Įkraunama...
Įkraunama...

Krepšinio treniruotės merginoms Vilniuje

Tikrai smugis svarbiausia - jau turim pavyzduka, kai ugiu maziausia zaideja daugiausia prie kasio kamuoliu atkovoja smile.gif zinom, kad jus mazosios arsios kaip velniuksciai smile.gif

Bet kokiu atveju, labai laukiam prisijungiancios!
Atsakyti
Empty, lįsk į šviesą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2010 03 23, 16:26)
Tikrai drąsiau F=ma mirksiukas.gif Nebijok, pavejosim mirksiukas.gif
O šiaip tai pamėgink, ateik, jeigu jau labai nepatiks, taigi nieks nevers eiti mirksiukas.gif

Gytulka, ir tu anksti rūkyt pradėjai tongue.gif Bet pasirodo, kad aš anksčiau, mano ūgis 165 mirksiukas.gif

Sąskaita pilnėja thumbup.gif Kaip čia dabar neišleist doh.gif

Rukyt zinok iki siol dar nebandziau, nu nors cigara po gimdymo teko patraukt kelis kart biggrin.gif

Nu tikrai maniau, kad as maziausia, ale pasimatuosim kai susitiksim, atrodei didesne uz mane smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gytulka: 23 kovo 2010 - 16:28
ojej, kiek čia prikalbėjot visko smile.gif Pritariu LIvingTheDream, kad mažiausios aršiausios smile.gif Aukščiausios tingi šokinėti... tikisi, kad pakels ranką ir sugriebs kamuolį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gytulka @ 2010 03 23, 16:26)
Rukyt zinok iki siol dar nebandziau, nu nors cigara po gimdymo teko patraukt kelis kart  biggrin.gif

Nu tikrai maniau, kad as maziausia, ale pasimatuosim kai susitiksim, atrodei didesne uz mane  smile.gif

pajuokavau gi mirksiukas.gif Patirtis tokia pati lotuliukas.gif

mano kedai su platforma tongue.gif
Atsakyti
as jau kaip kokia invalide jauciuos doh.gif ir atsitik Tu man taip, kad kai labai nori nesirgt - visada sergi.... sad.gif
vakar nakti dirbau, tai siandien vel su tempa guliu... ir krepsinis nuplauke, ir teatras... susinervavau.
Bet as vis tiek neatsisakau ketinimu! einu pinigelius pasiusiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2010 03 23, 19:09)
as jau kaip kokia invalide jauciuos  doh.gif  ir atsitik Tu man taip, kad kai labai nori nesirgt - visada sergi.... sad.gif
vakar nakti dirbau, tai siandien vel su tempa guliu... ir krepsinis nuplauke, ir teatras... susinervavau.
Bet as vis tiek neatsisakau ketinimu! einu pinigelius pasiusiu smile.gif

O kas per ligos puola? Gerklė?
Gal jau tau anbiotikai praverstų g.gif Nes toks ilgas sirgimas gali prie ko nors lėtinio privesti...
Atsakyti
Skambinau dėl Vėlykų, sakė nenukels verysad.gif nes jie nežino, ateis pirmadienį tie vaikai iš sporto mokyklos ar neateis, jų laikas, jų salė ir taškas. Teks eiti sekmadienį arba neeiti visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 03 24, 16:37)
Skambinau dėl Vėlykų, sakė nenukels  verysad.gif nes jie nežino, ateis pirmadienį tie vaikai iš sporto mokyklos ar neateis, jų laikas, jų salė ir taškas. Teks eiti sekmadienį arba neeiti visai  doh.gif

Na tada manes nebus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 03 24, 15:37)
Skambinau dėl Vėlykų, sakė nenukels  verysad.gif nes jie nežino, ateis pirmadienį tie vaikai iš sporto mokyklos ar neateis, jų laikas, jų salė ir taškas. Teks eiti sekmadienį arba neeiti visai  doh.gif

šiaip tai yra variantas nueiti kitą pirmadienį, kai jie žaidžia ir jų pačių paklausti. Ir viskas bus aišku.
Kas ten arčiau gyvena, gal galėtų užbėgt po darbo. Ir tik tada kalbėtis su valdžia.
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2010 03 25, 08:49)
šiaip tai yra variantas nueiti kitą pirmadienį, kai jie žaidžia ir jų pačių paklausti. Ir viskas bus aišku.
Kas ten arčiau gyvena, gal galėtų užbėgt po darbo. Ir tik tada kalbėtis su valdžia.

Gera mintis 4u.gif aš galėsiu nueiti
Atsakyti
Sveikos, ar priimtumet dar viena? Jei taip, gal bruksteltumet kaina, vieta ir laika (vieta, kaip supratau, Zirmunu gimnzija?), nes jums tai užtruktu minute blush2.gif , o man gerokai daugiau, kol pervaryciau visus 14 psl., aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo e.rugile: 25 kovo 2010 - 12:44