Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia gero(-s) kirpejo(-s) Vilniuje

QUOTE(jegele @ 2009 09 27, 16:42)
noriu gražiai ir nebrangiai apsikirpti Vilniuj, turbūt tokios vietos nėra ania? biggrin.gif

As irgi noreciau rasti gera kirpeja ir kad kainos nesikandziotu. Neseniai dar cia esu ir jokio gero kirpejo nezinau verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal kuri galetu man atsiusti Stellos- taip isgirtos siam forume kirpejos kontaktus?
ir gal kuri zino kiek ji paimtu pvz. uz pusilgu plauku sruogelem dazyma?
kokios pas ja kainos?
aciu labai
Atsakyti
QUOTE(Peper @ 2009 09 28, 15:48)
...gal kas zino gera kirpeja Naujamiestyje ar aplinkui ?

As ilga laika lankiausi Sate salone, Kalinausko g.8/11-25 (iejimas is kiemo), pas Jolita. Labai profesionali ir maloni kirpeja!! mirksiukas.gif Tikrai rekomenduoju! Kirpimo kaina apie 90Lt. Salono tel. 8-645 88315.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 18, 13:20)
o gal kas buvo pas SM kirpejas, pvz. Stela ar Katusia, gal idekite objetyvius atsiliepimus ar rekomendacijas...

Aš buvau pas Stella bigsmile.gif Pirmąkart kirpausi ir dažiausi, antrąkart - tik dažiausi biggrin.gif Esu be galo laiminga, kad pagaliau atradau savąją kirpėją wub.gif thumbup.gif
Beje, mano dvi kolegės taipogi apsilankė pas ją ir yra labai patenkintos bigsmile.gif
Daug metų plaukus dažydavau baltomis sruogomis... Pastaruoju metu jie pradėjo žiauriai skilinėti, lūžinėti, o ir apskritai atrodė kaip šiaudai verysad.gif Stella juos atgaivino ir parinko labai gražią spalvą - pieniško šokolado 4u.gif Plaukučiai atsigavo ir dėl dažymo nebe blone, ir dėl to, kad pradėjau pirkti geras ir nepigias priemones plaukams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 09 13, 01:17)
Su matrix ir loreal professionel smile.gif dar maciau is sabastian kazka turi, milkshake. Kirpimas 25lt, dazymas tiksliai nepasakysiu. Bet tikrai labai nedaug ax.gif

