Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia gero(-s) kirpejo(-s) Vilniuje

QUOTE(more more @ 2010 01 21, 09:16)
pasakysiu, kad mano plaukai trumpi ir juos nera lengva kirpti. Visiskai sutinku, kad ilgu plauku galus ir kirpcius nukirpti nera sudetinga, todel as taip pat nemokeciau simtu uz toki darba. Bet kai yra trumpas kirpimas, viskas keiciasi. Mane labai gerai visada nukirpdavo europos figaro ir abiejose simonose. Dabar kirpo tamsioji Olga ir tikrai labai profesionaliai tai atliko

Ar galėtumėt pakonkretinti kas Jus kirpo ir kiek mokėjot abiejose kirpyklose. Kur visgi labiau patiko.
Domiuosi nes mano plaukučiai taip pat trumpi ir akys nukreiptos būtent į šias kirpyklas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenochka @ 2010 01 23, 10:58)
Sveikos, merginos, skaitinejau, skaitinejau jusu komentarus, ir pagaliau ryzausi uzsirasyt pas ZYMUJI Michaila vasario 1 dienai smile.gif  Ilgai svarsciau pas ka eiti, bet pagaliau apsisprendziau, tikiuosi padarys mane grazia blush2.gif  ax.gif
Papildyta:
Gal dar kuri eisit pas ji pries mane, lauksiu atsiliepimu ax.gif

As ir galvojau, kad padarys grazia biggrin.gif , bet nieko ispudingo kirpimo nepadare, tiesiog kaip ir kirpdavausi pas eilines kirpejas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2010 01 24, 13:01)
As ir galvojau, kad padarys grazia  biggrin.gif , bet nieko ispudingo kirpimo nepadare, tiesiog kaip ir kirpdavausi pas eilines kirpejas smile.gif

nu kartais gal mes is tu kirpeju per daug norim biggrin.gif as ir einu, kerpuosi, ir vis galvoju, nu daba tai busiu grazi biggrin.gif o griztu vis tokia pati baisi biggrin.gif ba jie gi plastiniu operaciju nedaro smile.gif

na, bet kai paziuriu savo senus kirpimus, tai isvis nusisaut norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(orile @ 2010 01 24, 13:59)
Ar galėtumėt pakonkretinti kas Jus kirpo ir kiek mokėjot abiejose kirpyklose. Kur visgi labiau patiko.
Domiuosi nes mano plaukučiai taip pat trumpi ir akys nukreiptos būtent į šias kirpyklas  blush2.gif

europos figaro sesdavau pas bet kokia kirpeja, kuri tik laisva budavo. Niekada nenusivyliau, nebent kartais pati neispedavau, kad nemegstu nutrumpintu kirpciu. Nors tai yra smulkmena, po savaites kitos atauga tie keli mm. Simonoj pasilaiciuose labai stilingai nukirpo sita kirpeja http://www.simona.lt...tyvas/ieva.html., bet tai buvo pries pora metu. O juozapaviciaus simonoj dirba dvi olgos sviesi ir tamsi. Mane kirpo pastaroji, bet ir apie sviesiaja Olga girdejau labai geru atsiliepimu. Figaro apie 80 , o simonose apie 100 litu uz kirpima. Dazausi pati su goldwell, todel nesijaucia, kad per brangu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo more more: 24 sausio 2010 - 16:49
QUOTE(Bonbonke... @ 2010 01 23, 11:40)
sveikos  4u.gif gal galėtumėt parekomenduot neblogą kirpėją už kirpimą prašantį iki 70lt, kuriam nereikėtų pirštu baksnot ko tiksliai noriu?  blush2.gif žinau tik tiek, kad noriu pasikeist, o Jūsų išgirti meistrus kol kas man ne pagal kišenę  rolleyes.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 24, 14:47)
nu kartais gal mes is tu kirpeju per daug norim biggrin.gif as ir einu, kerpuosi, ir vis galvoju, nu daba tai busiu grazi biggrin.gif o griztu vis tokia pati baisi biggrin.gif ba jie gi plastiniu operaciju nedaro smile.gif

