QUOTE(Odrey @ 2009 09 22, 09:52)
sveikos merginos, gal turite kokiu atsiliepimu apie Ivona is J'adoros (karoliniskes)?
Sveika, buvau ten prieš pora mėnesių. Kirpausi pas vaikinuką, kurio dėja vardo pasakyti negaliu. Šiuo metu jis ten vienas tokios lyties kirpėjas, anksčiau du buvo, tas kita ne kokios reputacijos (http://www.grozionamai.lt/index.php?topic=minipage&kid=1311) čia jo foto yra tarp kitų nuotraukų. Šią kirpyklą rinkausi, nes norėjau, jog su orginaliais, gerais Kadus dažais pašviesintų sruogelėmis plaukus, kiek mėginau - tai man jie labiausiai tinka ir patinka. Šviesinausi griežtai be miltelių. Tai kirpėjas - jaunas, (nepatiko, kad prisirūkęs) - šiaip kominikabilus, bendraujantis, malonus, paslaugus, nevelavo. Pasikalbėjom, išaiškinom ko norim, kaip darysim. Atsinešė visą paletę - išsirinkau kurias dvi spalvas maišyti, jis dar pasiūlė pridėti dar vieną. Sumaišė spalvytę gražią, prie mano akių, o ir visai dažai kirpyklos salėje gražiai sudėti, matosi Jis turi visą paletę ir ne po vieną dėžutę.
Kaip papasakojo, ką kiti išdarinėja - sako turiu tokį "pažįstamą" kirpėja, kuris perka pasibaigusio termino dažus turguje ir kažkokiame salone su jais dažo. Tai man plaukai tik pasistojo. Sako - bet tokių ne vienas ir ne du yra Vilniuje ir ne Vilniuje. Prašiau pasakyti, kur anas dirba

bet nesakė

. Na šiaip jis turi patirties ir matosi, kad daug dirba būtent su Kadus, ten žinoma yra ir kitų filmų dažų. Lorealio šviesią liniją labai gyrė, bet ne jis pirmas

Bet to, kai buvau Kadus kirpėjų seminare, kurį vedė du puikūs vyrukai iš Suomijos, tame seminare mačiau ir jį. Tikrai nors ir jaunas, patyręs, gerai dirbantis vyrukas. Nieko daugiau negaliu pasakyti apie kitas kirpėjas. Bet rekomenduoju apsilankyti Jadore pas tą vaikiną- ir kava vaišina, ir maloniai bendrauja, be to super maloniai galvą masažavo ir ilgai, niekur neskubėjo, o ir kaina - Kadus superiniai dažai, dažymas visa galva vidutinio ilgumo plaukų sruogelėmis, galiukų pakirpimas - 170lt.
Kadus dažus visoms rekomenduoju, o gal žinot kur dar Kadus dažais Vilniuje dažo? Bet kad nebūtų kaina 270lt už šaknų padažymą. Ačiūkas