Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia gero(-s) kirpejo(-s) Vilniuje

QUOTE(Bonbonke... @ 2010 01 23, 11:40)
sveikos  4u.gif gal galėtumėt parekomenduot neblogą kirpėją už kirpimą prašantį iki 70lt, kuriam nereikėtų pirštu baksnot ko tiksliai noriu?  blush2.gif žinau tik tiek, kad noriu pasikeist, o Jūsų išgirti meistrus kol kas man ne pagal kišenę  rolleyes.gif

yra tokia kirpykla www.dvor.lt

prasyk uzrasyti pas Povila. As uz trumpu plauku kirpima sumoku 70 Lt, bet sis zmogus tikrai ismano savo darba. Jis paklaus apie pageidavimus, bet gali ramiai atsakyti, kad pati nezinai ko nori, jis prie tokiu klienciu priprato wink.gif

Atsakyti
koia kaina pas Misha-kirpimas?
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2010 01 28, 20:56)
koia kaina pas Misha-kirpimas?

110 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ItGirl @ 2010 01 25, 23:15)
cia kur ant tauro kalno nauju namu kompleksas, tai viename is tu namu, lengvai randama tikrai smile.gif mokejau 110, nes tik kirpausi smile.gif

Gal plius minus darbo valandas pamenat? Savaitgali irgi tikriausiai dirba g.gif
Atsakyti
Sian skambinau en pakoregguot laika, tai klausiau iki keliu dirba, sake ivairiai,kaip pabaigia paskutini klienta, mazdaug iki8-9 smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
na ka, as galiu pasigirti, ir tuo paciu pagirti savo kirpeja www.laimiss.lt .. zinokit ne bet kam savo plaukus patiketi galiu.. kerpuosi ir dazausi pas ji jau 7 metai bigsmile.gif ir nieko geresnio tikrai dar neaptikau.. budavo tokiu momentu, kai uzsidegdavau kirptis, ar dazyti - o pas ji laiko laisvo nera, tai as tada pas kitus uzsirasau.. ir ka - rezultate - gryztu pas ji, ir sakau Jam, koks jis nepakartojamas wub.gif wub.gif wub.gif

jei kas dar ieskote - siulau apsilankyti, nes tikrai tikrai super meistras thumbup.gif thumbup.gif ir ne viena drauge paskui save nusitempiau mirksiukas.gif

beja, jis dirba Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j-vita: 29 sausio 2010 - 23:33
QUOTE(Liora @ 2010 01 26, 16:43)
yra tokia kirpykla www.dvor.lt

Labai jau nepatikimas pavadinimas šios kirpyklos rolleyes.gif

QUOTE(j-vita @ 2010 01 29, 23:32)
kerpuosi ir dazausi pas ji jau 7 metai  bigsmile.gif  ir nieko geresnio tikrai dar neaptikau..

Kokio ilgio jūsų plaukai ir kiek už kirpimą + dažymą mokat? ax.gif
Atsakyti
j-vita, pasirodykit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 01 30, 12:38)
Kokio ilgio jūsų plaukai ir kiek už kirpimą + dažymą mokat?  ax.gif

na, mano plaukai mazdaug sprindis nuo peciu zemyn.. o uz kirpima ir dazyma moku max 150 4u.gif

QUOTE(Victorious @ 2010 01 30, 13:06)
j-vita, pasirodykit  bigsmile.gif

oi, mielai, tik pasirodysiu antradieni, nes kaip tik einu ryte dazytis bigsmile.gif tai butinai butinai parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j-vita: 30 sausio 2010 - 22:31
QUOTE(jearmaine @ 2010 01 24, 03:07)
sveikos, perziurejau milijona temu apie kirpejus sitam forume, bet ganetinai mazai atsiliepimu radau apie Lina Zvirblyte, nors atrodo ji tokia pat garsi ir populiari kaip Rimdzius..tai patarkit man, ar verta pas ja eiti? as galvoju, kad ji man pagelbes, nes nezinau, ko noriu, pirma karta zadu dazyti plaukus..kiek mokat jai? ar dideles eiles dar siais kriziniais laikais?

Mano drauge pas ja buvo pora kartu,ji kirposi ir dazesi plaukus,bet liko nepatenkinta schmoll.gif
Atsakyti
galiu parodyti truputi senesne foto wink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(j-vita @ 2010 01 31, 13:27)
galiu parodyti truputi senesne foto ;)

tikrai labai grazi spalvyte :super o pas tave cia viena spalvyte dazyta ar sruogelemis?
Atsakyti