Įkraunama...
Įkraunama...

Krepšinio treniruotės merginoms Vilniuje

QUOTE(gogra @ 2010 03 22, 09:39)
Patiko su mumis tongue.gif
Čia kaip dauguma nuspręs, prašom visos pasisakyti šiuo klausimu mirksiukas.gif

Jo, labai, nori dar ir dar biggrin.gif tiksliau kol orai atšils, tada eis ant asfalto mėtyt smile.gif

O tu savo nuomonės neparašysi? smile.gif

Aš tai manau, kad mums pilnai pakanka vieno krepšio, kai tiek daug mūsų ten susirenka lotuliukas.gif nors aišku maloniau žaisti per visą aikštę, bet ar prilakstytume tiek, žaisdamos 3x3?
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 03 22, 08:50)
Jo, labai, nori dar ir dar biggrin.gif tiksliau kol orai atšils, tada eis ant asfalto mėtyt smile.gif

O tu savo nuomonės neparašysi? smile.gif

Aš tai manau, kad mums pilnai pakanka vieno krepšio, kai tiek daug mūsų ten susirenka  lotuliukas.gif  nors aišku maloniau žaisti per visą aikštę, bet ar prilakstytume tiek, žaisdamos 3x3?

Aš matyt būčiau padėjus paskutinį tašką šitoj diskusijoj lotuliukas.gif
O jeigu rimtai, tai manau, kad dar galim, kol mes pilną sąstatą surinksim mirksiukas.gif
Atsakyti

Kaip šiandien priešingos komandos trejetukas laikos mirksiukas.gif Pavejojom vakar gerai, turėtų skaudėt biggrin.gif
[/quote]

As tai gyva, bet skauda ir ta ir ana .... smile.gif bet jau laukiu sekamdienio smile.gif
As tai uz vaikinus thumbup.gif Pavargau ir prie vieno krepsio, o apie visa sale net baisu pagalvoti smile.gif
Atsakyti
As irgi nieko pries, kad vaikinams puse sales 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip smagiai pazaidziau si karta, nei padusau, nei per daug pavargau, nors lakstem pakankamai biggrin.gif
Laaabai laaabai noriu antro karto i savaite, man maza pasilakstymu viena karta i savaite..... Tikiuos greitu laiku atsilaisvins sale mum palankiu laiku doh.gif

Jei musu 10 susirinktu noreciau visos sales, bet jauciu to dar greitai nebus, tai vaikinai mielai lai zaidzia, gal koki karta vel nelyginis skaicius bus, suzaisim vel su jais mirksiukas.gif

Artika senai bematyta, lauksim kita karta, Loran sveik greiciau. Na gal jau si karta susirinksim visos.

Gogra kaip su saskaita, turi jau?

Atsakyti
QUOTE(gytulka @ 2010 03 22, 10:00)

Gogra kaip su saskaita, turi jau?

Neturiu schmoll.gif
Bet turiu preliminarius paskaičiavimus mėnesiui (kai su artika buvom pačioj pradžioj), šiaip manau, kad jie nieko nesiskirs.
Tai jeigu norit, galim sumest pas mane į sąskaitą.
O paskui jeigu trūks ar perdaug keliais litais bus, tai su kita sąskaita sulyginsim.
Čia kaip jums norisi. Jeigu turit pinigėlių dabar ir norit atsikratyt, tai galim tokį variantą padaryti.
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2010 03 22, 11:40)
Neturiu schmoll.gif
Bet turiu preliminarius paskaičiavimus mėnesiui (kai su artika buvom pačioj pradžioj), šiaip manau, kad jie nieko nesiskirs.
Tai jeigu norit, galim sumest pas mane į sąskaitą.
O paskui jeigu trūks ar perdaug keliais litais bus, tai su kita sąskaita sulyginsim.
Čia kaip jums norisi. Jeigu turit pinigėlių dabar ir norit atsikratyt, tai galim tokį variantą padaryti.

As esu tos nuomones, kad reikia pinigelius surinkti menesi i prieki. Susimoki ir ramu, o jau kas negali ateiti tai cia to ir problema, o paskui nezinosi kas kam gali saut i galva, lankau nelankau ir t.t.

