Pasidalinkite kas nors patirtimi, kaip užšaldyti didesnį kiekį špinatų..
Nusipirkau pigiai, o kaip šaldyt - klausimas štai..Internete visaip rašo, bet sako, gan prastai laikosi..Gal kas bandėt?
QUOTE(as-berry @ 2009 09 16, 12:54)

mums irgi taip

as duonos geriau tada vyra siunciu

Na jau aš savo vyro į parduotuve negaliu siūsti nes priperka plius dar visokių nesamonių. O dar kaip pasakiau kad alaus kasdiena nebegers tai išvis akis taip išpūtė, kaip mažam vaikui čiulpinuką būčiau atėmusi

QUOTE(mickute7 @ 2009 09 16, 14:32)
jei as siusciau saviski viena tai 9 is 10 kartu nupirktu tikrai ne tokia preke, kokios man butent reikia ir dar +n visokiu nesamoniu

QUOTE(kacius @ 2009 09 16, 15:11)
Na jau aš savo vyro į parduotuve negaliu siūsti nes priperka plius dar visokių nesamonių. O dar kaip pasakiau kad alaus kasdiena nebegers tai išvis akis taip išpūtė, kaip mažam vaikui čiulpinuką būčiau atėmusi 

Stengiames viena kart apsipirkt savaitei.Jei ko truksta siunciu vaika,tai tas nors nuperka tiksliai ko prasai.
Kai siunciu MB duonos, tai dar butinai atnes koki pyraga

QUOTE(kacius @ 2009 09 16, 16:11)
Na jau aš savo vyro į parduotuve negaliu siūsti nes priperka plius dar visokių nesamonių.
Papildyta:
QUOTE(feneke @ 2009 09 16, 16:28)

oi, kaip as jus suprantu

QUOTE(as-berry @ 2009 09 16, 16:38)
Papildyta:
oi, kaip as jus suprantu
as irgi jo vieno negaliu siusti
ir kai jau prigrasinu, kad pvz tik duonos reikia, tai vistiek dar is parduotuves 10 kartu skambina ir klausia, ar to ir kito nereikia 
oi, kaip as jus suprantu

Tai kad cia ,juok nesijuokus,o ka tik issiunciau su sarasiuku,tai grizo su ledais,kuriu tikrai sarase nebuvo

Šiai dienai išleidau 332 lt maistui

QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 09 16, 19:16)
Ups, daugoka, gal koks vakarėlis nusimato, ir tortai septyni nupirkti. Prisiminiau "Mažylis ir Karlsonas", kokią svajonę turėjo vyrukas.

QUOTE(doremi @ 2009 09 16, 19:31)
Ups, daugoka, gal koks vakarėlis nusimato, ir tortai septyni nupirkti. Prisiminiau "Mažylis ir Karlsonas", kokią svajonę turėjo vyrukas. 

Visi nedaugoka - šiandien jau 09-16, liko tik pusė mėn.

Skambanti tyla, iki šios dienos