Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kurio amžiaus pradėjo bijot svetimų

mums dabar 3 men ir 21 d ir jau labai bijo svetimu. Paima mociute ant ranku tai kazkoks kosmaras, arodo bauba pamate, spiegia net melyna smile.gif
Atsakyti
Penkiu menesiu pradejo bijoti svetimu. Bet tik tada, kai paliekama kambaryje viena su nepazystamais. Kai mama salia, betkas gali nesioti, kalbinti, svarbiausia akies krasteliu mama matyti ar bent girdeti
Atsakyti
maniškis po pusės metų pradėjo bijot tongue.gif
Atsakyti
Maniškė bijojo tik vienintelio žmogaus- anytos biggrin.gif nežinau, gal kad ji storuliukė ir dar juodais plaukais.. bet dabar jau ta baimė praėjus.. 8 mėn. mums jau, su svetimais puikiai sutaria (tikiuosi niekas ir nepasikeis) ax.gif
Atsakyti
Labai keista, bet mano mazulis nebijo svetimu visiskai.. Jam beveik 7 men, bet jei ji paima svetimas jis sypsosi, krykstauja. thumbup.gif Idomu veliau ar nebus taip, kad bijoti prades? g.gif
Atsakyti
O mano mažylis pradėjo svetimu bijot nuo 8 mėn. Net jei jis pas mane ant rankų visvien bijo, aišku į skirtingus žmones skirtingai reaguoja. ypač jei dar ne namie, o kur į svečius nuvažiuojam, tai vaiko atpažint neįmanoma: siegia zyzia, verkia taip graudžiai, kad sunku nuramint, o kai tik į mašiną įsėdam namo važiuot, staiga nurimsta, šypsosi, kalba ( sava kalba) smile.gif Apskritai vaikas nuo 8 mėn. labai baikštus pasidarė, jei aš ar vyras staiga nusijuokiam, žiūrėk, jis jau spiegia, ar garsiau ką nors pasakom - krūpteli ir klykia nesavu balsu. Tai dabar kalbam tyliai smile.gif , tikiuosi greit išaugs savo baimes
Atsakyti
Pradejo pazint ir bijot svetimu nuo 4,5 men. Pirmiausia ilgai isisziuri, kas per veidas, nuskanuoja savo galvelej, jei kazkas ne taip, pradeda verkt, bet taip gailiai, kad iskart aisku pasidaro, kad bijo, o ne kaprizai...
Atsakyti
Ryskesnis bijojimas prasidejo apie 8 men., kai nieko neprisileisdavo, galvojau, bus nedrasus vaikas, bet apie 1m5 eme draseti. Dabar nebijo, o priesingai, kalbina, kavinej iseidamas padavejui i akis 3kart aciu ir viso gero pasakys, o taksistui adresa thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuke: 08 gegužės 2010 - 08:14
Musu mergaite savus nuo svetimu pradejo skirti lygiai nuo dvieju menesiu, kai vaziavom skiepytis. Tada skiepijomes nuo roto viruso ir sesele girde svirkstuku vaistus. Tada pradejo klykti siaubingai, bet mes nesupratom del ko. Kita diena vaziavom pas senelius,ten taippat klyke, kol issekus uzmigo. O mes dar nesupratom kodel, galvojom gal nuo skiepo koks salutinis poveikis. Uz keliu dienu atvaziavo mano sesuo su dukryte 7 m. Mergaite ja pakalbino ir ji pradejo vel klykti siaubingai. Tada jau ir supratau viska. Triju menesiu dar vaziavom pas gydytoja, ten irgi klyke, tai gydytoja pasake, kad tikrai ne del svetimu, nes tokio amziaus vaikai dar neskiria savu nuo svetimu. Bet pamate, kad kai tik pasitraukia mergaite apsiramina. Liko nustebus smile.gif Nuo to laiko visur klykdavo, bijodavo visu zmoniu. Nusiramindavo tik kai issekus uzmigdavo, niekaip neidavo nuraminti. Ir supdavau ir dainuodavau, zodziu kosmaras budavo. Dabar mums 1m ir 3 men. Lauke niekas negali pakalbinti nes pradeda rekti. Tik pas senelius jau sypsosi, bet ant ranku paimama nesileidzia.
Taiva, laukiam kada isaugs, nes neramu kaip bus su darzeliu.
Atsakyti
6men.smile.gif
Atsakyti
Maniskiui jau 9men,bet dar nebuvo to laikotarpio,kad bijotu svetimu,jis visuomet visiems sypsosi kalbinamas, o ypac moterims smile.gif
Atsakyti
Mano mažoji šiandien manęs nepažino išėjusios iš vonios su rankšluosčiu ant galvos biggrin.gif , nusisuko ir pravirko pakalbinta. Reiškia 5,5 mėn, pradėjo bijoti. O gal aš baisiai atrodžiau blush2.gif ?
Atsakyti