4 MEN

Maniskis tai nuo ~ 9 men pradejo bijoti svetimu, nors iki to, labai visus mylejo ir bendravo...

Mano vaikinas nuo 3,5 pradejo skirti kur svetimas kur savas, ir dabar bijo jei kas nori paimti, bet jei neima o kalbina per atstuma, o jis pas mane ant ranku tai nieko

Niekada nebijojo svetimu zmoniu

Maniskis ir nebijo svetimu, bet jam apsiprast reik. Negaliu pakest kaip atvaziuoja kas svetimas ir puola su triuksmu (oi, ai, ujui koks caca lialia), vaikas iskart verkt pradeda. Bet jei be tokiu krastutinumu, tai po 5 min. jau gali paimti ant ranku ir labai megsta buti pas vyrus
.kol kas jam 8,5 men, bet nebijau palikti nei su seneliais, ar vyro brolio seima, net su draugais pusdieni pabuna ir nieko. Cia kiekvienas vaikas individualiai.
Vat mano pusseseres mergaite bijo tik vieno zmogaus, savo kriksto tevo
. Jis labai apkunus, tai tiesiog paniskai bijo
.

QUOTE(Pušūnė @ 2010 09 23, 10:17)
Maniskis ir nebijo svetimu, bet jam apsiprast reik. Negaliu pakest kaip atvaziuoja kas svetimas ir puola su triuksmu (oi, ai, ujui koks caca lialia), vaikas iskart verkt pradeda. Bet jei be tokiu krastutinumu, tai po 5 min. jau gali paimti ant ranku ir labai megsta buti pas vyrus
.kol kas jam 8,5 men, bet nebijau palikti nei su seneliais, ar vyro brolio seima, net su draugais pusdieni pabuna ir nieko. Cia kiekvienas vaikas individualiai.
. Jis labai apkunus, tai tiesiog paniskai bijo
.

Vargšė mergytė ir dar krikšto tėvo

Mano vaikas tai bijo senelio, vyroi tėtės, jis su akiniais ir barzda, sakom gal dėl to

maniskis nebijo nei kai mazas buvo nei dabar

mano pupa nuo 3,5men skiria zmones ir bijo svetimu

8 men kolkas svetimų dar nebijo.
Mano sunelis pradejo prisibijot svetimu nuo 7 menesiuko. Nors ir bendraujam su daug zmoniu ir nesam uzsidare namie, bet jis vistiek turi turbut igimta baime svetimiem. Taciau kad ta baime nugalet, visada duodu tam zmogui kurio bijo, ji palaikyti arba pazaisti, zinoma atsargiai ir letai ji duodu, kad nepradetu verkslenti. Padeda uzkalbinimas