Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti perkant maistą?

QUOTE(mickute7 @ 2009 09 17, 07:45)
nu Norfoje vis tiek viskas biški pigiau. tik va gaila, kad prie namų arti nėra Norfos, tenka trenktis į kitą miesto galą  verysad.gif

Man yra net dvi Norfos pakeliui iš darbo namo, bet labiausiai patinka bazėj.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 09 17, 07:57)
Man yra net dvi Norfos pakeliui iš darbo namo, bet labiausiai patinka bazėj.
uzpavydejau baltai blush2.gif man irgi kitas miesto galas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 09 16, 18:16)
Šiai dienai išleidau 332 lt maistui  ax.gif

Paziurejau savo islaidu statistika, pas mane lygiai tokia pati suma lotuliukas.gif
O as nebepraktikuoju daugiau savaitiniu apsipirkimu schmoll.gif nes budavo, atrodo susiplanuoju ka valgysime, bet neitelpam i "maisto grafika", po to tenka ismesti produktus, kuriu atrodo norejai,o suvalgyti nepavyko doh.gif
Man patogiau pirkti tik vienai dienai, maximum dviem dienom, tada tikrai suvartojami maisto likuciai. Aisku saldytuvas atrodo apgailetinai biggrin.gif bet nors produktu nebeismetame smile.gif
Atsakyti
Merginos, help..turiu skubu klausimeli-ar galima jau paruostus isvirtus balandelius saldyti?Ar labai pasikeis skonis ir konsistencija?
Prigaminau labai daug, jau 3 diena valgom ir dar liko, MB jau nebevalgys, o ismest gaila.. blush2.gif
Atsakyti
uz tuos tris litus pirkau geriamo vandens ir sureliu is norfos ax.gif is tiesu valgiau mazesniais kiekiais ir bandziau viska gamint is to, ka turiu: bulvytes, makaronai, jei koks gabaliukas desros, tai ipjaustyt i kiausiniene, saldytuvas tuscias, spinteles sio to dar yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2009 09 17, 11:57)
Merginos, help..turiu skubu klausimeli-ar galima jau paruostus isvirtus balandelius saldyti?Ar labai pasikeis skonis ir konsistencija?
Prigaminau labai daug, jau 3 diena valgom ir dar liko, MB jau nebevalgys, o ismest gaila.. blush2.gif

Čia tu nori jau išvirtus šaldyt g.gif
taip nebandžiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2009 09 17, 10:57)

galima mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš su klausimu ateinu rolleyes.gif
Viriau kopūstų sriubą ir šovė mintis į galvą biggrin.gif O jeigu kopūstą supjausčius ir užšaldžius? g.gif Įmanoma?
Aj, ir dar vienas klausimėlis dėl balandėlių. Kokia gaunasi vieno balandėlio kaina darant namie?
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 09 17, 13:45)
Aš su klausimu ateinu  rolleyes.gif
Viriau kopūstų sriubą ir šovė mintis į galvą  biggrin.gif O jeigu kopūstą supjausčius ir užšaldžius?  g.gif Įmanoma?
Aj, ir dar vienas klausimėlis dėl balandėlių. Kokia gaunasi vieno balandėlio kaina darant namie?

Aš ką tik panaudojau virtą šaldytą kopūstą.Prieš pora dienų viriau balandėlių.Tai viso kopūsto nesunaudojau,o išmest tai gaila.Tai supjausčiau jį juostelėm,morkų pritarkavau plonais šiaudeliais-viską į maišelį ir į kamerą.Šiandien viriau kauliukus,tai į sultinį tik šast tuos kopūstus -štai ir sriuba.
O jei dėl šviežio kopūsto užšaldymo,tai nežinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feneke: 17 rugsėjo 2009 - 13:22
QUOTE(feneke @ 2009 09 17, 14:21)
Aš ką tik  panaudojau virtą šaldytą kopūstą.Prieš pora dienų viriau balandėlių.Tai viso kopūsto nesunaudojau,o išmest  tai gaila.Tai supjausčiau jį juostelėm,morkų pritarkavau plonais šiaudeliais-viską į maišelį ir į kamerą.Šiandien viriau kauliukus,tai į sultinį tik šast tuos kopūstus -štai ir sriuba.
O jei dėl šviežio kopūsto užšaldymo,tai nežinau  g.gif

Aš galvoju apie šviežią g.gif Jaučiu reiks pabandyt, teta iš sodo dvi galvas partempė, tikrai aš jų nesunaudosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 09 17, 13:45)
Aš su klausimu ateinu  rolleyes.gif
Viriau kopūstų sriubą ir šovė mintis į galvą  biggrin.gif O jeigu kopūstą supjausčius ir užšaldžius?  g.gif Įmanoma?
koki kieki? Realiai savikainoje "liuto dalis" farsui, o kopustas, kiausiniai, ryziai, svogunai, miltai ir prieskoniai ne kazin kiek kainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 09 17, 14:26)
koki kieki? Realiai savikainoje "liuto dalis" farsui, o kopustas, kiausiniai, ryziai, svogunai, miltai ir prieskoniai ne kazin kiek kainuoja ax.gif

Sakykim, kokių 12 g.gif
Atsakyti