Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti perkant maistą?

QUOTE(pantherrra @ 2009 09 15, 21:19)
Labai dekui. Reiks pabandyti. Tik gaila, kad neturiu razinu. Reiks specialiai uzsukti po darbo i parduotuve verysad.gif O gal ir be razinu apseiciau? g.gif

tikrai razinos nebūtinas atributas mirksiukas.gif galima nieko nedėti, galima dėti kitką, pvz. džiovintus abrikosus - man jie kur kas skaniau smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

prisma man tokia atrodo ne kaip tipine parduotuve, net nezinau kodel.
del kainu, tai ten labai gudru, kad pvz bandeles (nezinau, ar visos, bet dauguma tikrai) irgi sveriamos, tai emem, viena bandele gavosi po beveik 2 lt doh.gif
uztai nusipirkau du labai grazius puodelius po 2,99, bet manes visvien nesuzavejo sis tinklas.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 15, 20:06)
niką galima pasikeisti ir neišsiregistruojant - yra spec. tema, kur užsisakai niką ir moderatorė pakeičia per kelias dienas  ax.gif

irnesakyk.gif ai, užtat visi mane atsimena biggrin.gif
Kada reiks pabandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 15, 13:45)
aš apie vaisius ir daržoves kalbėjau wink.gif
kad Rimi daug kas brangiau, seniai nebe paslaptis  ax.gif

Vilniaus duonos Toste batonas Cento kainuoja 3,99, Prismoje 4,19, Rimi 4,39, kitur nepamenu. vat jums ir prašom.

As tai labai retai perku Rimi, bet praita sav. tikrai maciau geltoni lietuviski pomidorai kainavo 2,99 o maximoje 3,99 smile.gif tai turbut vienoj pard. vieni dalykai pigesni, kitoj kiti.
Atsakyti
Buvau Prismoje gal 2 ar 3 kartus, tai man nieko gero, asortimentas kaip ir kitur, kainos normalios ax.gif
Vakar gavome lauktuviu is mamos thumbup.gif vel visos spinteles ir puse saldytuvo pilno rolleyes.gif si savaitgali tikiosi bus geri orai, nes planuojam vaziuoti i kaima, bulviu kasti ir i miska noriu ax.gif
Atsakyti
Jetus kaip gerai kai yra lauktuvės, tokių dalykų pas mus jau nebėra verysad.gif
Aš dabar pastebėjau, kad savaitinis apsipirkimas labai sutaupo, tik va skurdžiai šaldytuvas atrodo likus kelioms dienoms iki apsipirkimo smile.gif
Kai buvau vaiko auginimo atostogose tai apeidavau visas parduotuves nes pas mane aplink namus visos yra tongue.gif O dabat važinėjame į NBazę, tik nežinau kaip bus po paskutinio važiavimo, nes prie mūsų atėjo pardavėja iš žuvies skyriaus ir klausia (taip garsiai) kur dėti tą pasmirdusią žuvį išmesti ar sušaldyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2009 09 16, 09:25)
O dabat važinėjame į NBazę, tik nežinau kaip bus po paskutinio važiavimo, nes prie mūsų atėjo pardavėja iš žuvies skyriaus ir klausia (taip garsiai) kur dėti tą pasmirdusią žuvį išmesti ar sušaldyti  doh.gif

o galvojat kitose prekybcentriuose kitaip?tik kad negirdit garsiai nieko biggrin.gif
Atsakyti
Svarbiausia negirdėti, o kad taip visur daro aš žinau. Žinau kad ir galiojimo laiką perklijuoja, bet nemtai, negirdi ir ant dūšios ramiau biggrin.gif
Atsakyti
kai pradedi gilintis, ka valgom, apskritai plaukai ant galvos pasisiausia... bet alkanas nesedesi. Juokas eme, kai per kazkokia laida ukininkas aiskino, kaip kelias desimtis hektaru bulviu be salietros uzaugino - drauge neiskentusi paskambino ir papasakojo, kiek tonu salietros jis pas juos firmoje si pavasari nusipirko... ir matyt kazkur sandeliuoja, nes nepanaudojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 09 16, 11:54)
kai pradedi gilintis, ka valgom, apskritai plaukai ant galvos pasisiausia...

aha geriau nesigilinti lab biggrin.gif visokių mišrainių jau senokai neperku parduotuvėse.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 09 16, 12:02)
aha geriau nesigilinti lab biggrin.gif  visokių mišrainių jau senokai neperku parduotuvėse.. biggrin.gif

Tas jau teisybe drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2009 09 16, 10:25)
Aš dabar pastebėjau, kad savaitinis apsipirkimas labai sutaupo, tik va skurdžiai šaldytuvas atrodo likus kelioms dienoms iki apsipirkimo  smile.gif

drinks_cheers.gif
mums irgi taip ax.gif viena karta per savaite, butiniausi produktai, o daugiau i parduotuve stengiames neiti schmoll.gif na nebent prisireikia duonos, bet tada as einu tik prie duonos ir po to is karto prie kasu lotuliukas.gif
Atsakyti