Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti perkant maistą?

QUOTE(marinatas @ 2009 09 13, 13:45)
pirštais sakot g.gif  nu reiks kokį vakarą paeksperimentuot ax.gif

parašyk, kiek pirštų nusideginsi lotuliukas.gif
ir aš nemoku, todel ir nekepu, o skanu, pigu, bet....... blush2.gif
Atsakyti
na va, mano blynai-nelegalai sušveisti ir sulaukė nepaprasto pasisekimo - thumbup.gif mažius nevalgiukas visą keptuvę su grietine sutaršė smile.gif

bet šiaip jie gavosi kiek skystesni už įprastus, tai teko 1 kiaušiniu daugiau nei paprastai dėti ax.gif
QUOTE(kastonele @ 2009 09 13, 13:23)
bet vaistams turbūt daug išėjo verysad.gif

toj vietoj geriau patylėsiu schmoll.gif o dar nusimato operacija unsure.gif
Atsakyti
as blynus darau is akies, visada gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2009 09 13, 07:21)
bjaurybe, įdomus tavo pasiūlymas, bet matai, cukinijos į mano bulvių blynus šiandien pateks nelegaliai hihihi.gif mano vyrai šventai tiki valgantys tik bulvių blynus, nu negaliu nuvilti jų tikėjimo biggrin.gif tai trinsiu bulves ir cukinijas per smulkią tarką, tikėdamasi, kad nebūsiu demaskuota biggrin.gif valgysim su grietine essen.gif:

tai aš ir darydavau per bulvinę tarką ankščiau, morkas, bulves ir cukiniją lygiom dalim tarkuodavau. Bet receptų temoje pamačiau, kaip viena mamytė per burokinę sutarkavus kepė ir aš pabandžiau. Skonis nenukentėjo, bet darbo mažiau užtat biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(marinatas @ 2009 09 13, 07:30)
nu iš pavydo galima apsiverkt cray.gif gyvenime tokių neiškepčiau tikriausiai blush2.gif  o svarbiausia nelaimė - nemoku tų blynų apverst doh.gif

o ko čia nemokėt? g.gif . Nu už tų kraštų susiraičiusių paimi pirštais ir apverti. Jei bijai, gali vienoje rankoje su lopetėle blyno kraštą pakelti ir su kitos rankos pirštais apversti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2009 09 13, 09:22)
Kiek suprantu, čia viskas su burokine tarka tarkuota g.gif

aga bigsmile.gif
Papildyta:
Orkaitėjė kepa morkų keksas, kam morkos užderėjo galėsit pabandyt biggrin.gif . Įkelsiu foto, jei tik spėsiu kol panos nesupuls iš lauko gryžę doh.gif
Atsakyti
su lietiniu vartymu man niekad bedu nekilo, anksciau jie tik suirdavo, bet itariu del netinkamos mases, o dabar viskas liux.
as vartau mentele, jei didelis blynas labai tai pirstu prilaikau uz krasto.
Papildyta:
katik paskaiciavau, kad per si men. jau isleidom maistui 400 lt doh.gif doh.gif
guodzia tik tai, kad pirkau daug mesos, vistienos, tai atsargu ohoho...

vakar aptikau tokia parduotuvele superine, salia kalvariju turgaus, sake dirba gal 1,5 - 2 men jau, ten vistienos file 13,5 uz kg, dar spec. paklausiau ar cia akcija kokia, ne sako, visada tokia kaina, o salia turguj ziurejau 15 - 15,5.
dabar zinau, kur pirksiu vistienos file ax.gif smile.gif

beje, toj pacioj parduotuvelej prekiauja konditerija (sausainiai, bandeles, pyragai, batonai) tai pirkau bandeliu, labai skanios buvo.
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 13, 15:54)
tai aš ir darydavau per bulvinę tarką ankščiau, morkas, bulves ir cukiniją lygiom dalim  tarkuodavau. Bet receptų temoje pamačiau, kaip viena mamytė per burokinę sutarkavus kepė ir aš pabandžiau. Skonis nenukentėjo, bet darbo mažiau užtat biggrin.gif

viskas taip, bet mano mažasis per burokinę tarkuotų blynų nelabai nori, nes juos daugiau kramtyt reikia doh.gif biggrin.gif (jis net jogurto nevalgo,jei ten būna vaisių gabaliukų blink.gif jo supratimu skystas maistas tai skystas, o kietas tai toks, kur jau graužt ir tikrai kramtyt reikia hihihi.gif beje bulvių blynai - taip pat skystas maistas lotuliukas.gif )

beje, viską tarkavau elektrine bulvine tarka, tai darbo daug tikrai nebuvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilRa: 13 rugsėjo 2009 - 17:29
QUOTE(ulyja @ 2009 09 13, 14:38)
aš ir taip vartau biggrin.gif
ir aš neįsivaizduoju kaip gali neišeiti lietiniai g.gif .ryt darysiu su dešra ir sūriu.

