 24, 18:36)
Tuomet koks jusu nuomone yra greiciausias, saugiausias budas susigrazinti savo spalva? Atsiauginimas netinka  4u.gif

Visdelto turbut reiketu bandyti dazyti naturaliais dazais. Greiciausiai po pirmojo dazymo plaukai nusidazys, bet keleta kartu isplovus, skirtumas islys - tada galima bandyti dazyti dar karta.
Atsakyti
Sveikos! As kirpausi pas Ugne Expert grozio salone. Cia galite perskaityti visa info apie kirpykla www.salonasexpert.lt
Labai daug metu rinkausi kirpejos kuri suprastu nuo puses zodzio ir pagaliau pries metus suradau bigsmile.gif thumbup.gif Esu labai patenkinta, nors kiekvienam zmogui neitiksi, bet isbandyt galima blush2.gif
Atsakyti
O man pats geriausias kirpejas - tai Vitalijus. Pries puse metu jis dirbo Figaro Europoje, bet dabar persikele i italu grozio salona Domaseviciaus gatveje priesais Lukiskiu aikste 4u.gif
tik per viena karta is ryzu plauku nudaze sviesiai...ir po ilgo laiko igyvendino mano svajone, padare ypac stilinga kirpima su vienu nezymiai isskustu sonu.Reikia eiti i darba - ussukuoju, vakarelis ir as stilingai "pliktelejusi" biggrin.gif
super, ir visos drauges mano pas ji perbego.. biggrin.gif
beto, labai grazus salono interjeras, geras privaziavimas ir naudojama gera kosmetika.
gal kada prisiruosiu ideti savo foto.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2009 09 22, 09:52)
sveikos merginos, gal turite kokiu atsiliepimu apie Ivona is J'adoros (karoliniskes)?

Sveika, buvau ten prieš pora mėnesių. Kirpausi pas vaikinuką, kurio dėja vardo pasakyti negaliu. Šiuo metu jis ten vienas tokios lyties kirpėjas, anksčiau du buvo, tas kita ne kokios reputacijos (http://www.grozionamai.lt/index.php?topic=minipage&kid=1311) čia jo foto yra tarp kitų nuotraukų. Šią kirpyklą rinkausi, nes norėjau, jog su orginaliais, gerais Kadus dažais pašviesintų sruogelėmis plaukus, kiek mėginau - tai man jie labiausiai tinka ir patinka. Šviesinausi griežtai be miltelių. Tai kirpėjas - jaunas, (nepatiko, kad prisirūkęs) - šiaip kominikabilus, bendraujantis, malonus, paslaugus, nevelavo. Pasikalbėjom, išaiškinom ko norim, kaip darysim. Atsinešė visą paletę - išsirinkau kurias dvi spalvas maišyti, jis dar pasiūlė pridėti dar vieną. Sumaišė spalvytę gražią, prie mano akių, o ir visai dažai kirpyklos salėje gražiai sudėti, matosi Jis turi visą paletę ir ne po vieną dėžutę. Kaip papasakojo, ką kiti išdarinėja - sako turiu tokį "pažįstamą" kirpėja, kuris perka pasibaigusio termino dažus turguje ir kažkokiame salone su jais dažo. Tai man plaukai tik pasistojo. Sako - bet tokių ne vienas ir ne du yra Vilniuje ir ne Vilniuje. Prašiau pasakyti, kur anas dirba smile.gif bet nesakė smile.gif. Na šiaip jis turi patirties ir matosi, kad daug dirba būtent su Kadus, ten žinoma yra ir kitų filmų dažų. Lorealio šviesią liniją labai gyrė, bet ne jis pirmas smile.gif Bet to, kai buvau Kadus kirpėjų seminare, kurį vedė du puikūs vyrukai iš Suomijos, tame seminare mačiau ir jį. Tikrai nors ir jaunas, patyręs, gerai dirbantis vyrukas. Nieko daugiau negaliu pasakyti apie kitas kirpėjas. Bet rekomenduoju apsilankyti Jadore pas tą vaikiną- ir kava vaišina, ir maloniai bendrauja, be to super maloniai galvą masažavo ir ilgai, niekur neskubėjo, o ir kaina - Kadus superiniai dažai, dažymas visa galva vidutinio ilgumo plaukų sruogelėmis, galiukų pakirpimas - 170lt.

Kadus dažus visoms rekomenduoju, o gal žinot kur dar Kadus dažais Vilniuje dažo? Bet kad nebūtų kaina 270lt už šaknų padažymą. Ačiūkas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poisonyte: 26 rugsėjo 2009 - 00:39