Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kurio amžiaus pradėjo bijot svetimų

4 MEN 4u.gif
Atsakyti
Maniskis tai nuo ~ 9 men pradejo bijoti svetimu, nors iki to, labai visus mylejo ir bendravo... smile.gif
Atsakyti
Mano vaikinas nuo 3,5 pradejo skirti kur svetimas kur savas, ir dabar bijo jei kas nori paimti, bet jei neima o kalbina per atstuma, o jis pas mane ant ranku tai nieko smile.gif
Atsakyti
Niekada nebijojo svetimu zmoniu unsure.gif
Atsakyti
Niekada nebijojo svetimu 4u.gif
Atsakyti
Maniskis ir nebijo svetimu, bet jam apsiprast reik. Negaliu pakest kaip atvaziuoja kas svetimas ir puola su triuksmu (oi, ai, ujui koks caca lialia), vaikas iskart verkt pradeda. Bet jei be tokiu krastutinumu, tai po 5 min. jau gali paimti ant ranku ir labai megsta buti pas vyrus biggrin.gif .kol kas jam 8,5 men, bet nebijau palikti nei su seneliais, ar vyro brolio seima, net su draugais pusdieni pabuna ir nieko. Cia kiekvienas vaikas individualiai.
Vat mano pusseseres mergaite bijo tik vieno zmogaus, savo kriksto tevo doh.gif . Jis labai apkunus, tai tiesiog paniskai bijo doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2010 09 23, 10:17)
Maniskis ir nebijo svetimu, bet jam apsiprast reik. Negaliu pakest kaip atvaziuoja kas svetimas ir puola su triuksmu (oi, ai, ujui koks caca lialia), vaikas iskart verkt pradeda. Bet jei be tokiu krastutinumu, tai po 5  min. jau gali paimti ant ranku ir labai megsta buti pas vyrus  biggrin.gif .kol kas jam 8,5 men, bet nebijau palikti nei su seneliais, ar vyro brolio seima, net su draugais pusdieni pabuna ir nieko. Cia kiekvienas vaikas individualiai.
Vat mano pusseseres mergaite bijo tik vieno zmogaus, savo kriksto tevo  doh.gif . Jis labai apkunus, tai tiesiog paniskai bijo  doh.gif .

Vargšė mergytė ir dar krikšto tėvo doh.gif Mūsų krikštasūnis irgi mano vyro ko tai bijojo kurį laiką kol buvo mažiukas, dabar jau nebe biggrin.gif
Mano vaikas tai bijo senelio, vyroi tėtės, jis su akiniais ir barzda, sakom gal dėl to g.gif O šiaip nuo 6mėn pradėjo bijot visų, dabar lyg jau ir nieko, kai ko bijo, kai ko ne.
Atsakyti
maniskis nebijo nei kai mazas buvo nei dabar thumbup.gif
Atsakyti
mano pupa va neseniai pastebejau kad pradeda jau skirti zmones (poryt jai 4men.). kai apsipranta viskas ok, gali paimti bet kas, bet pradzioj tik pamacius svetima tai jau nepaimsi, iskart lupa timpt timpt ir veeeeee:))
Atsakyti
mano pupa nuo 3,5men skiria zmones ir bijo svetimu unsure.gif
Atsakyti
8 men kolkas svetimų dar nebijo.
Atsakyti
Mano sunelis pradejo prisibijot svetimu nuo 7 menesiuko. Nors ir bendraujam su daug zmoniu ir nesam uzsidare namie, bet jis vistiek turi turbut igimta baime svetimiem. Taciau kad ta baime nugalet, visada duodu tam zmogui kurio bijo, ji palaikyti arba pazaisti, zinoma atsargiai ir letai ji duodu, kad nepradetu verkslenti. Padeda uzkalbinimas smile.gif
Atsakyti