fukse,
įdedu žadėtą blynų kepimo fotosesiją
1. nežinojau ar turi svarstykles , tai viską matavau tokiam indelyje. Ėmiau kiaušinį, vandens 700 ml, miltų 600 ml, aliejaus 50 ml. Noriu pasakyti, kad kepant iškart reikia daugiau miltų, nei tarkim tešlai pastovėjus, bestovint miltai tirštėja. Aš visada darau iš vakaro, jei kepu ryte, o jei gryžus iš darbo kepu, tai pasidarau ryte. Dar vienas pliusas darant iš anksto, nereikia tų gumuliukų gerai išmaišyti, tiesiog jie patys išbringsta bestovint

2. kepiau tokioje keptuvėje, pamatavau nuo krašto iki krašto, 26 cm. Ten kur taškiukai, tai vanduo, patikrinau ar įkaitus gerai

3. tešla gavosi tokio tirštumo

4. blynus apverčiu, kai kraštai pradeda taip raitytis, arba tiesiog pajudinu keptuvę ir jie patys juda, nemoku paaiškinti

5. apvertus kita pusė būna švelniai apkepus

6. iškepus kraunu vieną ant kito, tada jie nesukietėja. Pradeu vynioti apvertus krūvą aukstyn kojom

7. gavosi 12 blynų