Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti perkant maistą?

QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 09 12, 14:21)
Kokia gera pakiša  biggrin.gif

uoj miesto mokykloj tai dar ir kokia pakiša būtų, bet kaimo vaikams tai normalus dalykas, parūkė pamatė grybus ir parnešė man, pavasarį žibučių parneša, ne tik man. jiems tie grybai per pakaušį lipa kai miške gyvena mirksiukas.gif
sakau nereikia, neškitės namo patys suvalgysit, sako nu jau ne, ačiū, jau mes jų persivalgę, jie grybauja voveruškas ir baravykus pardavimui per atostogas
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 09 12, 15:39)
uoj miesto mokykloj tai dar ir kokia pakiša būtų, bet kaimo vaikams tai normalus dalykas, parūkė pamatė grybus ir parnešė man, pavasarį žibučių parneša, ne tik man. jiems tie grybai per pakaušį lipa kai miške gyvena mirksiukas.gif
sakau nereikia, neškitės namo patys suvalgysit, sako nu jau ne, ačiū, jau mes jų persivalgę, jie grybauja voveruškas ir baravykus pardavimui per atostogas

Šiemet dar nevalgiau grybų, bet kaip užsinorėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 09 12, 14:50)
Šiemet dar nevalgiau grybų, bet kaip užsinorėjau  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
toli gyveni, jeigu arčiau tai duočiau 2 šaukštus lotuliukas.gif

jeigu rimtai kas turit galimybę būtinai varykit grybaut, pilna grybų. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastonele: 12 rugsėjo 2009 - 14:52
QUOTE(kastonele @ 2009 09 12, 15:51)
jeigu rimtai kas turit galimybę būtinai varykit grybaut, pilna grybų. thumbup.gif

Aga, man uošvis iš kaimo keturis litrus virtų atvežė thumbup.gif

Dar bulvių, morkų, obuolių.......... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2009 09 12, 16:02)
Aga, man uošvis iš kaimo keturis litrus virtų atvežė  thumbup.gif

Dar bulvių, morkų, obuolių..........  thumbup.gif

tikrai šiuo met galima grybų neblogai prisirinkt, mes galk kitą savaitgalį palėksim grybaut, gal vyras pasveiks per tą laiką thumbup.gif
Atsakyti
fukse,
įdedu žadėtą blynų kepimo fotosesiją biggrin.gif
1. nežinojau ar turi svarstykles , tai viską matavau tokiam indelyje. Ėmiau kiaušinį, vandens 700 ml, miltų 600 ml, aliejaus 50 ml. Noriu pasakyti, kad kepant iškart reikia daugiau miltų, nei tarkim tešlai pastovėjus, bestovint miltai tirštėja. Aš visada darau iš vakaro, jei kepu ryte, o jei gryžus iš darbo kepu, tai pasidarau ryte. Dar vienas pliusas darant iš anksto, nereikia tų gumuliukų gerai išmaišyti, tiesiog jie patys išbringsta bestovint ax.gif
user posted image

2. kepiau tokioje keptuvėje, pamatavau nuo krašto iki krašto, 26 cm. Ten kur taškiukai, tai vanduo, patikrinau ar įkaitus gerai ax.gif
user posted image

3. tešla gavosi tokio tirštumo
user posted image

4. blynus apverčiu, kai kraštai pradeda taip raitytis, arba tiesiog pajudinu keptuvę ir jie patys juda, nemoku paaiškinti blush2.gif
user posted image

5. apvertus kita pusė būna švelniai apkepus
user posted image

6. iškepus kraunu vieną ant kito, tada jie nesukietėja. Pradeu vynioti apvertus krūvą aukstyn kojom ax.gif
user posted image

7. gavosi 12 blynų ax.gif
user posted image
Atsakyti
Siemet ikandus erke uzkrete mane laimo liga verysad.gif . Grybu noriu labai, bet dabar erkiu bijau dar labiau cry.gif
Atsakyti
oho,kokia vaizdinga fotosesija thumbup.gif
gal jau ir man blynų užsimanyt? g.gif bet aš tai šiandien ko gero kepsiu bulvių-cukinijų blynus essen.gif:
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2009 09 13, 06:59)
gal jau ir man blynų užsimanyt? g.gif bet aš tai šiandien ko gero kepsiu bulvių-cukinijų blynus essen.gif:

morkos įdėk dar mirksiukas.gif
gausis tokie blynai, o padažas iš galvos. Aš dėjau sviesto, grietinės, pomidorų padažo ir česnako ax.gif
user posted image
Atsakyti
bjaurybe, įdomus tavo pasiūlymas, bet matai, cukinijos į mano bulvių blynus šiandien pateks nelegaliai hihihi.gif mano vyrai šventai tiki valgantys tik bulvių blynus, nu negaliu nuvilti jų tikėjimo biggrin.gif tai trinsiu bulves ir cukinijas per smulkią tarką, tikėdamasi, kad nebūsiu demaskuota biggrin.gif valgysim su grietine essen.gif:

o sukčiauju todėl, kad turiu didelę cukiniją,daržovių troškinių kol kas nenoriu,o išmesti gaila cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 13, 07:49)
fukse,
įdedu žadėtą blynų kepimo fotosesiją  biggrin.gif

nu iš pavydo galima apsiverkt cray.gif gyvenime tokių neiškepčiau tikriausiai blush2.gif o svarbiausia nelaimė - nemoku tų blynų apverst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2009 09 13, 07:58)
Siemet ikandus erke uzkrete mane laimo liga verysad.gif . Grybu noriu labai, bet dabar erkiu bijau dar labiau cry.gif

scare.gif žiaurus variantas unsure.gif dėl to ir aš miško bijau - mano brolis miškininkas, tai jau ir erkiniu encefalitu persirgo, ir laimo liga unsure.gif
Atsakyti