Sveiki 4u.gif O gal galetumete kontaktini tel i az imesti? Buciau dekinga... wub.gif Ir dar, minejote, kad ta Sigute dalyvauja seminaruose ir pan. Man atrodo, tai labai svarbus faktorius. Mano situacija tokia, kad iki siol vaiksciojau pas kirpeja, kuri nuostabiai segebejo atitaikyti spalvyte-zodziu, daze puikiai, bet va-kirpimas..Jau po pirmo issiplovimo plaukai kaip nusiure, nelaiko formos. Tai nusprendziau pabandyti pas Jusu isgirtaja Sigute smile.gif
Atsakyti
sveiki, as turiu drauge, nesenai tapo kirpeja. Ji kerpa ir dazo namuose, tikrai gerai padaro, jei noresite isbandyti-parasykite man a.z.
Atsakyti
Viskas puiku Tony& Guy salone, tik va tos kainytes kandziojas... Ir apskritai - kai kirpykla senamiestyje, tai kazkaip atrodo, kad moki ne vien uz puiku kirpima+dazyma, bet uz vieta taip pat. As va turejau nebloga kirpeja Valeriju, kuris pradzioj dirbo eiliniam salone. O paskui persikele i Stikliu gatves Zoraza salona, tai ir kainos kilo, o ir (atsiprasau uz zodi) ispindejo zmogus. Nei pastangu isgirsti klienta nesulaukiau, nei elementaraus punktualumo (naglu veidu tau paskirtu laiku priima koki savo draugeli, o tu lauki valanda). Nu kur gi tu cia kirpsi eilinius, ne sou zvaigzdes, kai pas tave 69 danguje nares lankosi... :oh Kaip kazkas teisingai yra sakes, tik mazuma stilistu-kirpeju, sulauke sekmes, neissigimsta... Megstu teisingus zmones :sutinku
Atsakyti
nerandu,o gal dar ir neapkalbeta SIGITA VILCINSKIENE, meistre, anksciau dirbo Idzumi,dabar Pamenkalnio g. kirpykloje.
Ar kas lankesi pas ja?
ax.gif domina kirpimas ir dazymas. Pazistama ten lankosi,tai labai graziai atrodo,bet norisi daugiau vertinimu ax.gif
Atsakyti
Aš jau n kartų skaitau visas temas apie geriausius kirpėjus 4u.gif Ir labai daug yra išgirtas Micha, na manau aš pas jį bandysiu kirptis,nes jau plaukiukai, prarade bendrą vaizdą smile.gif tik mano plaukai banguoti ir jų daug, tai bijau kad kaina kuri yra 120 lt už kirpimą neišaugtų iki kokių 200 lt ...
Atsakyti
QUOTE(Giedruliuke @ 2009 10 02, 11:29)
Aš jau n kartų skaitau visas temas apie geriausius kirpėjus  4u.gif Ir labai daug yra išgirtas Micha, na manau aš pas jį bandysiu kirptis,nes jau plaukiukai, prarade bendrą vaizdą smile.gif tik mano plaukai banguoti ir jų daug, tai bijau kad kaina kuri yra 120 lt už kirpimą neišaugtų iki kokių 200 lt ...

na, bet jei gerai padarys, tai gal ir verta smile.gif nu bet nemanau, kad del banguotumo isauga kaina.. siaip as ir esu toia banguota, nu garbanojasi labai netvarkingai, ir dar kirpciuku man reik, nes ausksta kakta. tai dazniausiai bile iskarpo ir eik. nes nieko kitko nesugalvoja smile.gif gal zinot kas ar patys turit garbanotus palukus ir kirpciukus, kur moka elgtis su garbanotais plaukais?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2009 10 02, 13:05)
na, bet jei gerai padarys, tai gal ir verta smile.gif nu bet nemanau, kad del banguotumo isauga kaina.. siaip as ir esu toia banguota, nu garbanojasi labai netvarkingai, ir dar kirpciuku man reik, nes ausksta kakta. tai dazniausiai bile iskarpo ir eik. nes nieko kitko nesugalvoja smile.gif gal zinot kas ar patys turit garbanotus palukus ir kirpciukus, kur moka elgtis su garbanotais plaukais?smile.gif

Na aš jau išsiklausinėjau ir salone, tai sakė kaina 120 lt yra stabili ir nepriklauso, nuo plaukų kiekio,jų ilgumo ir t.t. Aš šiaip turiu savo kirpėję, bet augina leliuką, tai nelendu į akis, o be to kai ilgesnį laiką nekirpo , truputį sumažėjo ir meistriškumas smile.gif Dėl banguotų plaukų, tai puikiai suprantu...nes tikrai ne visi kirpėjai moka tvarkytis su jais...Pažiūrėsim, koks bus mano rezultatas po Michos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliuke @ 2009 10 02, 12:50)
Na aš jau išsiklausinėjau ir salone, tai sakė kaina 120 lt yra stabili ir nepriklauso, nuo plaukų kiekio,jų ilgumo ir t.t. Aš šiaip turiu savo kirpėję, bet augina leliuką, tai nelendu į akis, o be to kai ilgesnį laiką nekirpo , truputį sumažėjo ir meistriškumas smile.gif Dėl banguotų plaukų, tai puikiai suprantu...nes tikrai ne visi kirpėjai moka tvarkytis su jais...Pažiūrėsim, koks bus mano rezultatas po Michos smile.gif

lauksiu komentaru smile.gif
Atsakyti