Įkraunama...
Įkraunama...

Krepšinio treniruotės merginoms Vilniuje

Na šiandien aš jau pasiruošus mirksiukas.gif
Kas su manim?
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2010 08 31, 10:18)
Na šiandien aš jau pasiruošus mirksiukas.gif
Kas su manim?

Labas, jei niekas nepasikeis tureciau but ir as siandiena pagaliau...
Atsakyti
QUOTE(gytulka @ 2010 08 31, 10:39)
Labas, jei niekas nepasikeis tureciau but ir as siandiena pagaliau...

Na smagu thumbup.gif

Šiandien aš du vyriškius atsivesiu: savo ir draugelkos (nes ji sirguliuoja), tai tikiuos netrukdys. Įtariu dar tiek nesusirinks, kad per visą aikštę pažaist...
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2010 08 31, 12:10)
Na smagu  thumbup.gif

Šiandien aš du vyriškius atsivesiu: savo ir draugelkos (nes ji sirguliuoja), tai tikiuos netrukdys. Įtariu dar tiek nesusirinks, kad per visą aikštę pažaist...

Per visa sale zaisti as dar nenoreciau kojyte nera dar tokia tvirta dideliam kruviui.
O kelinta renkames 18.00 ar 18.30?
Atsakyti
Sveikos,
ir as jau grizau po ilgu atostogu smile.gif planuoju siandien but smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gytulka @ 2010 08 31, 11:52)
Per visa sale zaisti as dar nenoreciau kojyte nera dar tokia tvirta dideliam kruviui.
O kelinta renkames 18.00 ar 18.30?

18 val

Artika, nu tu tai jau tikrai buvai prapuolus 4u.gif
Atsakyti
aš ateisiu
Atsakyti
Pan parašė SMS dėl laiko, tai matyt ir ji bus thumbup.gif
Atsakyti
Na ką vasara baigės, su rudenėliu 4u.gif
O kam aktualu - su rugsėjo 1-ąja 4u.gif

Taigi nuo kitos savaitės renkamės įprastu laiku - antradieniais 18:30 - 20 val.

Vakar sąskaitėlę gavau už rugpjūčio mėnesį, o kadangi suma nesikeičia - taigi perveskite tiek pat kaip ir už liepą. Atskirai AŽ neberašysiu mirksiukas.gif

iki susimatymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2010 09 01, 15:08)
Na ką vasara baigės, su rudenėliu 4u.gif
O kam aktualu - su rugsėjo 1-ąja 4u.gif

Taigi nuo kitos savaitės renkamės įprastu laiku - antradieniais 18:30 - 20 val.

Vakar sąskaitėlę gavau už rugpjūčio mėnesį, o kadangi suma nesikeičia - taigi perveskite tiek pat kaip ir už liepą. Atskirai AŽ neberašysiu mirksiukas.gif

iki susimatymo mirksiukas.gif

Dėl grafiko gogra nieko dar šiandiena nesužinojau, geriausiu atveju sužinosiu šeštadienį. Kaži nebus per vėlu keisti?
Atsakyti
QUOTE(gytulka @ 2010 09 01, 19:16)
Dėl grafiko gogra nieko dar šiandiena nesužinojau, geriausiu atveju sužinosiu šeštadienį. Kaži nebus per vėlu keisti?

Sveika, man dabar skambino mokyklos direktorius, pirmadienį bus susirinkimas dėl salės. Reikia būtinai dalyvauti, nes kitaip galim prarasti laiką. O dėl keitimo, tai ką aš žinau, jeigu bus dar laisva kita diena, tai gal problemų nesudarys, bet įtariu, kad jau norinčių atsirado daugiau.

Mergaitės, gal kažkas gali vietoj manęs nueiti, nes aš negaliu pirmadienį 18 val. Aš direktoriui sakiau, tai jis sakė, kad gali kitas žmogus atstovauti.
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2010 09 02, 10:03)
Sveika, man dabar skambino mokyklos direktorius, pirmadienį bus susirinkimas dėl salės. Reikia būtinai dalyvauti, nes kitaip galim prarasti laiką. O dėl keitimo, tai ką aš žinau, jeigu bus dar laisva kita diena, tai gal problemų nesudarys, bet įtariu, kad jau norinčių atsirado daugiau.

Mergaitės, gal kažkas gali vietoj manęs nueiti, nes aš negaliu pirmadienį 18 val. Aš direktoriui sakiau, tai jis sakė, kad gali kitas žmogus atstovauti.

Pagaliau suzinojau dukters grafika, pirmadieniai, antradieniais ir sestadieniais nuo 6 val., taigi teks greiciausiai atsisveikinti su krepsiniu schmoll.gif
Atsakyti