Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kurio amžiaus pradėjo bijot svetimų

QUOTE(erika_daug @ 2012 04 29, 18:33)
na mews jau virš 9 mėnesiu ir kol kas svetimų nebijojom. Pas visus eina ant ranjų, visiems šypsosi blush2.gif  4u.gif

Pas mhs bijo kai kuriu zmoniu..o siaip drasus esame..
Tik kai kuriu nepripazistame..nors tu ka..
Atsakyti
Mano sūneliui buvo 3,5 mėn. kai jį aplankė jo dėdė ir močiutė (jie lankėsi reguliariai kas 1-2 sav.) Dėdė paėmė jį ant rankų ir aš pirmą sykį išvydau nukabintą lupą ir verkimą su ašarom blink.gif po to verkė ir pamatęs močiutę...Galbūt įtakojo ir tai, kad jis buvo nesenai atsikėlęs.. Žodžiu, jau puikiai skiria kur tėveliai, o kur svetimi, nors ir savi ax.gif
Atsakyti
Maniškis šešių mėnesių būdamas verkia paimtas svetimų (senelių ar draugų, kuriuos mato rečiau)...
Atsakyti
Mano sunus pradejo skirti savus nuo svetimu budamas kazkur 3-ju menesiu. Pvz, atejo sveciai aplankyti musu, pradejo kalbinti vaika, o jis tik glaudesi arciau manes, tada pakabino lupa ir i asaras... Tas pats buvo su seneliu, kai ilgai nemate.
Bet siaip stengiames sunu pratinti prie zmoniu, kad nebutu paskiau bailutis. Mielai leidziam kitiems palaikyti ant ranku smile.gif
Atsakyti
Maniškiai nė vienas nebijojo žmonių nes mes su vyru iš didelių šeimų, dažnai važiuodavom į svečius.
Atsakyti
Sunus mano nebijojo zmoniu. O dukryte nuo 6 men labai atsirenka pas ka eiti o pas ka ne. Bet kai apsipranta, po keliu valandu gali paimti visi
Atsakyti
Apie 6 men pradejo bijoti ir dar dabar bijo blush2.gif
Atsakyti
mūsų pupa svetimų pradėjo bijoti nuo 4 mėn, dabar dažniau matytus veidus atpažįsta ir nebebijo. o į svetimus labai įtariai žiūri.
Atsakyti
Dabar jau pradeda bijoti svetimų,o mano mažylei 11 mėn 4u.gif
Atsakyti
Mano dukryte pradejo bijoti svetimu kazkur 5.5men, dabar 6men, dar tebebijo... Nereikia net ant ranku imti, uztenka nueiti i svetimus namus ar kad pakalbintu ilgiau nematytas zmogus - lupa patempta ir i asaras, kartais buna netgi tokios isterijos, sunku nuraminti. Laukiu kada jau nebebijos smile.gif
Atsakyti
Maniskis drasus. Retai kada verkia. O ir jau matau nepatinka zmones tai neima ant ranku tada. Praeina koks pusvalandis ir visi saviakai pasidaro mirksiukas.gif

o pirma karta kai buvo 4.5 men. taip netiketai giminaite paeme ir jis apsiverke. tada mums sis reiskinys buvo naujove dar bigsmile.gif
Atsakyti
Maniškiui 8 mėn ir jau pradeda bijoti svetimų. Apie vienus senelius net nekalbu, tik pamato, iš kart ašarų pakalnės verysad.gif
Atsakyti