Žirmūnų gimnazija, sekmadieniais nuo 16 iki 17val. Kaina priklauso nuo žaidžiančiųjų skaičiaus. Vienas kartas apie 5Lt.
Papildyta:
oj, ir neparašiau, kad prašom! Manau, jog merginos neprieštaraus, jei prisijungsi.
QUOTE(e.rugile @ 2010 03 25, 12:43)
Sveikos, ar priimtumet dar viena? Jei taip, gal bruksteltumet kaina, vieta ir laika (vieta, kaip supratau, Zirmunu gimnzija?), nes jums tai užtruktu minute
, o man gerokai daugiau, kol pervaryciau visus 14 psl., aciu.

Sveika, junkis į kompaniją

Vieta - Žirmūnų gimnazija. Laikas - sekmadienį nuo 16-17 val. Renkames geras 15 min anksčiau.
Kaina - valanda apie 80 lt (su dušais). Nešildymo sezonu turėtų truputį mažesnė kaina būti, gal apie 70 lt/val. Bet kol kas dar salę dalinamės su berniukais, tai mums lieka pusė kainos. Dar balandį dalinsimės, o paskui matysim. O paskui kiekvienai mergaitei kiek gaunasi, tai jau priklauso, nuo mūsų skaičiaus.
Kai tik atsiras galimybė pasikeisti laiką į geresnį, bandysim tai padaryti

Tai tiek žinių.
Kai apsispręsi pranešk savo sprendimą. Atsiųsiu savo tel.nr.
Kur ta Žirmūnų gimnazija? Gal koks žinomas objektas netoli? Kiek žmonių apytiksliai susrienka? Šį sekmadienį veiksmas vyks? Ačiū.
QUOTE(aisvyde @ 2010 03 25, 16:25)
Kur ta Žirmūnų gimnazija? Gal koks žinomas objektas netoli? Kiek žmonių apytiksliai susrienka? Šį sekmadienį veiksmas vyks? Ačiū.
Susirinkdavom apie 7, dabar manau jau bus daugiau, vis daugiau jungiasi i foruma.
Zinomas objektas netoli tos gimnazijos bus Banginis, Hiper Rimi. Kitoje Rimi gatves puseje gylumoje tarp gyvenamuju namu.
Sekmadieni zinoma renkames kaip visada pries keturias. Nepamirskit, kad laikrodi is sestadienio i sekmadienio nakti sukam i prieki.

QUOTE(vabalauskiene @ 2010 03 25, 14:11)
Žirmūnų gimnazija, sekmadieniais nuo 16 iki 17val. Kaina priklauso nuo žaidžiančiųjų skaičiaus. Vienas kartas apie 5Lt.
Papildyta:
oj, ir neparašiau, kad prašom! Manau, jog merginos neprieštaraus, jei prisijungsi.
Papildyta:
QUOTE(gogra @ 2010 03 25, 14:15)
Sveika, junkis į kompaniją
Vieta - Žirmūnų gimnazija. Laikas - sekmadienį nuo 16-17 val. Renkames geras 15 min anksčiau.
Kaina - valanda apie 80 lt (su dušais). Nešildymo sezonu turėtų truputį mažesnė kaina būti, gal apie 70 lt/val. Bet kol kas dar salę dalinamės su berniukais, tai mums lieka pusė kainos. Dar balandį dalinsimės, o paskui matysim. O paskui kiekvienai mergaitei kiek gaunasi, tai jau priklauso, nuo mūsų skaičiaus.
Tai tiek žinių.

Tai tiek žinių.
Valio:) Renkates kazkur 15.45? Tai galiu tiesiog atvaziuoti ar pries tai pasiskambinti reikia, atsiusk prasau savo tel nr. Oi, sportines aprangos nesu turejus nuo mokyklos laiku.
Kuri iš mūsų nagliausia?
Reiks, kad ryt paskambintumėte ir išsireikalautumėte, kad leistų perkelti į pirmadienį, nes jei man atsakys, aš ir pasiduosiu iškart
Kuri apsiimsit ir nebijosit pazysti jeigu kas?
Šiaip pagaliau man dašuto, kad vėlykos ir treneriams vėlykos, tai tikrai nevyks ten jokia treniruotė, nepaisant to, vaikai per atostogas treniruojasi ar ne. Bet vistiek nueisiu šiandien apsidairysiu

Šiaip pagaliau man dašuto, kad vėlykos ir treneriams vėlykos, tai tikrai nevyks ten jokia treniruotė, nepaisant to, vaikai per atostogas treniruojasi ar ne. Bet vistiek nueisiu šiandien apsidairysiu

Nu va. Neradau aš tos trenerės. Šiandien ji apjungė abi savo grupes į vieną ir turėjo tik vieną treniruotę į kurią aš nespėjau
Tai arba reikia, kad kuri nors nuvažiuotumėt anksčiau (t.y. nuo 15.30 iki 17 val ji būna kasdien) arba ieškoti kitų būdų kaip išsiaiškinti kas ten kaip ten arba nesiaiškinti išvis ir eiti kitą pirmadienį

QUOTE(Zuiqtis @ 2010 03 29, 17:31)
Nu va. Neradau aš tos trenerės. Šiandien ji apjungė abi savo grupes į vieną ir turėjo tik vieną treniruotę į kurią aš nespėjau
Tai arba reikia, kad kuri nors nuvažiuotumėt anksčiau (t.y. nuo 15.30 iki 17 val ji būna kasdien) arba ieškoti kitų būdų kaip išsiaiškinti kas ten kaip ten arba nesiaiškinti išvis ir eiti kitą pirmadienį 

Nu jo, aišku, kad niekas neaišku...
Aš tai niekaip atvažiuoti negaliu, mano vaikai dar sergantys, o ir aš pati be savo mašinytės dar.
Gal dar kažkas pasisiūlys, palaukiam.
Šiaip gaila, kad nepaėmėm budinčio telefono nr. Gal užtektų jam pasiskambinti ir gražiai paprašyti, kad jis paklaustų tos trenerės.
QUOTE(gogra @ 2010 03 29, 19:09)
Nu jo, aišku, kad niekas neaišku...
Kas neaišku?

Dar turiu tos krepšinio mokyklos telefoną, galima skambinti ir klausti ar jų treneriai dirba per šventes

As isvykstu ryt anksti ir begrisiu i Vilniu tik kita pirmadieni, tad nueiti negaliu. Seksiu foruma, jei pavyktu nukelt i pirmadieni pasistengsiu grizt laiku. Jei derinsit laika, tai prasymas kuo veliau

Šį kartą praleisiu. Pasitempiau čiurnos raiščius. Skauda. Ištino mano koja ir dar mėlynę turiu, tai pailsinsiu aš ją. Gražių švenčių visoms!
QUOTE(vabalauskiene @ 2010 03 30, 08:25)
Šį kartą praleisiu. Pasitempiau čiurnos raiščius. Skauda. Ištino mano koja ir dar mėlynę turiu, tai pailsinsiu aš ją. Gražių švenčių visoms!
Paeini? Sveik