Vistiek suma kaip supramtu vienam kartui apie 83 Lt, tai va renkam pinigus smile.gif
Tai jei gali Gogra paskaiciuok, po kiek iseina. As net siulyciau uz kova ir balandi is karto surinkt pinigus. Ka mano kiti?
Atsakyti
QUOTE(gytulka @ 2010 03 22, 12:51)
As esu tos nuomones, kad reikia pinigelius surinkti menesi i prieki. Susimoki ir ramu, o jau kas negali ateiti tai cia to ir problema, o paskui nezinosi kas kam gali saut i galva, lankau nelankau ir t.t.

Vistiek suma kaip supramtu vienam kartui apie 83 Lt, tai va renkam pinigus  smile.gif
Tai jei gali Gogra paskaiciuok, po kiek iseina. As net siulyciau uz kova ir balandi is karto surinkt pinigus. Ka mano kiti?

As už! Priskaičiuojam vaikinus ir mokam iš karto ir už balandį smile.gif
Atsakyti
Dėl kovo tai kaip ir aišku viskas...
Dėl balandžio tai nežinau, nes gal naujų atsiras.
O be to Loram kaip ir nesinorėtų skaičiuoti už kovą, tik nuo balandžio pridėti ją, ir nebent už vieną ateinantį kartą, jeigu ji planuoja būti.
Dėl savo draugės aš dar irgi kol kas negaliu pasakyt, tik vakare. Už tą vieną kartą aš užmesiu, jeigu ji sugalvos nebeiti.

Preliminariai tai gaunasi taip:
349.12+2.4 (banko atskaitymai)=351.52/2= po 175.76 berniukams ir mergaitėms už mėnesį.

tai už kovą aš priskaičiuočiau 8 mergaites - gytulka, vabaliauskienė, artika, LivingTheDream,pan, anastasia, zuigtis, gogra.
O už naujokes tada net nežinau, gal kokios keptos duonos kavinėj užsisakysim, arba kokio vandens nupirksiu. Ten gaunasi kažkur 5.5 lt už kartą. Arba grynais atneš ir pridėsim prie kito mėnesio sąskaitos.
Kaip jūs į tai?

tokiu atveju už kovą gautųsi mergaitėms po 21.97 Lt
Už balandį (priskaičiavus Loram ir maniškę (vakare pasakysiu, ar prisijungia toliau)) - po 17.58 Lt.

Dabar laukiu pasisakymų ir pastabų šiuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2010 03 22, 12:46)
Dėl kovo tai kaip ir aišku viskas...
Dėl balandžio tai nežinau, nes gal naujų atsiras.
O be to Loram kaip ir nesinorėtų skaičiuoti už kovą, tik nuo balandžio pridėti ją, ir nebent už vieną ateinantį kartą, jeigu ji planuoja būti.
Dėl savo draugės aš dar irgi kol kas negaliu pasakyt, tik vakare. Už tą vieną kartą aš užmesiu, jeigu ji sugalvos nebeiti.

Preliminariai tai gaunasi taip:
349.12+2.4 (banko atskaitymai)=351.52/2= po 175.76 berniukams ir mergaitėms už mėnesį.

tai už kovą aš priskaičiuočiau 8 mergaites - gytulka, vabaliauskienė, artika, LivingTheDream,pan, anastasia, zuigtis, gogra.
O už naujokes tada net nežinau, gal kokios keptos duonos kavinėj užsisakysim, arba kokio vandens nupirksiu. Ten gaunasi kažkur 5.5 lt už kartą. Arba grynais atneš ir pridėsim prie kito mėnesio sąskaitos.
Kaip jūs į tai?

tokiu atveju už kovą gautųsi mergaitėms po 21.97 Lt
Už balandį (priskaičiavus Loram ir maniškę (vakare pasakysiu, ar prisijungia toliau)) - po 17.58 Lt.

Dabar laukiu pasisakymų ir pastabų šiuo klausimu.

Gograi viskuom pritariu drinks_cheers.gif
Beja, savo saskaitele atsiusk ir ten viska kas butina.
Atsakyti
QUOTE(gytulka @ 2010 03 22, 12:14)
Gograi viskuom pritariu  drinks_cheers.gif
Beja, savo saskaitele atsiusk ir ten viska kas butina.

Kai sužinosiu draugės atsakymą, tada ir persiųsiu į AŽ duomenis ir nurodymus, arba vėlai vakare, arba rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Man viskas tinka. Laukiu sąskaitos nr smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vabalauskiene: 22 kovo 2010 - 13:11