Įkraunama...
Įkraunama...

Kevinas

Kevinas doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2011 06 07, 15:44)
drinks_cheers.gif , mano mama 35m dirba mokykloje pedagoge, tuntai vaiku ir ju seimu jai gerai zinomi, taip pat ne karta yra uzsiminusi apie tai, kad vaiko vardas daznai yra  "nuoroda" i gymdytoju intelekto lygi. Del savaime suprantamu priezasciu toliau nesiplesiu mirksiukas.gif

Zinot,nebutinai lietuvoj,nors ir cia ir kitoj saly kur gyvenu,didelis vaikiuku skaicius taip pat dazniausiai,pabreziu,ne visada,buna tam tikro intelekto zmoniu tarpe,(Jusu izeisti tikrai nenorejau)tai ar galima vertinti zmogu tik pagal tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaniažandė @ 2011 06 08, 13:28)
nori, kad užaugęs Kevin'as Costneris būtų?  cool.gif

aha bigsmile.gif
Atsakyti
lietuviski vardai netgi pabode, ir beto visi tie jusu vadinami "lietuviski" vardai kartais buna visai ne lietuviski. Kiti vaika kevinu pavadina tikrai ne del to kad yra kazkoks aktorius, ar tevai puoseletu kazkokias neissipildziusias svajones.
Atsakyti
Mano sesuo pries menesi pagimde ir dave varda Kevinas. Labai grazus vardas ir labai jam tinka smile.gif Asmeniskai tai jau tie visi vardai atsibode vos ne kas antras zmogus sutiktas su tuo paciu nuvalkiotu vardu. Cia tik mano nuomone. 4u.gif
Atsakyti
Negražus vardas - net ir Costner'į ar "Vienas namuose" veikėją omeny turint. Svetimai skamba.

Atsakyti
nepatinka. buvus klasioke savo sunui toki varda uzdejo..nesuprantu kas pas lietuvius galvoje. lyg ir lietuvoje gyvena, lietuvisku vardu margumynas didelis, o deda amerikoniskus..nu ka ir lakstys Keviniukas darzely tarp Jonu. juokinga blink.gif
Atsakyti
Labai negrazus. O jei dar pavarde grynai lietuviska, koks Jonaitis ar Petraitis Kevinas, tai is vis nei sis nei tas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2011 06 17, 15:10)
Mano sesuo pries menesi pagimde ir dave varda Kevinas. Labai grazus vardas ir labai jam tinka smile.gif Asmeniskai tai jau tie visi vardai atsibode vos ne kas antras zmogus sutiktas su tuo paciu nuvalkiotu vardu. Cia tik mano nuomone.  4u.gif

pritariu
Papildyta:
QUOTE(Toja. @ 2011 06 17, 21:04)
nepatinka. buvus klasioke savo sunui toki varda uzdejo..nesuprantu kas pas lietuvius galvoje. lyg ir lietuvoje gyvena, lietuvisku vardu margumynas didelis, o deda amerikoniskus..nu ka ir lakstys Keviniukas darzely tarp Jonu. juokinga blink.gif

ir kas cia gero buti jonu? ir labai faina kad bus toks vienintelis. man asmeniskai nepatinka kai kas antras tuo paciu vardu. toks jausmas cia susirinke pilna patriotu, jokio grozio neturi tas lietuviskas vardas ir ar pacios lietuviu vardus turit?
Atsakyti
Nieko gero kai kas antras zmogus su tuo paciu vardu, bet tokie ryskiai uzsienietiski, tai man isvis juokinga. Jau geriau ieskociau idomesnio lietuviskiau skambancio vardo. Jei zmones gyvena uzsieny ir taip pavadina neturiu nieko pries.
Atsakyti
Nuvedziau vaika i darzeli, o ten grupeje - Kevinas doh.gif O jau padykes, aukletojos nesusitvarko doh.gif Iskart susidariau neigiama nuomone apie toki varda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mortale @ 2011 06 18, 12:19)
ir kas cia gero buti jonu? ir labai faina kad bus toks vienintelis. man asmeniskai nepatinka kai kas antras tuo paciu vardu. toks jausmas cia susirinke pilna patriotu, jokio grozio neturi tas lietuviskas vardas ir ar pacios lietuviu vardus turit?

Visų pirma Jonas nėra lietuviškas vardas. Visų antra, geriau būti dešimtu Jonu, nei vieninteliu Kevinu.
Atsakyti