Įkraunama...
Įkraunama...

Krepšinio treniruotės merginoms Vilniuje

QUOTE(vabalauskiene @ 2010 04 29, 12:36)
Tai tu ateik geguzes 4d. 18.30. Ir sale, ir mus pamatysi smile.gif Is karto ir pazaisi smile.gif

Aha, kaip paprsastai viskas skamba biggrin.gif Aš žaidusi dar mokyklos laikais, t.y. daugiau nei prieš 12m rolleyes.gif O kai jūs visos?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 04 29, 14:26)
Aha, kaip paprsastai viskas skamba biggrin.gif Aš žaidusi dar mokyklos laikais, t.y. daugiau nei prieš 12m rolleyes.gif O kai jūs visos?

Įvairiai smile.gif bandom prisiminti, kas ką mokėjo, savo malonumui pazaisti smile.gif Drąsiau!
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 04 29, 12:26)

Aš taip pat mirksiukas.gif
Čia dauguma tokių, taip kad drąsiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2010 04 29, 13:37)
Aš taip pat mirksiukas.gif
Čia dauguma tokių, taip kad drąsiau mirksiukas.gif

Nu viskas, 4d. atvažiuosiu, nieko neprižadu bet pasižiūrėti juk galima jo biggrin.gif O toje mokykloje kaip rasti salę galite parašyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 04 29, 12:39)
Nu viskas, 4d. atvažiuosiu, nieko neprižadu bet pasižiūrėti juk galima jo biggrin.gif O toje mokykloje kaip rasti salę galite parašyti? 4u.gif

Tik įėjus pro pagrindines duris, po kaire puse.
Atsinešk aprangą ir dušui reikalingus reikmenis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2010 04 29, 13:57)
Tik įėjus pro pagrindines duris, po kaire puse.
Atsinešk aprangą ir dušui reikalingus reikmenis mirksiukas.gif

Tai jau turiu suprasti kad teks žaisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 04 29, 14:09)
Tai jau turiu suprasti kad teks žaisti biggrin.gif

Sveika prisijungusi,

lengviau apsispresti bus kai pazaisi, beto musu kiek pradejo nuo pradziu tiek ir zaidzia niekas neatkrito, tai jei megai sia sporto saka ir noro palakstyt turi, turetu patikt ax.gif

Atsakyti
QUOTE(gytulka @ 2010 04 29, 18:05)
Sveika prisijungusi,

lengviau apsispresti bus kai pazaisi, beto musu kiek pradejo nuo pradziu tiek ir zaidzia niekas neatkrito, tai jei megai sia sporto saka ir noro palakstyt turi, turetu patikt  ax.gif

Nu jei išdrįsiu antradienį atvažiuoti tai gal ir pasiliksiu smile.gif
Atsakyti
Ir kaip merginos jauciasi po vakar?

As jauciuos taip lyg kas mane vakar butu muses, prisipazinkit kas? biggrin.gif Skauda visus sonus, keleta melyniu aptikau... bet laukiu nesulaukiu kito antradienio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gytulka @ 2010 05 05, 11:59)

As jauciuos taip lyg kas mane vakar butu muses, prisipazinkit kas?  biggrin.gif  Skauda visus sonus, keleta melyniu aptikau... bet laukiu nesulaukiu kito antradienio  ax.gif

As tai tik ant kojų pajaučiau, kad vakar gerai palakstėm, nešiau vaikus iš antro aukšto, tai kaip medinės lotuliukas.gif

ernesin, tai ko neišdrįsai?

Loram, ką tu galvoji toliau daryti? Mačiau, kad skaitei, bet nepasisakai nieko g.gif

Atsakyti
QUOTE(gytulka @ 2010 05 05, 12:59)

As jauciuos taip lyg kas mane vakar butu muses, prisipazinkit kas?  biggrin.gif  Skauda visus sonus, keleta melyniu aptikau... bet laukiu nesulaukiu kito antradienio  ax.gif

aš irgi su mėlynėm ir patinimais unsure.gif jei ir toliau taip žaisim, tai vasarą bus baisu žmonėms pasirodyt lotuliukas.gif

bet gerai vakar pažaidėm thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi skauda kojas drinks_cheers.gif
Atsakyti