Nelabai isivaizduoju,kaip ten imanoma pirstais apversti,vienas dalykas-karsta,o kitas-tai gi suplysti gali tokiu budu? doh.gif O ne paprasciau su mentele? Arba peiliu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2009 09 13, 14:05)
na va, mano blynai-nelegalai sušveisti ir sulaukė nepaprasto pasisekimo -  thumbup.gif mažius nevalgiukas visą keptuvę su grietine sutaršė  smile.gif

toj vietoj geriau patylėsiu schmoll.gif o dar nusimato operacija unsure.gif

taiva, kad ligų kaina pinigais brangi, bet nieko nėra brangiau už sveikatą mirksiukas.gif

QUOTE(xzx @ 2009 09 13, 15:21)
katik paskaiciavau, kad per si men. jau isleidom maistui 400 lt doh.gif 
guodzia tik tai, kad pirkau daug mesos, vistienos, tai atsargu ohoho...

aš net nedrįstu sumuot surinktų čekių, dar psichologiškai tam nepasiruošiau blush2.gif
QUOTE(SilRa @ 2009 09 13, 17:28)
viskas taip, bet mano mažasis per burokinę tarkuotų blynų nelabai nori, nes juos daugiau kramtyt reikia (jis net jogurto nevalgo,jei ten būna vaisių gabaliukų  jo supratimu skystas maistas tai skystas, o kietas tai toks, kur jau graužt ir tikrai kramtyt reikia  beje bulvių blynai - taip pat skystas maistas
beje, viską tarkavau elektrine bulvine tarka, tai darbo daug tikrai nebuvo

ar apgautieji, valgė tuos blynus lotuliukas.gif
nieko nesuprato lotuliukas.gif
ups jau radau kur tu atrašiusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 09 13, 14:43)
Prieš kokius gerus 2 mėn. Yra Kalvarijų turguj toks etatinis diedukas su ketaus puodais. Praėjusią savaitę praėjau, tai keptuvių lyg ir nebuvo...

Kurioj vietoj tas diedukas stovi?Noreciau arba troskintuvo,arba keptuves ketaus,tik vat idomu ar keramines kaitlentes nesugadins,pas mus ir taip ji jau iskilimu turi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xzx @ 2009 09 13, 15:21)

vakar aptikau tokia parduotuvele superine, salia kalvariju turgaus, sake dirba gal 1,5 - 2 men jau, ten vistienos file 13,5 uz kg, dar spec. paklausiau ar cia akcija kokia, ne sako, visada tokia kaina, o salia turguj ziurejau 15 - 15,5.
dabar zinau, kur pirksiu vistienos file ax.gif  smile.gif

aš Šiauliuose tokią aptikau, file apie 13 kainuoja, tikrai ne daugiau smile.gif ir šiap ten visa vištienos produkcija pigi.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 09 12, 15:50)
Šiemet dar nevalgiau grybų, bet kaip užsinorėjau  doh.gif

oi kiek kartų jau valgėm thumbup.gif Sočiai mirksiukas.gif Ir šiandien grįžom iš kaimo, tai su vyreliu per valandą po kibirą didelį lepšių pririnkom, tai verda dabar thumbup.gif
Atsakyti
Savaitgalis kaime pas anyta, nieko negaminau. likęs vienas tėvukas prisivirė šv.kopūstų sriubos. Nu aišku grįžom tai su lauktuvėm, ir mėsytės, ir gatavų pamuštų karbonadų tik krauk į keptuvę ir kepk , net bulvių košės ir porą kepalų duonos ir 3 ltr pieno, bulvės, morkos, česnakai, svogūnai, obuoliai ir 2 kibirai mūsų su MB pririnktų grybų thumbup.gif gyvensim dar biggrin.gif
Atsakyti