na, bet kai paziuriu savo senus kirpimus, tai isvis nusisaut norisi biggrin.gif

is tikruju pastebejau, kad jei pati tiksliai nezinau ko noriu ir nepaaiskinu savo noro kirpejui tai beveik visada padaro kazkaip ne taip (ir tai nepriklauso nuo sumoketos kainos). Ta prasme vykusiu improvizaciju su mano plaukais beveik nepasitaikydavo. Tai kazkaip dabar net geram meistrui bandau paaishkint kas man patiktu ir kas gerai atrodytu.
Atsakyti
QUOTE(mezzanine @ 2010 01 24, 12:08)
trumpinausi ten kirpcius pas tokia zemauge tamsia kirpeja. tai didesnio neatsakingumo dar niekur nesu maciusi. net neissukavo normaliai pries kirpdama (kaip pamate, taip ir nureze), nelygiai nukirpo  blink.gif

dekui kad perspejai 4u.gif pasizvalgysiu tada po kitus salonus biggrin.gif lauksim komentaru is Mishos klienciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, neseniai grįžau iš Mishos. Pirmiausia ką galiu pasakyti - jis ir toliau išlieka mano favoritu, manau kito meistro nebeieškosiu smile.gif Jau buvau pamiršus ką reiškia kirpėjo kėdėje jaustis saugiai, tikrai džiaugiuosi, kad vėl grįžau pas jį smile.gif) Naujas salonas žiauriai patiko -jaukus, toks šviesus, nu super smile.gif Dėl kirpimo, apkirpo beveik kaip ir norėjau, derinom kartu šukuoseną, pasiūlė savo nuomonę ir priejom bendrą išvadą smile.gif) rezultatu patenkinta smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ItGirl @ 2010 01 25, 20:17)

a kur foto?tongue.gif reikalaujam biggrin.gif

jauciu, as ir kada pas ji uzsirasyiu.. buvau jau pas Mindauga, reiks gal pas ji pabandyt g.gif
Atsakyti
pamirsau padaryti pries ir po, ka jau cia dabar ;DD
Atsakyti
QUOTE(ItGirl @ 2010 01 25, 20:17)
Na va, neseniai grįžau iš Mishos. Pirmiausia ką galiu pasakyti - jis ir toliau išlieka mano favoritu, manau kito meistro nebeieškosiu smile.gif Jau buvau pamiršus ką reiškia kirpėjo kėdėje jaustis saugiai, tikrai džiaugiuosi, kad vėl grįžau pas jį smile.gif) Naujas salonas žiauriai patiko -jaukus, toks šviesus, nu super smile.gif Dėl kirpimo, apkirpo beveik kaip ir norėjau, derinom kartu šukuoseną, pasiūlė savo nuomonę ir priejom bendrą išvadą smile.gif) rezultatu patenkinta smile.gif  thumbup.gif

thumbup.gif o as 1 karteliui pabegsiu nuo Mishos, nes noriu isbandyti Martyna is Tony & Guy. Jei Martynas nepatiks - vel grisiu pas Misha. Gal kas buvote pas Martyna, labai reikia atsiliepimu, nes uzsirasiau vasario 5 d.
Atsakyti
QUOTE(ItGirl @ 2010 01 25, 21:47)
pamirsau padaryti pries ir po, ka jau cia dabar ;DD

Nu va, o taip noretusi paziuret, nors tik PO bigsmile.gif Jau laukiu kito pirmadienio ir irgi eisiu pas ji smile.gif tik nelabai zinau, kur randasi ta valanciaus g. Beje, kiek mokejai?kirpaisi ir dazeisi???
Atsakyti
QUOTE(Lenochka @ 2010 01 25, 22:05)
Nu va, o taip noretusi paziuret, nors tik PO bigsmile.gif  Jau laukiu kito pirmadienio ir irgi eisiu pas ji smile.gif  tik nelabai zinau, kur randasi ta valanciaus g. Beje, kiek mokejai?kirpaisi ir dazeisi???

cia kur ant tauro kalno nauju namu kompleksas, tai viename is tu namu, lengvai randama tikrai smile.gif mokejau 110, nes tik kirpausi smile.gif
Atsakyti