Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kurio amžiaus pradėjo bijot svetimų

nuo 5,5 men, bet kiek domejausi tai normalu, nes atsiranda baimes jausmas
Atsakyti
Mano mazajai beveik 9men. niekada nebijojo svetimu blink.gif . kaip tik, tik dziaugiasi jei kas paima ant ranku ar pakalbina. Bet kazkaip keistai buna, kad kai kurie zmones jai nesukelia jokio susidomejimo tai ji net demesio i juos nekreipia, tiesiog ignoruoja jei ja pakalbina g.gif
Atsakyti
Maniskis 9 men ir pries pora savaiciu pradejo bijoti svetimu. Nors ir prisiliesti nesileidzia bet su dideliu susizavejimu stebi blondines nes mes abu su vyru tamsus. Suns vakar irgi issigando nors katinas juoka sukele. Idomu tai kad paskutini karta katina ir jo seimininke mate pries menesi ir i abu vakar labai ramiai reagavo. Ar gali buti kad tiek ilgai prisimintu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keliautoja: 21 balandžio 2011 - 21:27
Nuo pusmečio svetimų nebeprisileidžia
Atsakyti
7-8 menesio, bet nevisada,kai buna daugiau nei 2 zmones,o jei dar jie vyrai - tai i asaras doh.gif
Atsakyti
Mano maze pradejo bijoti svetimu nuo 5 menesiu. Taciau ji bijo tik tada kai pradeda su ja bendrauti arba ima ant ranku. Gyvenam uzsienyje, senelei buvo atvyke kai maze tik gime. Dabar vyksim atostogu pas senelius kai bus 10 menesiu, tai labai pergyvenu, kad bijos seneliu ir nesileis imama ant ranku. Dabar mums 6 men.
Atsakyti
Mano maziulis svetimu is viso nebijo. Iki 8,5 men. laisvai galedavo buti su visais zmonemis, dabar tai jau reikalauja, kad butinai buciau tame paciame kambaryje. Gali pas ka nors kita buti ant ranku, bet mamyte butinai turi matyti wub.gif
Atsakyti
Mano dukriukui 4men ir ji bijo svetimu unsure.gif Bet manau su laiku tai praeina g.gif ax.gif
Atsakyti
dar tik 5 men., tai kol kas nebijo
Atsakyti
Nuo 6 menesiuku. Dabar mums 7 men. Tik pamato,kad svetimas tiesia rankas,tai paraudonuoja ,kaip burokas,lupas patempia ir i dudas lotuliukas.gif
Atsakyti
nebijo visai 4u.gif
Atsakyti
Nuo 4 menesiu pradejo bijoti net dieduku. Nors kartais buna isimciu - kai atvaziuojame i svecius ir is kart jos nekrapstom is vezimo ir kuri laika neduodam kitiems, tai buna ir visai normaliai laika praleidziam. O buna, kad tenka neapsikentus verkimo apsisukt ir vaziuot namo sad.gif
Atsakyti