Įkraunama...
Įkraunama...

Krepšinio treniruotės merginoms Vilniuje

Paguodet, nors ne as viena tokia invalide siandiena biggrin.gif , nzn kaip reiks vaika iki gimnastikos nuvest, vaikstau koju per kelenus nelankstydama, senai taip bera buve...
Atsakyti
Taikliai pasakė kažkuri - kojos medinės biggrin.gif
Atsakyti
keistai, o man visai nieko buvo po zaidimo...

tiesa dabar melyniu prisidariau - sestadieni du kartus baidare skendo, tarp rastu visokiu, na ir as su ja kartu :DDDD po antro baidos istraukimo ant koju nebepastovejau - kryzium guliau :DDD gerai, kad padejo mums issitraukt- dviese nebutume pajege smile.gif

uztat prasom nesistebet kad visa melyna siandien busiu ir manes labai neskriaust :DDDD

Negaliu sulaukt darbo pabaigos!!! cool.gif

Atsakyti
QUOTE(LivingTheDream @ 2010 05 11, 15:24)

tiesa dabar melyniu prisidariau - sestadieni du kartus baidare skendo, tarp rastu visokiu, na ir as su ja kartu :DDDD po antro baidos istraukimo ant koju nebepastovejau - kryzium guliau :DDD gerai, kad padejo mums issitraukt- dviese nebutume pajege smile.gif

uztat prasom nesistebet kad visa melyna siandien busiu ir manes labai neskriaust :DDDD

Negaliu sulaukt darbo pabaigos!!!  cool.gif

Susitarėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LivingTheDream @ 2010 05 11, 13:24)

Vadinasi, mažai lakstei, teks šiandien daugiau palakstyti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
isiunciau visoms saskaiteles uz geguze, tik e.rugilei ne, jeigu skaitysi, tai parasyk man i telefona savo kontaktus. Tu juk turi mano numeri.

Tai tiek ziniu
Beje, aš jau šįryt atidariau maudynių sezona thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2010 05 19, 09:18)

kaip fainiai thumbup.gif
Atsakyti
Saunuole!!! thumbup.gif
Ypac, kaip asiziurejus pro langa lyst i vandeni nesinori !!!
As esu virtus pora kart is baidares, bet normaliai pasiplaukiojimus tikiuosi si savaitgali atidaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LivingTheDream @ 2010 05 19, 09:12)
Saunuole!!!  thumbup.gif
Ypac, kaip asiziurejus pro langa lyst i vandeni nesinori !!!
As esu virtus pora kart is baidares, bet normaliai pasiplaukiojimus tikiuosi si savaitgali atidaryti smile.gif

Maniau, kad aš neišdrįsiu, bet galvoju, bet prasibėgsiu iki ežero, o kai pamačiau, kad ežeras net garuoja, tai nebesusilaikiau, savijauta tai labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu gogra atidarius maudymosi sezona, saunuole!

Pinigelius pervedziau!
Manau, kad del tos saskaitos reik palaukti kito men., ne musu cia klaida, lai patys ir narpliojas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2010 05 19, 09:18)
Tai tiek ziniu

Brrr. Gi šalta biggrin.gif

QUOTE(gytulka @ 2010 05 19, 11:34)
Pinigelius pervedziau!
Manau, kad del tos saskaitos reik palaukti kito men., ne musu cia klaida, lai patys ir narpliojas  doh.gif

Aš irgi pervedžiau. Ir dėl sąskaitos pritariu.

P.S. tavo panelė thumbup.gif dažniau atsivesk biggrin.gif
Atsakyti
P.S. tavo panelė thumbup.gif dažniau atsivesk biggrin.gif
[/quote]

Cia neisvengiamas dalykas, teks atsivest, neturiu kur palikti kartais. O jai tai labai patiktu, ji tokia norinti visur dalyvaut...
Atsakyti