Įkraunama...
Įkraunama...

Krepšinio treniruotės merginoms Vilniuje

QUOTE(Zuiqtis @ 2010 09 07, 11:11)
neapsisprendžiu vis ką daryt  biggrin.gif  žaist ar žiūrėt  g.gif

Zaist, o per pertraukeles begt i budetojo kambareli pasidometi rezultato ir pasirgti biggrin.gif
Atsakyti
Aš susikroviau aprangą 4u.gif Atvarysiu, pagalvojau, kad pas budintį pabaigą pažiūrėsim tongue.gif
Atsakyti
as irgi busiu smile.gif
Atsakyti
Aš visgi neateisiu smile.gif

Justina rašė, kad jos taip pat nebus.
Atsakyti
Na tai ar zaidet ar pas budetoja kambareli prasedejot?

Su pergale! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gytulka @ 2010 09 07, 19:16)
Na tai ar zaidet ar pas budetoja kambareli prasedejot?
Su pergale!  thumbup.gif

Žaidėm, tiesą sakant visai smagiai. 2*2, taigi neblogai išsikrovėm, mergaitės paduso tongue.gif
Labai fainas budėtojas buvo, tai per pertraukėles užsukdavom pažiūrėti, ir pabaigą pažiūrėjom... O po dušų dar nustebino, buvo padaręs mums mėtų arbatos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2010 09 08, 09:47)
Žaidėm, tiesą sakant visai smagiai. 2*2

tai gerai, kad ir neatėjau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! wink.gif

Pasiskaitinėjau užvestą temą. Labai susidomėjau, ir norėčiau prie Jūsų prisijungti. Tik klausimas - ar dar yra laisvų vietų? smile.gif
Labai lauksiu informacijos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgilka @ 2010 09 09, 15:47)
Sveikos merginos! wink.gif

Pasiskaitinėjau užvestą temą. Labai susidomėjau, ir norėčiau prie Jūsų prisijungti. Tik klausimas - ar dar yra laisvų vietų?  smile.gif
Labai lauksiu informacijos. smile.gif

Prašom jungtis, mūsų yra 11, bet visos vienu kartu praktiškai nesusirenka, taigi papildymas visai reikalingas mirksiukas.gif
Atsakyti
Su pergaleeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Manau, buvom verti antros vietos, duokit čia tuos turkus:)))))
Atsakyti
QUOTE(Sabonis @ 2010 09 13, 07:17)
Su pergaleeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Manau, buvom verti antros vietos, duokit čia tuos turkus:)))))

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Kas šiandien renkasi?

Aš būsiu, tik galiu pavėluoti mirksiukas.gif
Atsakyti